Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm

Depozitat drejtkëndëshe prej çeliku pandryshkshëm me qoshe ju lejojnë të ruani një tonazh të madh uji ose lëngjesh si dhe përdorimin e tyre funksional.

Karmod është Eksperti në Zgjedhjet Industriale të Depove Pandryshkshëm

Me udhëheqjen e saj në sektorin e rezervuarëve të magazinimit që nga viti 1986, Karmod ofron zgjidhje prizmatike të rezervuarëve të ujit të pandryshkshëm deri në 100 mijë litra tonazh në produkte pandryshkshëm. Me zgjidhjet e ruajtjes pandryshkshëm katrore Karmod, bëhet më e lehtë ruajtja e ujit të pastër nga banesat masive në objektet industriale. Klasa e rezervuarëve afatgjatë, zgjidhja e besueshme me përdorimin e materialeve cilësore dhe aplikimet speciale të prodhimit janë ndër avantazhet e përgjithshme të rezervuarëve të ujit Karmod. Me zgjidhjet e besueshme drejtkëndëshe të rezervuarëve inox, ne lehtësojmë punën e investitorëve dhe kursejmë buxhetet.

prismatic stainless water tank
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
1.000 Litra Depozita e Ujit Inox
1.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
2.000 Litra Depozita e Ujit Inox
2.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
3.000 Litra Depozita e Ujit Inox
3.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
4.000 Litra Depozita e Ujit Inox
4.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
5.000 Litra Depozita e Ujit Inox
5.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
6.000 Litra Depozita e Ujit Inox
6.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
8.000 Litra Depozita e Ujit Inox
8.000 Litra Depozita e Ujit Inox
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
10.000 Litra Depozita e Ujit Inox
10.000 Litra Depozita e Ujit Inox
10.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
15.000 Litra Depozita e Ujit Inox
15.000 Litra Depozita e Ujit Inox
15.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
20.000 Litra Depozita e Ujit Inox
20.000 Litra Depozita e Ujit Inox
20.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
25.000 Litra Depozita e Ujit Inox
25.000 Litra Depozita e Ujit Inox
25.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
30.000 Litra Depozita e Ujit Inox
30.000 Litra Depozita e Ujit Inox
30.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
40.000 Litra Depozita e Ujit Inox
40.000 Litra Depozita e Ujit Inox
40.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
50.000 Litra Depozita e Ujit Inox
50.000 Litra Depozita e Ujit Inox
50.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
60.000 Litra Depozita e Ujit Inox
60.000 Litra Depozita e Ujit Inox
60.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
70.000 Litra Depozita e Ujit Inox
70.000 Litra Depozita e Ujit Inox
70.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
80.000 Litra Depozita e Ujit Inox
80.000 Litra Depozita e Ujit Inox
80.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
90.000 Litra Depozita e Ujit Inox
90.000 Litra Depozita e Ujit Inox
90.000 Litra
Rezervuari Prizmatik i Ujit Pandryshkshëm
100.000 Litra Depozita e Ujit Inox
100.000 Litra Depozita e Ujit Inox
100.000 Litra

Kudo që Vendoset Magazina Pandryshkshëm Katrore me Pamjen e Saj Elegante

Rezervuari prizmatik i ujit pandryshkshëm, me dizajnin e tij katror dhe sipërfaqen e lëmuar me shkëlqim, jep një pamje elegante kudo që vendoset. Me dizajnin dhe pamjen e tij moderne, integrohet me vendin ku vendoset në zonat e banimit masiv ose në hapësirat e magazinimit të ndërtesave të objekteve sociale.

Ne kombinojmë dimensionet prizmatike të rezervuarit të ujit me arkitekturë fleksibël të projektimit. Më e rëndësishmja, ne ofrojmë komoditet të madh në ruajtjen e ujit të shëndetshëm, të pastër dhe të pijshëm. Si një alternativë ndaj rezervuarëve pandryshkshëm, ju gjithashtu mund të zgjidhni një nga rezervuarët prizmatikë të ujit, të prodhuar duke përdorur lëndë të para polietileni.

Rezervuarët prizmatikë të prodhuar duke përdorur lëndë të parë polietileni janë të ngjashëm në pamje me dimensionet e rezervuarëve prizmatikë të ujit pandryshkshëm. Sidoqoftë, veçoritë e rezervuarit prizmatik të ujit pandryshkshëm kanë përparësi të ndryshme ndaj rezervuarëve të prodhuar nga lënda e parë polietileni.

Zgjidhje Katrore të Rezervuarëve Prej Çeliku Pandryshkshëm që Plotësojnë Rregulloret e Zonave Komunale

Depozitat e ujit kanë një funksion të rëndësishëm në zonat e banimit masiv me integrimin e sistemit të shuarjes së zjarrit së bashku me plotësimin e nevojës për ujë. Për plotësimin e nevojave të përdorimit ditor për ujë të ndërtesave të larta dhe të ujit për fikjen e zjarrit të përcaktuar në rregulloren e zonave të bashkive, nevojiten depozita uji, me kusht që të jenë jo më pak se 15 m3. Ky rezervuar duhet të jetë në përputhje me standardet ndërkombëtare dhe kriteret e shuarjes së zjarrit. Në të njëjtën kohë, në zonën e magazinimit duhet të vendoset një magazinë e përshtatshme, ku të merren masat e nevojshme izoluese dhe kulluese.

Me avantazhet e tij si mbyllja katrore e rezervuarit prej çeliku pandryshkshëm, përdorimi pa mirëmbajtje për shumë vite, lehtësia e pastrimit dhe ruajtja e shëndetshme, ai përmbush plotësisht kriteret e përdorimit në strehimin masiv. Depo katrore pandryshkshëm 2 m3 perdoret ne pallate deri ne 6 banesa ne perputhje me kriteret e banimit. Pas 6 banesave, rezervuari i depozitimit rritet në 0.5 m3 për çdo banesë. Në vendet e përdorimit ku presioni i rrjetit të transferimit të ujit është nën katër atmosfera, përforcuesi duhet të integrohet në sistem. Modelet drejtkëndore të rezervuarëve prej çeliku pandryshkshëm prodhohen në përputhje të plotë me sistemin e lidhjes përforcuese.

Në banesat e banimit, në ndërtesat me 5 kate ose më shumë, duke përfshirë edhe bodrumin, duhet të ketë një kabinet zjarri dhe një hidrant në çdo kat. Në zonat e banuara me sipërfaqe dyshemeje mbi 800 m2, numri i kabineteve duhet të jetë dy. Për secilin prej këtyre hidrantëve të zjarrit duhet të përgatitet një rezervuar zjarri jo më pak se 400 litra.

Për shembull, nëse ka 10 hidrantë zjarri në ndërtesë, një rezervuar 4000 litrash duhet të integrohet në sistem. Këto magazina, për të cilat janë marrë masa izoluese, mund të vendosen në bodrume duke përdorur materiale pandryshkshëm veçmas nga sistemi i bartësit të ndërtesës, ose mund të vendosen në një zonë jashtë ndërtesës. Në ndërtesat që nuk kanë vend për një magazinë inox, e cila kërkohet me ligj, mund të sigurohet përdorimi duke i groposur ato nën tokë në pjesën e kopshtit.

Në të njëjtën kohë, një rezervuar uji 15 m3 kërkohet në zona aktiviteti si qendra biznesi, zyra, qendra tregtare, dyqane brenda ndërtesave, objekte si hotele, kinema dhe teatro. Ekspertiza e Karmod është në anën tuaj për zgjidhjet katrore të ruajtjes pandryshkshëm në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare dhe kriteret shtesë kombëtare...

Modele Drejtkëndëshe të Rezervuarëve Pandryshkshëm nga 1000 Litra në 100 Ton

Prodhimi kryhet në 19 modele të ndryshme si standard në solucione ruajtjeje inox katrore, secila prej të cilave është prodhuar me ekspertizën e Karmod. Madhësitë prizmatike të rezervuarit të ujit pandryshkshëm ndryshojnë në secilin model. Ne ju rekomandojmë që të merrni informacion nga kompania jonë për nevojat tuaja të veçanta të rezervuarit të prodhimit. Në rezervuarët tanë të magazinimit prej 8 deri në 100 ton, një sistem shkallësh është i pajisur si standard për qasje të lehtë në kapakun e sipërm.

Modelet tona drejtkëndëshe të rezervuarëve prej çeliku të pandryshkshëm në madhësi të ndryshme ofrojnë zgjidhjen më të mirë nga shtëpitë e shkëputura deri tek banesat masive ku jetojnë mijëra njerëz. Zgjidhjet tona të rezervuarëve inoks preferohen për ujin e pijshëm dhe të shërbimeve, si dhe ujin e zjarrit në ndërtesa. Rezervuarët e çelikut përdoren gjithashtu për grumbullimin e ujit të shiut, i cili po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm sot. Një nga zgjidhjet tona më të mira për grumbullimin e ujit të shiut është gama jonë e rezervuarëve të ujit poliestër. Është i përshtatshëm për t'u përdorur si rezervuar për grumbullimin e ujit të shiut me një kapacitet deri në 100 ton.

Ne ju rekomandojmë të kontaktoni Karmod për shumë përparësi të jashtëzakonshme së bashku me cilësinë, standardet ndërkombëtare dhe zgjidhjet e ekspertëve. Zgjidhjet tona katrore të rezervuarëve pandryshkshëm ofrojnë komoditet të madh në ruajtjen e sigurt të ujit të pijshëm dhe të dobishëm të pastër, të shëndetshëm.

Karakteristikat dhe Përfitimet Teknike të Rezervuarit të Ujit Pandryshkshëm Prizmatik

 • Fleta e çelikut pandryshkshëm AISI 304 dhe opsionalisht 316 standarde cilësore përdoret në prodhimin e modeleve të ruajtjes së çelikut të pandryshkshëm Karmod, dhe ato janë të përshtatshme për ruajtjen e ushqimit.
 • Modelet e tankeve kromi përdoren gjerësisht në objektet sociale si banesat masive, hotelet dhe qendrat tregtare.
 • Përdoret në ruajtjen e ujit të zjarrit, veçanërisht të ujit të pijshëm dhe të shërbimeve në shtëpi.
 • Është rezistent ndaj korrozionit dhe formimit të ndryshkut.
 • Ka një sipërfaqe të lëmuar të rrëshqitshme dhe është shumë e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.
 • Testet e rrjedhjeve janë kryer dhe janë nën sigurimin e cilësisë Karmod.
 • Ka priza të kullimit dhe treguesit të nivelit dhe priza të lidhjes përforcuese në rezervuarin katror të ujit pandryshkshëm.
 • Ka një pusetë të madhe për pastrimin e magazinës dhe operacione të ngjashme.
 • Ekziston një sistem i veçantë shkallësh në modelet vertikale të rezervuarëve pandryshkshëm me lartësi të lartë.
 • Ka një veçori të përshtatshme për lidhjen ndërmjet tankeve për përdorimin e më shumë se një rezervuari së bashku.
 • Prodhimi bëhet në kapacitetin tonë të dëshiruar duke filluar nga 1000 litra deri në 100 ton.
 • Prodhimi mund të bëhet së bashku me mikser.
 • Prodhimi i magazinës së montimit në vend kryhet për hapësira të ngushta hyrjeje.
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.