Depozita uji 10.000 litra

Modeli i depozita uji 10.000 litra dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri223 cm
  • Lartësia e plastikës300 cm
  • Trashësia12 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak130 cm
  • Kapaciteti10.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.