Depozita uji 20 ton

Modeli i depozita uji 20 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Pesha400 kg
  • Gjerësia / Diametri290 cm
  • Lartësia320 cm
  • Trashësia12 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti20.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.