Depozita e Ujit nga Fije Qelqi 20.000 Litra

Detajet e rezervuarit të ujit me tonazh të madh 20 tonësh dhe rezervuarit të magazinimit nga fije qelqi
  • Gjerësia / Diametri250 cm
  • Gjatësia415 cm
  • Lartësia270 cm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti20.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.