Depozita e Ujit Poliestër

E themeluar në vitin 1986, Karmod është kompania lider në prodhimin e rezervuarëve të ujit poliestër, duke furnizuar produkte në rreth 50 vende.

Karmod u ofron klientëve të saj një përzgjedhje të gjerë të rezervuarëve të ujit poliestër nga 200 litra deri në 100 ton, në varësi të përdorimit të tyre të synuar. Këto tanke magazinimi; Rezervuarët e ruajtjes së ujit CTP, rezervuarët e grumbullimit të ujit të shiut nga fije qelqi, rezervuarët e magazinimit me naftë poliester, rezervuarët e magazinimit të kimikateve të fibrave janë prodhuar posaçërisht për çdo nevojë ruajtjeje dhe ndërmarrje industriale.

Përveç kësaj, nëse rezervuari i magazinimit nuk ka hapësirë të mjaftueshme për përdorim mbi tokë, ju lejon të ruani lehtësisht deri në 100 tonë duke e varrosur nën tokë. Avantazhi më i preferuar i prodhimit të modeleve të rezervuarëve të ujit poliestër është se ka një zgjidhje nëntokësore. Sigurisht, ka një ndryshim çmimi midis rezervuarëve të magazinimit mbitokësor dhe nëntokësor. Për këtë, duhet të analizoni nevojat tuaja në mënyrën më të mirë dhe të përcaktoni veçoritë më të sakta të rezervuarit të ujit nga poliesteri dhe të blini një rezervuar magazinimi. Gjithashtu, në rastet kur nuk është e mundur të transportohen apo vendosen këto tanke në vendin ku do të përdoren, ato ofrojnë mundësinë për t'u instaluar në zonën e dëshiruar me funksion montimi në vend.

Depozita e Ujit Poliestër
Grupet e Produkteve
horizontal frp storage tanks
Depozita e Ujit Horizontal Poliestër
Rezervuari horizontal i ujit poliestër i Karmod, në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë, ofron zgjidhje afatgjata të ruajtjes për nevojat shtëpiake dhe industriale.
Polyester Vertical Water Tank
Rezervuari Vertikal i Magazinimit Poliestër
Midis modeleve të produkteve të rezervuarëve të gjerë të ujit të Karmod, rezervuari vertikal i magazinimit poliestër spikat me përdorimin e tij ergonomik.
vertical water tank with stand
Depozita e Ujit nga Fije Qelqi në Këmbë Vertikale
Depozita e ujit nga fije qelqi në këmbë vertikale është prodhuar për ruajtjen e sigurt të kimikateve të ndryshme dhe për ruajtjen e të gjitha llojeve të ujit.
Polyester Prismatic Tanks
Depozita e ruajtjes nga fije qelqi katror
Depozita e ujit nga fije qelqi katror, e cila ka një pamje horizontale dhe estetike, mund të vendoset lehtësisht në vende të ndryshme për përdorim ergonomik.
Polyester Underground Warehouses
Depozita e Magazinimit Nëntokësor
Jini superiorë në çdo mënyrë me rezervuarin e ujit nëntokësor nga fije qelqi . Bëni zgjedhjen e duhur me çmimet dhe modelet e tankeve nëntokësore nga fije qelqi.
Polyester Horizontal Water Tank
Depozita magazinimi me tonazh të madh
Duke vazhduar udhëheqjen e saj në sektorin e rezervuarëve të ujit që nga viti 1986, Karmod prodhon depozita magazinimi me tonazh të madh, si dhe shumë produkte.
Septic Tank
Depozita Septike
Me një depozitë septike nga fije qelqi , ju mund të vendosni sistemet tuaja të grumbullimit të mbetjeve në zona larg sistemit të kanalizimit.
fiberglass fuel storage tanks
Depozita e Ruajtjes së Karburantit nga Fije Qelqi
Rezervuarët e ruajtjes së karburantit nga fije qelqi të Karmod sigurojnë ruajtje të sigurt të naftës së papërpunuar, si dhe të lëngjeve me bazë nafte si nafta dhe benzina pa asnjë dështim me kalimin e kohës.
on site assembled fiberglass tanks
Instalimi në Vend Depozita e Ujit Fiberglas
Rezervuarët me tekstil me fije qelqi të instalimit në vend të Karmod ofrojnë zgjidhje të rëndësishme për problemin e ruajtjes së ujit në hapësirat me hyrje të ngushta.
Industry Warehouses
Magazina Industriale Poliesteri
Rezervuarët industrialë të poliesterit preferohen për ruajtjen e të gjitha llojeve të kimikateve, veçanërisht të ujit, në ndërmarrjet industriale. Arsyeja kryesore pse modelet e magazinës industriale të poliestër përdoren në zonat industriale duhet të jenë të qëndrueshme, të lehta, i pakorruptueshëm dhe ekonomike.
Polyester Sodium Hypochlorite Tank
Depozita e Hidroksidit të Natriumit Poliestër
Me rezervuarët e magazinimit kimike, ju mund të ruani lehtësisht hidroksid, acid hipoklorit ose kimike të ndryshme.
rainwater harvesting tank
Depozita për Mbledhjen e Ujërave të Shiut
Duke mbledhur ujin e shiut, mund ta përdorni lehtësisht për ujitje të kopshtit apo nevoja të ndryshme uji në çdo kohë në shtëpi.
Polyester Special Products
Poliestër Produkte të Veçanta
Duke përdorur poliestër, vinilester, rrëshirë dhe materiale të ndryshme fibra qelqi, ne prodhojmë produkte speciale poliestër të përshtatshme për çdo nevojë tuajën.

Modelet e rezervuarëve të ujit poliestër kanë një gamë të gjerë produktesh. Karakteristikat e këtyre tankeve ndryshojnë sipas përdorimit të tyre të synuar. Për shembull; Nëse rezervuari do të përdoret për të ruajtur ujin e pijshëm, sipërfaqja e brendshme e rezervuarit duhet të mbulohet me një shtresë pallto xhel të përshtatshme për kontakt me ushqimin. Kjo shtresë pallto xhel e kategorisë ushqimore siguron ruajtjen e sigurt të ujit të pijshëm brenda rezervuarit. Po kështu, nëse do të kryhet ruajtja e kimikateve, vetitë korrozive dhe reaksionet kimike të lëngut duhet të shqyrtohen në detaje dhe rezervuarët duhet të forcohen në përputhje me rrethanat.

Çmimet e Rezervuarit të Ujit Poliestër

Modelet e rezervuarëve të ujit poliestër janë të ndryshëm nga njëri-tjetri. Për këtë arsye, çdo magazinë ka çmimet e veta për njësi. Kur shqyrtojmë të gjitha magazinat e prodhuara nga kompania jonë, magazinat më të përballueshme janë magazinat plastike të prodhuara me lëndë të parë polietileni. Pas rezervuarëve plastikë, vijnë rezervuarët e ujit poliestër dhe rezervuarët inox. Faktori më i rëndësishëm që ndikon në çmimin e këtyre tankeve janë lëndët e para të përdorura, materialet dhe vështirësitë në procesin e prodhimit.

Kur keni nevojë për një rezervuar magazinimi me madhësi të vogël, rezervuarët nga fije qelqi kanë një kosto më të lartë për njësi sesa rezervuarët plastikë. Për këtë arsye, nëse jeni duke kërkuar për një rezervuar të vogël, ju rekomandojmë të zgjidhni nga gama jonë e rezervuarëve plastikë të ujit. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një rezervuar me tonazh të lartë ose për t'u varrosur nën tokë, duhet të zgjidhni patjetër një rezervuar midis llojeve të rezervuarëve të ujit poliestër. Magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur lëndë të parë poliester dhe të forcuara në masën e dëshiruar me strukturën e saj që mund të përforcohet shtresë pas shtrese, dallohen me çmimet më ekonomike të rezervuarit të ujit poliestër në krahasim me homologët e tyre në sektor.

Ne ofrojmë shërbimin me çmimet më të përshtatshme të rezervuarit të ujit nga poliester që ju kërkoni pa e lodhur buxhetin tuaj. Me produktet tona inovative të përshtatshme për nevojat tuaja, operacionet tuaja të ruajtjes së lëngjeve tani do të jenë më të lehta. Për të marrë informacion të detajuar në lidhje me rezervuarët e ujit nga poliesteri vertikal, horizontal dhe me katër kënde, mund të përdorni butonin "merr ofertën" nën produkte ose mund të na kontaktoni lehtësisht me informacionin e kontaktit në faqen e kontaktit.

Modelet e Rezervuarëve të Ujit Poliestër

Ndërsa ne u ofrojmë klientëve tanë rezervuarët më ekonomikë me çmime të rezervuarit të ujit poliestër, ne bëjmë një ndryshim me gamën tonë të produkteve. Kompania jonë, e cila që nga themelimi i saj shërben me prodhimin e rezervuarëve të ujit nga poliester (fiberglass), ka modelet dhe diversitetin më të madh. Ne prodhojmë më shumë se 100 modele të depove poliester, duke përfshirë këmbët vertikale, horizontale, katrore prizmatike dhe vertikale.

Përveç prodhimeve tona standarde, ne prodhojmë modele të reja me zhvillimin e departamenteve tona R&D dhe P&D ose dizajnojmë rezervuarë të rinj ruajtjeje poliesteri për projektet tuaja të veçanta. Ne po zgjerojmë modelet tona inovative që e bëjnë jetën më të lehtë çdo ditë. Ne u shërbejmë shumë klientëve individualë dhe sektorialë me gamën tonë të pasur të produkteve.

Me modelet e rezervuarëve të ujit poliestër, ju jo vetëm që do të ruani ujin. Rezervuarët tanë janë të përshtatshëm për akomodimin e llojeve të ndryshme të lëngjeve. Depot që ne prodhojmë mund t'i përdorni nga 200 litra deri në 100 ton në shumë zona nga objektet industriale deri te shtëpitë tuaja. Veçanërisht produktet tona të rezervuarit horizontal poliestër të ujit janë në kërkesë të madhe në sektorin tonë. Ne jemi marka lider e Turqisë në prodhimin e rezervuarëve të ujit nga poliester (fiberglass) me rezervuarët tanë që tregojnë forcë të lartë.

Karakteristikat e Rezervuarit të Ujit Poliestër

Rezervuari i ujit poliestër ka një shumëllojshmëri të gjerë të magazinimit të lëngjeve. Nga uji te kimikatet, nga acidet te lëndët djegëse, nga detergjentët te lëngjet e frutave, ofron mundësinë për të përmbajtur lëngje të ndryshme ushqimore apo industriale. Për këtë arsye, depozita poliester të prodhuar deri në 100 tonë duhet të prodhohen duke bërë personalizimet e nevojshme për llojin e lëngut që do të akomodohet. Këto përshtatje ofrojnë përfitime si për ruajtjen me siguri të lartë të lëngut në rezervuar, ashtu edhe për shëndetin e njeriut.

Ekzistojnë disa lidhës specifikë të përdorur gjatë prodhimit të modeleve të rezervuarëve të ujit poliestër. Nëse ekzaminohen me kujdes vetitë e rezervuarit të ujit poliestër, shihet se këto materiale janë lëndë të para poliester të përforcuar me fibra xhami, rrëshira termoset (zakonisht rrëshira vinilester ose epokside). Me fjalë të tjera, rezervuarët janë të përforcuar me fibra xhami që i japin materialit të përbërë rezistencë ndaj ndikimit dhe forcë. Pasi këto rezervuarë poliesteri të prodhohen me përdorimin e të gjitha materialeve, kërkohet një kohë e caktuar ngurtësimi për të arritur vetitë e tyre mekanike optimale. Pas përfundimit të kësaj periudhe, shfaqen modelet e përsosura të rezervuarëve poliestër të Karmod. Ju mund t'i përdorni në mënyrë të sigurt rezervuarët me sipërfaqe të brendshme të lëmuar dhe rezistencën më të lartë ndaj ndikimit në industri për shumë vite.

Karakteristikat e tjera të depove të prodhuara duke përdorur lëndë të parë poliester janë si më poshtë;

  • Rezervuarët poliestër janë rezervuarë që mund të përdoren mbi ose nën tokë pa asnjë frikë nga dështimi. Është rezistent ndaj ndryshkut, korrozionit dhe goditjeve.
  • Madhësia e një rezervuari nga fije qelqi nuk varet nga një myk. Prandaj, është e mundur të prodhohet çdo madhësi e rezervuarit poliestër (tekstil nga fije qelqi).
  • Lehtësisht i lëvizshëm.
  • Mund të përdoret si rezervuar transporti kur forcohet mjaftueshëm.
  • Ka një strukturë të fortë që mund të strehojë të gjitha llojet e lëngjeve.

Zonat e Përdorimit të Rezervuarit të Ujit Poliestër

Rezervuarët poliestër të përforcuar me fibra qelqi, të quajtur depozita uji poliester ose rezervuarë uji nga fije qelqi , përdoren në përgjithësi për të ruajtur ujin e pijshëm dhe lëngje të ndryshme. Rezervuari i poliestër i përforcuar me fibra qelqi prodhohet duke përdorur shtresa të ndryshme. Prandaj, lejon personalizim të lehtë sipas zonës së përdorimit.

Karakteristikat e rezervuarit të ujit nga poliesteri (fibër qelqi) duhet të përcaktohen sipas zonës që do të përdoret dhe këto karakteristika duhet të merren parasysh në rezervuarin që do të prodhohet. Pasi i kushtohet vëmendje kësaj çështjeje, zona e përdorimit të magazinës është shumë e gjerë. Këto tanke mund të përdoren në apartamente, shtëpi verore, vaditje fushash, fabrika, objekte prodhimi, zona industriale, në të gjitha zonat ku ka një densitet njerëzor si qendrat tregtare apo stadiumet.

Ekzistojnë modele të rezervuarëve poliestër me karakteristika të ndryshme të prodhuara nga kompania jonë. Veçanërisht rezervuari i ujit të zjarrit i përdorur në banesat industriale dhe masive, si dhe gropa septike poliestër e përdorur në këto zona janë shumë të njohura. Preferohet gjithashtu si rezervuar me naftë dhe karburant në pikat e karburantit. Rezervuarët poliestër blihen për ruajtjen e sigurt të kimikateve me prejardhje nga acidi në objektet dhe fabrikat industriale.

Vitet e fundit, ne kemi filluar të prodhojmë depozita poliester për ujin e shiut duke i përshtatur rezervuarët tanë poliestër në përputhje me procesin e grumbullimit të ujit të shiut, i cili është i rëndësishëm për shtetin tonë dhe organizata të ndryshme. Me rezervuarët e grumbullimit të ujit të shiut me tonazh të madh, tani mund të grumbulloni me siguri ujin e shiut në çdo zonë.

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të ruash materiale të lëngshme të përdorura në fazat kimike dhe të prodhimit. Me rezervuarin e ujit prej poliester (fibra qelqi) të prodhuar me një kapacitet deri në 100 ton, mund të ruani lëngje të përmasave të larta në mjedisin e fabrikës. Përveç kësaj, është e mundur të arrijmë tonazhe më të larta duke lidhur magazinat tona paralelisht me njëra-tjetrën. Pavarësisht nëse dëshironi të përdorni një kapacitet prej 300 ton ose 700 ton, mund të arrini një zgjidhje të lartë të ruajtjes së lëngjeve duke sinkronizuar magazinat tona me njëra-tjetrën.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.