Depozita e Ujit të Mijëvjeçarit

Magazinat vertikale plastike të serisë mijëvjeçare të Karmod Plastic sjellin zgjidhje funksionale të ruajtjes së bashku me cilësinë, estetikën dhe elegancën.

Depozitat e ujit të polietilenit kanë modele me emra të ndryshëm dhe struktura të ndryshme. Ne kemi një produkt që e quajmë depozita e ujit të mijëvjeçarit, i cili ndryshon nga një magazinë standarde polietileni në strukturë, por lënda e parë e të cilit është polietileni LLDPE.

Magazina Millennium nuk ndryshon nga një magazinë standarde për sa i përket veçorive. Por për sa i përket pamjes ofron një pamje moderne në çdo fushë. Modelet e magazinës Millennium prodhohen me cilësi Karmod Plastic. Në magazinën tonë, të cilën ne e quajmë gjenerata e re, përdoret një strukturë brinjë e ndryshme. Në këtë mënyrë është më moderne në pamje dhe ka një strukturë superiore për nga qëndrueshmëria.

Si kompani marrim në konsideratë çdo nevojë tuajën gjatë prodhimit të depove me struktura dhe pamje të ndryshme. Ndër solucionet që prodhojmë spikat me veçoritë e veta produkti ynë që i quajmë magazina të turshive. Është magazina më ideale për ruajtjen e të gjitha llojeve të ushqimeve ose për turshi shëllirë. Është zgjedhja e fabrikave të mëdha me strukturën me grykë të gjerë, trupin që pastrohet lehtë, vëllimin e brendshëm me kapacitet të lartë dhe lëndën e parë jo kancerogjene të përshtatshme për ushqim.

millennium water tank
Depozita e Ujit të Mijëvjeçarit
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 500 litra
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 500 litra
Depozita e Ujit të Mijëvjeçarit
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 1.000 litra
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 1.000 litra
Depozita e Ujit të Mijëvjeçarit
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 2.000 litra
Depozita e ujit të mijëvjeçarit 2.000 litra

Modelet e Depove të Mijëvjeçarit

Ne kemi modele të rezervuarëve vertikal, horizontal dhe prizmatik me shumë karakteristika që prodhohen sipas çdo nevoje tuajën. Në këto modele kemi një produkt me strukturë të veçantë që e quajmë magazina milenium, e cila ka strukturë vertikale. Magazina Millennium preferohet nga shumë përdorues për sa i përket çmimeve dhe veçorive.

Magazina jonë, e cila ka 3 modele si standard, prodhohet në kapacitete më të ulëta ose më të larta në përputhje me kërkesën tuaj. Në rastet kur do të bëni blerje me shumicë në sasi të mëdha, dimensionet e magazinës së mijëvjeçarit me kapacitetin që dëshironi mund të jenë gati sa më shpejt që të jetë e mundur me modelet tona të veçanta të kallëpeve dhe studimet AR-GE.

Modelet e magazinës së mijëvjeçarit ka 3 tonazhe të ndryshme: 500 litra vertikalisht, 1000 litra vertikalisht dhe 2000 litra vertikalisht. Rezervuari më i vogël i prodhuar është modeli vertikal 500 litra. Gjerësia e kësaj magazine është 86 cm dhe lartësia e saj është 106 cm. Millennium është modeli më i vogël në stoqet tona për sa i përket dimensioneve të rezervuarit. Nëse zona juaj e përdorimit është e përshtatshme dhe keni nevojë për ruajtje me tonazh më të lartë, ju mund të zgjidhni modelin tonë vertikal 1000 litra. Gjerësia e kësaj magazine është 106 cm dhe lartësia 140 cm. Trashësia e materialit është e njëjtë me modelin 500 litra. Prodhohet me trashësi muri 5 mm. Modelet e rezervuarëve të mijëvjeçarit me kapacitetin më të lartë janë magazina jonë vertikale 2000 litra. Prodhohet me gjerësi 140 cm dhe lartësi 160 cm dhe strukturë më të qëndrueshme me trashësi muri 6 mm.

Modelet e magazinës Millennium prodhohen edhe në ngjyrat që dëshironi dhe në shtresa. Ka 2 opsione ngjyrash si të bardha dhe blu si standarde. Megjithatë, nëse keni një tonazh ngjyrash që dëshironi, ne mund të bëjmë prodhimet tona në këtë drejtim. Depozitat që do të blini me ngjyra të ndryshme përshtaten vizualisht me zonën ku ndodhen dhe ju lejojnë të kategorizoni lehtësisht lëngjet e ndryshme që do të ruani në to. Në këtë mënyrë, ju nuk do t'i përzieni lëngjet në depozita ndërsa i ruani në mënyrë të sigurt.

Karakteristikat e Depove të Mijëvjeçarit

Ne kombinojmë opsionet më të përshtatshme të depove të mijëvjeçarit me karakteristikat më të larta të cilësisë. Specifikimet e rezervuarit të mijëvjeçarit janë të njëjta me një rezervuar standard plastik. Karakteristika më e rëndësishme është ndryshimi në pamjen dhe strukturën e brinjëve të jashtme. Modelet tona, të cilat prodhohen në përputhje me çdo nevojë në nevojat tuaja të magazinës plastike, janë mjaft të ndryshme. Ndër modelet e magazinës së mijëvjeçarit, ne kemi magazina të prodhuara posaçërisht për nevojat tuaja të ndryshme.

Magazina e mijëvjeçarit më cilësor është formuar me përdorimin e lëndëve të para më të mira. Si Karmod Plastic, ne prodhojmë të gjitha magazinat tona me lëndën e parë të polietilenit LLDPE të cilësisë së parë që kemi sjellë posaçërisht nga Evropa. Cilësia e njohur botërore e lëndës së parë të polietilenit LLDPE dhe përdorimi i teknikave të prodhimit të zhvilluara nga inxhinierët e Karmod krijojnë prodhimet e depove të mijëvjeçarit me cilësi më të lartë. Në këtë mënyrë, ju mund të keni magazina që mund t'i përdorni të sigurta për shumë vite me cilësinë e lëndës së parë dhe tiparin ekstra të fortë të rezistencës së strukturës së brinjëve në magazinë.

LLDPE është emri i lëndës së parë në standardet ndërkombëtare. Ekuivalenti i tij turk njihet si polietileni linear me densitet të ulët. Karakteristika më e rëndësishme e kësaj lënde të parë është se ajo mund të përdoret në prodhimet e magazinës që e lejojnë atë të përmbajë ushqim të lëngshëm dhe të ngurtë, duke përfshirë ujin e pijshëm. Ndërkohë që keni magazinën më të përshtatshme të mijëvjeçarit me veçoritë e saj të ndryshme, keni edhe përdorimin e magazinës së mijëvjeçarit më cilësor.

Një nga zgjidhjet tona më të arsyeshme për ruajtjen e ushqimit të lëngshëm ose të ngurtë janë magazinat tona me strukturë konike, të njohura si depo silo, me këmbë hekuri dhe opsionale me këmbë inox. Ndërsa zona e sipërme ka një strukturë cilindrike si një rezervuar standard, pjesa e poshtme prodhohet si konike. Në këtë mënyrë jepet mundësia e evakuimit të përmbajtjes së lëngshme dhe të ngurtë në folenë e daljes që ndodhet në zonën konike në mënyrë të thjeshtë. Ofron rezistencë të veçantë ndaj ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm me kafazin e tij të veçantë me këmbë hekuri.

Karakteristika e përbashkët e të gjithë rezervuarëve tanë të polietilenit është se ato kanë rezistencë të përgjithshme ndaj rrezeve ultravjollcë. Sidomos nëse rezervuarët tanë blu do të përdoren jashtë, ato kanë një rezistencë të veçantë ndaj rrezeve ultraviolet (U.V.) të emetuara nga dielli. U.V. Modelet e ruajtjes së mijëvjeçarit, të cilat kanë rezistencë shtesë ndaj rrezeve të dritës, ofrojnë siguri afatgjatë kundër formimit të algave, mykut, papastërtive dhe baktereve.

Zonat e përdorimit të magazinës së mijëvjeçarit

Magazinat tona janë të lehta për t'u përdorur, nga përdorimet individuale deri te zyrat me përmasa të vogla dhe zonat e prodhimit. Magazinat tona me kapacitetin më të madh prej 2000 litrash preferohen shpesh sidomos në rezidencat individuale të vendosura në zonat verore. Gjithashtu, modelet e tankeve të mijëvjeçarit blu preferohen nga klientët tanë për të plotësuar nevojat e tyre për ujë në tokat bujqësore.

Magazina millenium dhe modelet tona të tjera të magazinës mund të lidhen me njëri-tjetrin me lidhje serike. Në këtë mënyrë, zona e ruajtjes së lëngjeve rritet me kombinimin e disa tankeve, pavarësisht nga kapaciteti i tyre. Në modelet tona të Millenium-it, ato përdoren në zonat industriale duke lidhur disa magazina. Sidomos për proceset e mbajtjes së lëngjeve kimike, institucionet industriale e preferojnë atë.

Falë lëndëve të para të përdorura, familja e tankeve të mijëvjeçarit, e cila përdoret për procesin e mbajtjes së shumë lëngjeve, ju ofrohet me shumë përparësi. Për informacion më të detajuar mund të na telefononi menjëherë.

Çmimet e magazinës së mijëvjeçarit

Në thelb shpjeguam veçoritë e magazinave tona, të cilat janë rezultat i një studimi dhe suksesi të veçantë. Nuk mund të përfundojmë së numëruari avantazhet e tij të ndryshme. Me qëndrueshmërinë dhe avantazhet e ndryshme të përdorimit, ju mund t'i përdorni me siguri magazinat tona në çdo zonë ose në çdo kusht.

Çmimet e magazinës mijëvjeçarit duke marrë parasysh veçoritë dhe avantazhet e tij, ju ofrohet me avantazhet më të përshtatshme. Produktet tona, të cilat kanë shumë veçori, ofrojnë edhe privilegje me çmimet e tyre. Shumë nga klientët tanë e shohin çmimin si çështjen më të rëndësishme pas shqyrtimit të veçorive të magazinës. Si Karmod Plastic, ne po punojmë shumë për të bashkuar cilësinë dhe çmimin e lirë.

Ne ofrojmë zgjidhje për ruajtjen e ujit me opsionet tona më të lira të rezervuarit të mijëvjeçarit. Çmimet e magazinës mijëvjeçarit ai ndryshon sipas kapacitetit të ruajtjes që ju preferoni. Ju zgjidhni depon që ju nevojitet dhe konsulentët tanë ekspertë të shitjeve do të bëjnë çmimin më të mirë për ju. Mund të na kontaktoni menjëherë për informacion të detajuar rreth çmimeve.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.