Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 15.000 Litra

Detajet e rezervuarit të ujit me tonazh të madh 15 tonësh dhe rezervuarit të magazinimit nga fije qelqi
  • Gjerësia / Diametri200 cm
  • Gjatësia480 cm
  • Lartësia220 cm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti15.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.