Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 100.000 Litra

Detajet e rezervuarit të ujit me tonazh të madh 100 tonësh dhe rezervuarit të magazinimit nga fije qelqi
  • Gjerësia / Diametri300 cm
  • Gjatësia1.420 cm
  • Lartësia320 cm
  • Trashësia13 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti100.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.