Depozita uji 15 ton

Modeli i depozita uji 15 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
 • Gjerësia / Diametri200 cm
 • Lartësia e Trupit450 cm
 • Lartësia e Këmbës20 cm
 • Lartësia Totale510 cm
 • Gjerësia e Fytit45 cm
 • Trashësia3 mm
 • Pesha Mesatare725 kg
 • Mëngë Notuese¾ "
 • Mansheta e Daljes2½ "
 • Mëngë e Kullimit2 "
 • Kapaciteti15.000 Litra
 • Temperatura e Funksionimit-5°C +80°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.