Depozita uji 25 ton

Modeli i depozita uji 25 ton dhe detajet e rezervuarit të ujit.
  • Gjerësia / Diametri300 cm
  • Lartësia370 cm
  • Trashësia8 mm
  • Lidhjen e daljes2 "
  • Kapak50 cm
  • Kapaciteti25.000 Litra
  • Temperatura e funksionimit-5°C +60°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.