Rrëshqitje me ujë me rrotullim

Rrëshqitja e ujit të pishinës e projektuar dhe prodhuar në një klasë afatgjatë për t'u përdorur në mënyrë të sigurt nga fëmijët si rezultat i ekspertizës së Karmod, mund të adoptohet lehtësisht në të gjitha pishinat...
  • Lartësia 150 cm
  • Gjerësia 70 cm
  • Gjatësia 400 cm
  • Trashësia 7 m
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.