Depozita magazinimi me tonazh të madh

Duke vazhduar udhëheqjen e saj në sektorin e rezervuarëve të ujit që nga viti 1986, Karmod prodhon depozita magazinimi me tonazh të madh, si dhe shumë produkte.

Kur mendojmë për rezervuarë uji të tonazhit të madh, menjëherë mendojmë për tanke serioze. Kjo eshte e vertetë. Megjithatë, opsionet e rezervuarëve të tonazhit të madh janë në kategorinë e rezervuarit më të përdorshëm të ujit me tonazh të madh dhe rezervuarit më të mirë të cilësisë më të mirë. Përveç këtyre, rezervuari horizontal poliestër i ujit u ofron përdoruesve të tij avantazhe si në çmim ashtu edhe në dizajn, ashtu si modelet e tankeve të ujit me tonazh të madh. Për shkak të opsioneve të montimit në rezervuarin e ujit me tonazh të madh, mund të instalohen modelet e dëshiruara të rezervuarëve të tonazhit të madh.

Nëse shikojmë qëllimet e përgjithshme të përdorimit të rezervuarëve të ujit me tonazh të madh, ato janë mjetet që mundësojnë ruajtjen dhe ruajtjen e një lëngu, ushqimi, lënde kimike ose përzierjeje, si dhe përdorimin e evakuimit kur nevojitet. Aq sa çmimet e rezervuarëve të tonazhit të madh të ujit të mbushur me këto avantazhe i befasojnë njerëzit. Nëse po pyesni për çmimet e rezervuarit të ujit me tonazh të madh, mund të merrni një ofertë menjëherë.

depozita magazinimi me tonazh te madh
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 10.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 10.000 Litra
10.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 15.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 15.000 Litra
15.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 20.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 20.000 Litra
20.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 30.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 30.000 Litra
30.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 40.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 40.000 Litra
40.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 50.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 50.000 Litra
50.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 80.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 80.000 Litra
80.000 Litra
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 100.000 Litra
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 100.000 Litra
100.000 Litra
Galeria e Fotografive

Magazinimi me Tonazh të Madh për Përdorime Industriale

Me udhëheqjen e saj në sektorin e rezervuarëve të ujit që nga viti 1986, Karmod prodhon rezervuarë magazinimi me tonazh të madh, si dhe një numër të madh produktesh standarde. Me cilësinë e markës sonë, rezervuari i ujit 100 tonë me karakteristika unike superiore është në kulmin e prodhimit më të mirë. Krahas një numri të madh të rezervuarëve të prodhuar nga lëndë e parë polietileni dhe poliesteri deri në 25 mijë litra si standard, me një projekt të veçantë prodhohen edhe rezervuarë për ruajtjen e ujit me tonazh të lartë. Modeli i rezervuarit poliestër përdoret në prodhimin e rezervuarëve të tonazhit të madh të ruajtjes së ujit nga fije qelqi.

Qëllimet e përdorimit të klientit janë kriteri më i rëndësishëm në opsionet e rezervuarëve të tonazhit të madh dhe projektet speciale që fillojnë me përmasat e rezervuarëve 30 dhe 40 tonë. Përveç çmimeve të rezervuarëve të tonazhit të madh, kur specifikohet qëllimi i rezervuarit të depozitimit të lëngjeve, ai është projektuar nga ekspertiza e Karmod. Për shembull, kur punoni në një rezervuar uji nga fije qelqi prej 50 tonësh, është e rëndësishme të specifikoni qëllimin për të cilin rezervuari i magazinimit do të përdoret për ruajtjen e ujit, vajit ose kimikateve. Rezervuarët me tonazh të lartë poliestër sjellin zgjidhjen më të mirë, të shëndetshme dhe afatgjatë të magazinimit për ujin e pijshëm dhe të nevojshëm në zonat e depozitimit të ujit dhe ato industriale.

Zonat e përdorimit industrial përfshijnë ujitjen bujqësore, ujitjen e parqeve, kopshteve dhe fushave me bar, përdorimin e ujit të objekteve sociale si hotelet, impiantet e trajtimit të ujit të pijshëm. Depozitat e magazinimit me tonazh të madh janë ndër modelet më të preferuara për ruajtjen e produkteve të naftës. Produktet e naftës si benzina, nafta, vajguri, vaji i karburantit, vaji përdoren në mënyrë të sigurt në rezervuarët e magazinimit të lëngjeve poliestër. Aditivët e lëngshëm si acidi, agjenti ngjyrues i tekstilit, shurupi i glukozës në ushqim, të cilat nevojiten në prodhimin industrial, ruhen në mënyrë të sigurtë në rezervuarët e magazinimit të lëngjeve me tonazh të lartë.

Depozita e Ruajtjes së Ujit nga Fije Qelqi me Tonazh të Madh për Impiantet e Trajtimit të Ujit të Pijshëm

Sot, i gjithë uji i pijshëm dhe i shërbimeve që furnizohet në rrjetin qendror të ujit të qyteteve, sigurohet nga uji i grumbulluar në diga. Uji i mbledhur nga akumulimi i ujit të shiut në diga dhe uji nga lumenjtë duhet të kalojë në fazat e pastrimit dhe pushimit përpara se t'i jepet rrjetit ujor të qendrës së qytetit. Falë çmimeve të përballueshme të rezervuarit të ujit me tonazh të madh, qëllimi kryesor i pushimit dhe pastrimit është të ofrojë ujë të pijshëm cilësor dhe të shëndetshëm për përdorimin e banorëve të qytetit. Për këtë qëllim, uji merret nga digat dhe transferohet në impiantet e trajtimit të ujit të pijshëm të ndërtuar posaçërisht. Këtu uji, i cili kalon në fazat e pushimit dhe pastrimit, i jepet rrjetit të qytetit me pompa presioni pas analizave të rregullta laboratorike.

Depozita e ujit me tonazh të madh transferohet në rezervuarin e depozitimit të tonazhit të madh ku shpërndarja do të bëhet duke kaluar nëpër pishinat e ajrimit në impiantet e trajtimit të ujit të pijshëm. Oksigjeni i tretur rritet nga oksidimi i manganit dhe hekurit në pishinat e ajrimit. Gjatë kësaj metode, substancat që japin erë dhe shije të pakëndshme lejohen të avullojnë dhe uji pastrohet prej tyre. Pas ventilimit, dezinfektimi i baktereve të dëmshme kryhet me aplikime ozonimi dhe klorinimi.

Depozita e ujit me tonazh të madh, uji i shtuar me koagulant në procesin e pasajrimit i nënshtrohet procesit të përzierjes dhe vendosjes dhe kalohet përmes filtrave të rërës. Filtrimi i rërës ndihmon në largimin e ndotësve inorganikë ose organikë nga uji. Faza tjetër përfundon me dërgimin e sigurt të ujit të pastër dhe të shëndetshëm në rrjetin e ujit të pijshëm të qytetit.

Modelet e rezervuarëve të ujit me tonazh të madh, rezervuarët e magazinimit prej 50 dhe 100 tonësh poliestër me tonazh të madh shërbejnë për një funksion të shkëlqyeshëm në shpërndarjen e ujit në rrjetet e qendrës së qytetit. Sipas nevojave të rrjetit, shumë rezervuarë uji të tonazhit të madh nga fije qelqi mund të rreshtohen krah për krah dhe mund të ndërtohen mijëra tonë objekte pushimi dhe shpërndarjeje uji. Në portat e hyrjes së rezervuarit vendosen filtra të veçantë. Gjatë daljes, integrohen njësitë e ozonimit dhe klorifikimit. Uji i pastër i shëndetshëm i ofrohet përdorimit të banorëve të qytetit nëpërmjet rrjetit qendror nga magazinat e tonazhit të lartë poliestër.

Depozita e Ujit nga Fije Qelqi me Tonazh të Madh për Përdorim të Hapur dhe Nëntokësor

Modelet e rezervuarëve nga fije qelqi të tonazhit të madh Karmod prodhohen me mjeshtëri duke kombinuar rrëshira speciale me fibra xhami me lëndë të para poliestër. Në prodhim, kapaciteti i rezervuarit të depozitimit dhe uji ose substanca kimike që do të përmbajë fitojnë rëndësi. Shtresa speciale të përforcuara përgatiten për kimikate gërryese të ngjashme me acidin. Qëllimi kryesor i kësaj metode është të rrisë fuqinë e rezervuarit të depozitimit të ujit në nivelin maksimal.

Rezervuarët e magazinimit me tonazh të lartë të prodhuar nga 5 mijë litra deri në 100 tonë janë prodhuar posaçërisht për kushte përdorimi nëntokësor. E pajisur me përdorim të gjatë dhe performancë më të mirë të rezistencës ndaj ndikimit edhe në kushtet më të vështira. Në përdorimin e rezervuarëve nëntokësorë, përgatitet një dysheme betoni për gjerësinë dhe gjatësinë e rezervuarit të ujit. Depozita e depozitimit të ujit nga fije qelqi të tonazhit të madh, e cila ulet në tokë me ndihmën e një vinçi, mbushet me dhe dhe mbyllet. Hyrja dhe daljet e depozitave nëntokësore të depozitimit dhe hapjet e ventilimit janë prodhuar posaçërisht për ergonominë e përdorimit.

Depozitat e depozitimit të ujit nga fije qelqi poliestër prej 100 tonësh me dimensione të ndërmjetme si 30 ton, 40 ton, 50 ton, 60 ton janë opsionet më të preferuara të rezervuarëve të tonazhit të madh për qëllime të tilla si ruajtja e ujit të shiut në përdorim nëntokësor, ruajtja e ujit të zjarrit. Të qenit rezervuari uji me tonazh të madh të cilësisë më të lartë do të thotë avantazhe të tilla si përdorimi i gjatë pa kalbje, rezistenca ndaj goditjes, lehtësia e mirëmbajtjes dhe pastrimit. Këto zgjidhje kanë theksuar në preferencë rezervuarët e ruajtjes së lëngjeve poliester. Përveç këtyre, ekzistojnë opsione të rezervuarit vertikal të ujit nga poliester. Në këto rezervuarë, ato janë shumë të dobishme si me dizajnin e tyre ashtu edhe me metodat e prodhimit, ashtu si opsionet më të dobishme të rezervuarëve të ujit me tonazh të madh. Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë ekspertë të klientëve për të marrë informacion në lidhje me magazinat plot me këto avantazhe.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.