Depozita uji 1.500 litra

Modeli i depozita uji 1.500 litra dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri115 cm
  • Lartësia e plastikës165 cm
  • Height Including Foot225 cm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhjen e daljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti1.500 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.