Merrni Parasysh sa Vijon kur Zgjidhni një Rezervuar Uji për Kopshte të Vogla

05 sht

Sot, ne shohim magazina në kopshtin e shumë shtëpive dhe vendeve të punës ose në fund të ndërtesës. Këto magazina i shohim jo vetëm në këtë lloj përdorimi individual, por edhe në shumë zona industriale.

Përveç zakoneve tona të përdorimit, qëllimi i përdorimit të një rezervuari uji; Ato janë mjetet që lejojnë që një përmbajtje kimike ose ushqimore të ruhet për qëllime të mbrojtjes dhe të përdoret duke evakuuar përmbajtjen kur është e nevojshme. Nga ana tjetër, ato mund të transportohen nëse dëshironi.

Për shembull, nëse dëshironi të blini një magazinë për t'u përdorur në kopshte të vogla ose në një zonë të vogël në një bazë metër katror, mund të jetë e nevojshme t'i kushtoni vëmendje shumë aspekteve. Sepse magazinat prodhohen për të qenë një zgjidhje për shumë nevoja. Nëse dëshironi të blini magazina për kopshtet tuaja të vogla, duhet t'i kushtoni vëmendje pikave të mëposhtme.

Identifikoni Nevojat Tuaja.

Nevojat mund të jenë shumë të larmishme. Veçanërisht nevojat për ruajtje mund të jenë mjaft të larta. Përmbajtja zakonisht përfshihet në përcaktimin e nevojave të magazinës. Sidoqoftë, sistemet e grumbullimit të ujit të shiut zakonisht instalohen për kopshte të vogla dhe bëhet ruajtja e ujit të shiut.

Zgjidhja e nevojave për zona të vogla është zakonisht rezervuarët e polietilenit. Depozitat e polietilenit janë më të lehta në peshë se rezervuarët e tjerë dhe kanë një çmim të përballueshëm. Arsyeja kryesore pse është e përballueshme është mënyra se si prodhohet. Këto tanke prodhohen me metodën e prodhimit të monobllokut. Në këtë metodë prodhimi, polietileni derdhet në kallëpe të krijuara në bazë të dizajnit të magazinës dhe hiqet në një pjesë. Meqenëse ky sistem funksionon shpejt, çmimi i këtyre tankeve mbetet i përballueshëm.

Një veçori tjetër e rezervuarëve të polietilenit është se ato janë të përshtatshme për ruajtjen e ushqimit. Nëse do të përdoret si ujë i pijshëm në kopshte të vogla, uji duhet të kalojë nëpër procese të shkëlqyera filtrimi. Mos harroni të shkruani nevojat tuaja në një copë letër nëse është e mundur. Kur i vendosni nevojat tuaja në letër, nevojat tuaja do të bëhen konkrete nga një gjendje abstrakte.

Kushtojini Vëmendje Zgjedhjes së Madhësisë.

Për një kopsht të vogël nuk zgjidhen magazina me përmasa shumë të mëdha, por përgjithësisht zgjidhen magazina të vogla. Për ata që preferojnë një rezervuar polietileni, diapazoni i madhësisë është midis 50 litra dhe 25,000 litra. Nëse dëshironi të blini një nga rezervuarët e pavarur të ujit poliestër, mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri madhësish nga 200 litra deri në 100,000 litra. Nëse dëshironi të keni një rezervuar shumë të fortë dhe inox, mund të zgjidhni një nga madhësitë midis 500 litra dhe 100,000 litra. Këmbët e rezervuarëve të bërë nga poliesteri dhe çelik inox rrisin veçorinë e sterilizimit.

Hulumtoni Lëndën e Parë nga e Cila është Prodhuar Magazina Juaj.

Magazinat mund të prodhohen me lëndë të para të madhësive të ndryshme. Lëndët e para nga të cilat prodhohen magazinat përcaktohen në kuadër të studimeve ÜR-GE të kryera nga prodhuesit. Këto lëndë të para janë polietileni, poliesteri dhe çelik inox. Këto lëndë të para janë zgjedhur sepse nuk dëmtojnë në asnjë mënyrë përmbajtjen e ruajtur. Për nga mënyra e prodhimit, polietileni ndryshon pak nga të tjerët. Megjithatë, ndërsa magazina më e mirë për ruajtjen e kimikateve është poliesteri, magazinat më të qëndrueshme janë magazinat prej çeliku inox, pasi ato kanë një temperaturë të lartë funksionimi dhe një lëndë të parë të fortë. Ju mund të merrni informacion të detajuar rreth këtyre lëndëve të para nga artikujt tanë të tjerë të blogut.

Sigurohuni që të Zgjidhni një Depo që i Përshtatet Nevojave Tuaja.

Ne mund të zgjedhim një magazinë për kopshte të vogla, por duhet të gjejmë përgjigje për pyetjet se për çfarë do ta përdorim magazinë dhe sa vëllim na nevojitet. Zgjedhja e magazinës më të përshtatshme mund të jetë problem jo vetëm në kopshtet e vogla, por edhe në zonat industriale. Në këtë drejtim, para së gjithash, pasi të keni analizuar nevojat tuaja, duhet të analizoni përmbajtjen që dëshironi të ruani dhe sasinë e përmbajtjes.

Kështu, ne kemi shkruar për ju se çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje kur zgjidhni një magazinë për kopshte të vogla, ndërtesa dhe vende pune. Nëse dëshironi të zotëroni një magazinë, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve dhe të përfitoni nga çmimet atraktive të magazinës.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.