Depozita e ujit të mijëvjeçarit 2.000 litra

Modelet e rezervuarit të ujit prej 2.000 litrash dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha40 kg
  • Gjerësia / Diametri140 cm
  • Lartësia160 cm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhjen e daljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti2.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.