Instalimi në Vend Depozita e Ujit Fiberglas

Rezervuarët me tekstil me fije qelqi të instalimit në vend të Karmod ofrojnë zgjidhje të rëndësishme për problemin e ruajtjes së ujit në hapësirat me hyrje të ngushta.

Karmod Plastic ofron zgjidhje për ruajtjen e ujit dhe lëngjeve me grupe të ndryshme produktesh. Midis grupeve të ndryshme të produkteve, ka depo të bëra nga materiale plastike, poliester dhe inox. Përveç kësaj, prodhon zgjidhje duke ofruar për çdo nevojë me dizajne të veçanta në kallëp. Një nga zgjidhjet e ofruara nga kompania jonë janë magazinat tona të montimit në vend, të cilat përgatiten si të çmontuara, të para-prodhuara dhe të instaluara në vend nga ekipet tona të ekspertëve si rezervuarë uji me fiberglas instalimi në vend. Veçoria e pjesës së çmontuar ofron avantazh të lehtë dhe ekonomik transporti. Lejon instalimin e magazinave në përmasat e dëshiruara në zona të tilla si bodrumet me hyrje të ngushta.

on site assembled fiberglass tanks

Themeluar në vitin 1986, Karmod ka fituar besimin e klientëve të saj me zgjidhjet që ofron në problemet e ruajtjes së lëngjeve. Falë kuptimit të çmimit ekonomik, ofron ofertat më të përshtatshme si çmimet e rezervuarit të ujit fiberglas për instalimin në vend. Në fakt, parimi i prodhimit është shumë i thjeshtë duke marrë parasysh veçoritë e rezervuarit të ujit fiberglas të instalimit në vend. Pjesët e rezervuarit prodhohen veçmas, si rezultat i transportit të pjesëve veçmas nga dyert ose hyrja e ndërtesës, pjesët montohen në vend dhe formohet një rezervuar monolit. Modelet e rezervuarëve të ujit të instalimit në vend lejojnë ruajtjen e lëngjeve në çdo zonë me instalimin praktik dhe lehtësinë e përdorimit.

Depozita e Ujit Fiberglas për Instalim në vend me Cilësi të Lartë, është Prodhohet me Sigurimin Karmod

Para së gjithash, teknikët dhe inxhinierët tanë ekspertë shqyrtojnë projektin sipas nevojave të klientëve tanë. Shumë faktorë si zona e përdorimit, kapaciteti i ruajtjes së lëngjeve, zonat e hyrjes dhe daljes janë marrë në konsideratë. Kur projekti hartohet dhe njoftohet klientit, rezervuarët e miratuar nga klienti prodhohen si depozita uji të montimit në vend. Të gjitha pjesët e magazinës, të cilat forcohen duke përdorur disa përforcime speciale dhe prodhohen në pjesë, transportohen në vendin e instalimit të klientit. Së fundi, një rezervuar monobllok i gatshëm krijohet duke kryer montim në vend.

Në mendjen e disa klientëve tanë, ekziston se ata do të kenë një problem kur preferojnë modelet e rezervuarëve të ujit fiberglas të instalimit në vend. Të gjitha magazinat e prodhuara në fabrikën tonë kalojnë nëpër faza të caktuara të prodhimit. Në rezervuarët një copë që prodhohen dhe shiten si depozita uji fiberglas, çdo pjesë prodhohet dhe montohet në zonën e prodhimit të fabrikës sonë. Instalimi në vend në magazinat me tekstil me fije qelqi, nga ana tjetër, bëhet në vendin e klientit në vend të mjedisit të fabrikës. Me pak fjalë, nuk ka asnjë ndryshim midis rezervuarëve me fiberglas që do të blini në një copë dhe rezervuarëve fiberglas të instalimit në vend.

Rezervuari i Ujit Fiberglas është e Qëndrueshme ndaj të gjitha Kushteve

Magazinat tona të përforcuara me fibra xhami, të prodhuara duke përdorur lëndë të parë poliester, kanë një strukturë të fortë trupi. Magazinat e projektuara dhe të prodhuara nga duart e ekspertëve mund të përdoren në të gjitha kushtet klimatike. Gjithashtu kompania jonë ka ekspertizën dhe përvojën për montimin e këtyre tankeve, të cilët merren si montim në vend, në çdo kusht.

Modelet e rezervuarëve të ujit me tekstil me fije qelqi të instalimit në vend prodhohen për përdorim vertikal, horizontal, me katër kënde, vertikale, silo dhe nëntokë. Këto tanke të prodhuara janë përshtatur sipas zonës së përdorimit dhe forca e strukturës rritet duke forcuar kur është e nevojshme. Kështu, bëhet më rezistent ndaj shumë faktorëve si korrozioni, ndikimi dhe presioni i lëngut.

Zonat e Përdorimit të Rezervuarit të Ujit të Instalimit në Vend

Pasi të merrni një vendim se ku dhe për çfarë qëllimi do të përdoret rezervuari i ujit, duhet të zgjidhni këto depozita. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë jo vetëm për ruajtjen e ujit, por edhe për ruajtjen e materialeve të ndryshme të lëngshme.

Jeni në vendin e duhur për prodhimin më të përshtatshëm të rezervuarit të ujit fiberglas për instalimin në vend. Magazinat tona, të prodhuara dhe të regjistruara sipas standardeve botërore, ofrojnë një zgjidhje për çdo proces të pritjes tuaj. Këto tanke të prodhuara posaçërisht kanë një zonë të gjerë përdorimi. Strukturat e objekteve sociale, banesat masive, njësitë e pushimit të ujit të rrjetit, njësitë hidrofore nën apartament, objektet ushtarake, njësitë e ujitjes me pika dhe zonat industriale mund të jepen si shembuj. Meqenëse nuk ndryshon nga një rezervuar standard, mund të preferohet në çdo zonë ku do të kryhet ruajtja e ujit dhe lëngjeve. Ju keni një fabrikë dhe po kërkoni një rezervuar acidi. Sidoqoftë, nëse zona ku do të vendosni rezervuarin ka një derë të ngushtë hyrëse, mund të gjeni një zgjidhje duke blerë një rezervuar midis modeleve të rezervuarit të ujit fiberglas të instaluar në vend të prodhuar me një kapacitet deri në 100 tonë.

Duke marrë parasysh veçoritë e rezervuarit të ujit të instalimit në vend, ai është bërë një rezervuar magazinimi i preferuar shpesh. Preferohet gjerësisht nga administratat e vjetra të banesave për zëvendësimin e rezervuarëve të vjetër dhe të plasaritur të depozitimit të ujit që kanë arritur në fund të jetës së tyre ekonomike. Këto tanke, të cilat instalohen në vend, janë projektuar sipas dëshirave të klientëve tanë me arkitekturën e tyre fleksibël të zgjidhjeve.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.