Pse Tanket e Ujit me Tonazh të Madh janë një Nevojë e Madhe në Zonat Rurale?
05 sht

Kohët e fundit, magazinat janë përdorur shumë në industrinë e prodhimit. Pavarësisht nga madhësia, përdoren kryesisht vëllime të mëdha të rezervuarëve të ujit. Përdoret gjerësisht në industri si dhe individualisht. Përdoret në vendet tona të punës për t'u përdorur në raste urgjente dhe në shtëpitë tona për qëllime të grumbullimit të shëllirës dhe ujit të shiut.

Tanket e prodhuara në tonazh të madh nuk përdoren për të transportuar shumë përmbajtje. Këto janë rezervuarët që ruhen për të mbrojtur përmbajtjen brenda dhe për të lejuar përdorimin e përmbajtjes duke siguruar evakuim në mëngë kur është e nevojshme.

Magazinat me volum të madh përdoren shumë në zonat rurale si dhe në industri. Në zonat rurale, rezervuarët me vëllim të madh mund të përdoren për nevoja të ndryshme. Ndonjëherë, mund të përdoret për të bërë vëllime të mëdha melase, reçel ose shëllirë, ose për ruajtjen e drithërave dhe bishtajve.

Cilat Magazina Janë më të Përdorura në Zonat Rurale?

Rezervuarët e polietilenit përdoren përgjithësisht në zonat rurale. Depozitat e polietilenit përdoren shumë sepse janë të lehta dhe kanë çmimin më ekonomik.

Rezervuarët prodhohen me lëndë të para të ndryshme si polietileni, poliestër dhe çelik inox. Këto tre lëndë të para janë jashtëzakonisht të përshtatshme për prodhimin në magazinë. Sepse nuk ka asnjë efekt në përmbajtjen e ruajtur. Të gjitha të dhënat e gjetura janë brenda fushës së studimeve ÜR-GE. Kur blini një magazinë të re, magazina ka një garanci dyvjeçare kundër defekteve të prodhimit. Të gjitha produktet e magazinimit prodhohen në përputhje me sistemet e menaxhimit mjedisor dhe shëndetësor.

Tanke të prodhuara duke përdorur polietileni; Prodhohet si rezultat i derdhjes së polietilenit në kallëpe të krijuara brenda fushës së projektimit të magazinës. Ky lloj prodhimi quhet prodhim monoblloku. Falë kësaj metode prodhimi, këto tanke kanë një çmim më të përballueshëm pasi prodhohen më shpejt. Përveç kësaj, duke qenë se sipërfaqet janë të lëmuara, ato mund të pastrohen më lehtë. Magazinat me volum të madh nuk mund të prodhohen duke u ndarë nga të tjerat në aspektin e diversitetit të madhësisë. Shumëllojshmëria e saj është nga 50 litra në 25,000 litra. Temperatura e funksionimit është deri në 50 gradë.

Nga ana tjetër, magazinat e prodhuara duke përdorur poliestër, përdoren gjerësisht në industrinë dhe industrinë e prodhimit, pasi dalin në pah me rezistencën e tyre kimike. Për shkak të metodës së prodhimit, mund të bëhet montimi në vend, si dhe prodhimi bëhet duke kombinuar rrëshirë poliester dhe fibër qelqi. Ka një gamë të gjerë për sa i përket shumëllojshmërisë së përmasave dhe mund të prodhohen rezervuarë uji me tonazh të madh deri në 100,000 litra. Rezervuarët poliestër përdoren kryesisht për qëllime transporti. Kur shikojmë shkallën e temperaturës së punës, shohim se ajo mund të përballojë deri në 60 gradë. Për ruajtjen e kimikateve që lëshojnë më shumë nxehtësi në mjedise të hapura, mund të zgjidhni rezervuarët e bërë prej çeliku inox.

Tanket e prodhuara duke përdorur çelik inox janë shumë të përfolura për qëndrueshmërinë e tyre. Prodhohet si rezultat i kombinimit të materialit kryesor të përftuar nga përzierja e kromit dhe nikelit me saldimin me argon. Për shkak të kësaj metode prodhimi, mund të bëhet montimi në vend. Mund të prodhohen rezervuarë me vëllim të madh deri në 100,000 litra. Për sa i përket temperaturës së funksionimit, pothuajse çdo përmbajtje mund të ruhet në këto depozita, pasi ato punojnë deri në 80 gradë. Është rezistent ndaj ujit dhe lagështisë, nuk ndryshket dhe nuk gërryhet.

Në këtë artikull kemi shkruar se përse përdoren magazinat me volum të madh në zonat rurale dhe cilat lloje deposh përdoren më shumë. Të kesh një nga këto tanke është vetëm një telefonatë larg. Ju mund të ekzaminoni modelet e magazinës përmes faqes sonë të internetit.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.