Depozita e ujit të mijëvjeçarit 500 litra

Modelet e rezervuarit të ujit prej 500 litrash dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha15 kg
  • Gjerësia / Diametri86 cm
  • Lartësia106 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhjen e daljes½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti500 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.