Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm

Me ekspertizën e Karmod dhe sigurimin e cilësisë, modelet vertikale të rezervuarëve të ujit pandryshkshëm prodhohen si rezervuarë magazinimi në 15 litra dhe tonazh të ndryshëm si standard.

Kur themi rezervuar vertikal të ujit inox, mendojmë për rezervuarët e përdorur pothuajse në çdo zonë rreth nesh. Për shkak se çmimet e rezervuarit vertikal të ujit janë përcaktuar mjaft të arritshme. Aq shumë që opsionet e rezervuarit vertikal të ujit të pandryshkshëm përmenden si rezervuari vertikal i ujit pandryshkshëm më i dobishëm dhe rezervuari vertikal i ujit me cilësi më të mirë në kategorinë e rezervuarëve të ujit inox. Pavarësisht nga kjo cilësi, çmimet vertikale të rezervuarit inox janë mjaft ekonomike.

depozita vertikale e ujit pandryshkshem
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
500 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
500 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
1.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
1.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
2.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
2.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
3.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
3.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
4.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
4.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
5.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
5.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
6.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
6.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
7.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
7.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
8.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
8.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
9.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
9.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
10.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
10.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
10.000 Litra
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
15.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
15.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
15.000 Litra
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
20.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
20.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
20.000 Litra
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
25.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
25.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
25.000 Litra
Depozita vertikale e Ujit Pandryshkshëm
30.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
30.000 Litra Epozita e Magazinimit Pandryshkshëm
30.000 Litra
Galeria e Fotografive

Rezervuari Vertikal i Pandryshkshëm i Ujit, Asistent i Objekteve Industriale nga Ushqimi në Kimi

Jashtëzakonisht i sigurt kundër korrozionit dhe formimit të mykut rezervuari vertikal pandryshkshëm Karmod është pjesë e prodhimit industrial nga ushqimi në kimi. Me avantazhet e tij të besueshme të ruajtjes, është ndihmësi më i rëndësishëm në ruajtjen e substancave si qumështi, vaji i ullirit, shurupi i glukozës në objektet e prodhimit. Secila prej tyre është prodhuar nga Karmod, marka kryesore e prodhimit të rezervuarëve të magazinimit që nga viti 1986. Karmod realizon dizajnet e tij moderne me përdorimin e materialeve të klasës pandryshkshëm AISI 304.

Saldimi me argon përdoret në zonat e bashkimit dhe proceset e kontrollit të cilësisë, duke përfshirë testet e rrjedhjeve pas prodhimit, kalohen. Rezervuari vertikal i ujit pandryshkshëm Karmod prodhohet me standardin e cilësisë ISO dhe ka një avantazh përdorimi afatgjatë dhe të sigurt dhe garanci të markës pas shitjes. Produktet tona të rezervuarit vertikal pandryshkshëm janë një model shumë i popullarizuar për përdorim shtëpiak si dhe për industri.

Rezervuari Vertikal Pandryshkshëm nga 500 Litra në 30 Ton me Sigurim Karmod

Me ekspertizën dhe sigurimin e cilësisë së Karmod, modelet e rezervuarëve vertikal të ujit prej çeliku pandryshkshëm prodhohen si standard në 15 litra dhe tonazh të ndryshëm. Produktet standarde të rezervuarit vertikal të magazinimit prodhohen nga 500 litra deri në 30 ton. Sot, çdo model i këtyre rezervuarëve përdoret në mënyrë të sigurt në shumë objekte të integruara, nga biznesi më i vogël i ushqimit deri te ushqimi dhe kimia, si dhe përdorimi i brendshëm. Modelet vertikale të rezervuarëve pandryshkshëm kombinohen krah për krah për përdorime të stilit silo në objektet e prodhimit industrial. Në këto magazina, të cilat janë të lidhura me një projekt të veçantë, në secilën prej tyre mund të ruhen prodhime të ndryshme të lëngshme, së bashku me një produkt të vetëm në të njëjtin objekt.

Ne përpiqemi të prodhojmë rezervuarin vertikal të ujit të cilësisë më të mirë. Nga ana tjetër, ne përpiqemi të mbajmë çmimet e rezervuarëve vertikalë të ujit në një nivel shumë minimal, në mënyrë që të gjithë t'i blejnë ato. Në këtë drejtim, kriteri më i rëndësishëm që marrim parasysh kur prodhojmë një rezervuar uji pandryshkshëm vertikal është qëndrueshmëria e tij. Një kriter tjetër është se është i dobishëm. Këto rezervuarë, të cilët ne i prodhojmë për pothuajse çdo nevojë, mund të quhen rezervuari vertikal i ujit më të përdorshëm. Për shkak se ai ofron shumë përparësi për përdoruesit si në ruajtje ashtu edhe në transport. Falë këtyre avantazheve, ju do të kurseni pak më shumë në fushën e çmimeve të rezervuarit vertikal pandryshkshëm.

Rezervuari vertikal i ujit pandryshkshëm gjithashtu ofron hapësirë në objektet e prodhimit. Me trupin e tij të ngushtë që ngrihet lart, mund të përdoret në një funksion praktik pa ngushtuar vendin ku është vendosur. Pozicionimi vertikal gjithashtu lehtëson zbrazjen e lehtë të rezervuarit të lëngut, i cili mbushet dhe zbrazet vazhdimisht, me rrjedhën më të mirë të presionit. Në të njëjtën kohë, e bën jashtëzakonisht të lehtë mirëmbajtjen e përgjithshme, siç është pastrimi. Mund të pastrohet lehtësisht me aplikime të tilla si uji nën presion.

Nga Uji te Qumështi, nga Lëngu i Frutave te Acidet Kimike Rezervuari Vertikal i Pandryshkshëm

Rezervuari vertikal pandryshkshëm ka funksionin e përdorimit në shumë fusha nga ruajtja e ujit deri te ruajtja e ushqimit dhe kimikateve të ndryshme. Rezervuari vertikal i ujit është veçanërisht i preferuar për ruajtjen e sigurt të ujit të pastër të pijshëm në objektet e prodhimit, si dhe në shtëpi dhe banesa. Depozitat vertikale pandryshkshëm përdoren pothuajse në çdo objekt në industrinë ushqimore, veçanërisht në objektet e prodhimit të qumështit dhe lëngjeve të frutave.

Ka kaq shumë zona ku përdoren rezervuarët pandryshkshëm me veçorinë e tyre të besueshme të ruajtjes në ushqim. Këtu përfshihen vaji i ullirit, vaji i lëngshëm, trashësuesit, ruajtësit e ushqimit, përzierjet speciale, melasa, uthull, çokollata, glukoza, acidet ushqimore. Përsëri, produktet e magazinimit vertikal pandryshkshëm përdoren për përdorimin e sigurt të shumë kimikateve të nevojshme në prodhimin industrial. Produktet e naftës si nafta, veçanërisht acidet, substancat aktive të lëngshme dhe aditivët në industrinë e prodhimit farmaceutik ruhen në mënyrë të sigurt në këto depo të veçanta.

Praktikat Profesionale së Depozitës e Ujit Vertikale Prej Çeliku Pandryshkshëm

Ne kemi deklaruar se materiali çeliku AISI 304 përdoret për sigurinë ushqimore në prodhimin e rezervuarëve të magazinimit të sistemit të çelikut të prodhuar në standardin e cilësisë Karmod. Në disa preferenca të veçanta, opsionalisht, përdoret edhe materiali pandryshkshëm i prodhuar në standardin AISI 316. Saldimi me argon i aplikuar në fuga kryhet në mënyrë të sigurt me ekspertizën e Karmod. Praktikat e pasigurta ekonomike shmangen fare.

Megjithëse rezervuari vertikal i ujit inox përdoret përgjithësisht për ruajtjen e ilaçeve dhe ushqimeve për shkak të lëndës së parë të tij, ai në fakt funksionon mjaft mirë në ruajtjen e kimikateve. Për shkak se është rezervuari vertikal i pandryshkshëm më i dobishëm i ujit, ai është ndër rezervuarët me temperaturën më të lartë të funksionimit. Nga ana tjetër, ai shihet si rezervuari vertikal i ujit me cilësi më të mirë, sepse pavarësisht kësaj cilësie, çmimet e rezervuarit vertikal pandryshkshëm kanë mbetur mjaft të përballueshme.

Prodhimi mund të bëhet në vende me hyrje të ngushta si bodrume, ambiente të brendshme ose papafingo, me një projekt të montuar në një rezervuar uji vertikal prej çeliku pandryshkshëm. Prodhimi i pjesëve kryesore në sistemin e prodhimit të rezervuarit vertikal pandryshkshëm përgatitet në formë të çmontuar në ambientet moderne të Karmod. Më pas dërgohet në vendin e përdorimit me planin e montimit. Rezervuari vertikal inox ofrohet i gatshëm për përdorim me pjesët e montuara nga ekipi i ekspertëve Karmod.

Rezervuarët pandryshkshëm prodhohen në përputhje me kushtet e përdorimit të ruajtjes nëntokësore dhe mund të përdoren duke i varrosur nën tokë në zonat e kërkuara. Për këtë duhet përgatitur një sistem i posaçëm i karkasave prej betoni ose çeliku për përdorimin e shëndetshëm të magazinës. Modelet tona të rezervuarëve vertikalë prej çeliku pandryshkshëm me lartësi më të larta midis 15 dhe 30 ton kanë një shkallë për të hyrë në rezervuar.

Ashtu si opsionet vertikale të rezervuarit të ujit pandryshkshëm, opsionet horizontale të rezervuarit të ujit pandryshkshëm u gjetën gjithashtu shumë tërheqëse nga përdoruesit. Një nga arsyet për këtë është se çmimet e këtyre cisternave janë shumë ekonomike, ashtu si çmimet e rezervuarëve vertikal të ujit pandryshkshëm. Këto depozita mund të ofrojnë avantazhe për përdoruesit për sa i përket hapësirës dhe transportit falë dizajnit të tyre horizontal, ashtu si rezervuari vertikal i ujit pandryshkshëm.

Karakteristikat Teknike dhe Përfitimet e Rezervuarit Vertikal të Ujit

 • Fleta inox në AISI 304 dhe opsionalisht standardi i cilësisë 316 përdoret në prodhimin e modeleve Karmod Vertical Stainless Water Tank dhe është i përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit.
 • Mund të përdoret në mënyrë të sigurtë për ruajtjen e lëngjeve kimike nga ushqimi, veçanërisht qumështi, së bashku me ujin e pijshëm.
 • Është rezistent ndaj korrozionit dhe formimit të ndryshkut.
 • Ka një sipërfaqe të lëmuar të rrëshqitshme dhe është shumë e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.
 • Testet e rrjedhjeve janë kryer dhe janë nën sigurimin e cilësisë së Karmod.
 • Rezervuarët e çelikut kanë dalje evakuimi dhe treguesi të nivelit dhe lidhje përforcuese.
 • Ka një pusetë të madhe për pastrimin e magazinës dhe operacione të ngjashme.
 • Ekziston një sistem i veçantë shkallësh në modelet vertikale të rezervuarëve inox me lartësi të lartë.
 • Ka një veçori të përshtatshme për lidhjen ndërmjet tankeve për përdorimin e më shumë se një rezervuari së bashku.
 • Prodhimi bëhet në tonazhin e dëshiruar ndërmjet 500 litra dhe 30 tonë.
 • Prodhimi mund të bëhet së bashku me mikser.
 • Prodhimi i magazinës së montimit në vend kryhet për hapësira të ngushta hyrjeje.
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.