Si të Zgjidhni Rezervuarin e Duhur të Ujit për Pronën Tuaj?

26 kor

Këto tanke përdoren në shumë zona rreth nesh. Po kështu, mund të përdoret për shumë qëllime në vendet e punës, industritë dhe madje edhe në shtëpitë tona. Në industri, modelet e rezervuarëve të ujit përdoren përgjithësisht për qëllime të tilla si mbrojtja e përmbajtjes që del nga linjat e prodhimit nga mjedisi i jashtëm dhe transportimi i përmbajtjes së prodhuar. Në përdorime të tjera, mund të përdoret për qëllime të tilla si gropat septike dhe sistemet e grumbullimit të ujit të shiut.

Kur shikojmë qëllimin e përdorimit në terma të përgjithshëm, shohim se ato janë automjete që sigurojnë që një përmbajtje ushqimore ose kimike ruhet dhe mbrohet nga kushtet e jashtme mjedisore, lehtëson transportin e tij dhe lejon që përmbajtja të përdoret duke u evakuuar kur është e nevojshme.Zgjedhja e magazinës së duhur për një pronë mund të jetë mjaft e vështirë për njerëzit që duan të blejnë magazina. Ju mund të ndiqni hapat e mëposhtëm për të zgjedhur magazinën më të përshtatshme për një pronë.

Llogaritni madhësinë që ju nevojitet.

Kur keni nevojë për një produkt magazinimi, gjëja e parë që duhet të bëni është të llogarisni madhësinë që ju nevojitet. Qëllimi më themelor për ta bërë këtë është që nevoja juaj të kalojë nga një gjendje abstrakte në një gjendje konkrete. Mos harroni të merrni parasysh vëllimin e qarkullimit të rezervuarit, pasi zbuloni se ka disa pika që keni humbur kur u bë konkret.

Vendosni Nëse Nëntokësore Apo mbi Tokë.

Depot mund të instalohen mbi dhe nën tokë. Nëse ka nevojë për të instaluar një gropë septike dhe një sistem grumbullimi të ujit të shiut, mund të preferohet ruajtja nëntokësore. Nëse ka një situatë si spërkatja dhe ujitja, preferohen magazinat mbi tokë. Megjithatë, për nevoja të tilla mund të preferohen magazinat nëntokësore. Meqenëse rezervuarët nëntokësorë mund të lidhen me njëri-tjetrin, ju mund të zgjidhni vëllimin e dëshiruar.

Përcaktoni Dizajnin që ju Nevojitet.

Të gjitha tanket kanë dizajne të ndryshme. Modelet vertikale dhe horizontale janë shumë të preferuara. Tanket e dizajnuara horizontale preferohen kryesisht në automjetet e lëvizshme. Këto janë zakonisht automjete të tilla si kamionë, jahte, karvanë. Depot e projektuara vertikale përdoren më së shumti në shtëpi. Sepse, për shkak të strukturës së tij, ai mund të vendoset krah për krah dhe nuk zë shumë hapësirë sipas vëllimit të tij.

Cilat Lëndë të Para Përdoren në Prodhimin e Depove?

Magazinat prodhohen me tre lëndë të para të ndryshme: polietileni, poliestër dhe çelik inox. Këto lëndë të para janë mjaft të përshtatshme për prodhimin në magazinë. Ndërsa modelet e rezervuarëve të ujit të polietilenit janë më të përshtatshme për ruajtjen e ushqimit për sa i përket lëndëve të para, rezervuarët e poliestrës janë mjaft superiorë në ruajtjen e kimikateve. Depozitat e polietilenit prodhohen në një copë në ambientet tona duke përdorur polietileni linear me densitet të ulët. Rezervuarët poliestër prodhohen duke kombinuar materialin e përftuar me rrëshirë poliester, fibra xhami dhe ngjitës të veçantë. Rezervuarët inox, nga ana tjetër, formohen duke kombinuar çelikun AISI të përzier me krom dhe nikel duke zier me gaz argon.

Si Prodhohen Rezervuarët e Ujit?

Rezervuarët e polietilenit prodhohen në objektet tona moderne të prodhimit, në një bllok, me fjalë të tjera, në një copë. Rezervuarët e tjerë prodhohen duke ngjitur ose salduar pjesët së bashku. Në këtë mënyrë, këto tanke kanë aftësinë të montohen në vend. Të gjithë rezervuarët janë prodhuar sipas një standardi të caktuar qëndrueshmërie. Këmbët dhe shkallët prej çeliku inox shtohen në rezervuarët e pandryshkshëm si shtesë. Në tanke të tjera, pjesa e këmbës është e vendosur në tanke horizontale.

Cilat Janë Avantazhet e Magazinës?

Ka shumë përparësi që këto magazina ofrojnë për përdoruesit e tyre. Më e rëndësishmja prej tyre është se rezervuarët e polietilenit janë të përshtatshëm për ushqime të pranuara ndërkombëtarisht. Prandaj, shumë produkte që vijnë në kontakt me ushqimin prodhohen nga polietileni. Për më tepër, të gjitha rezervuarët kanë rezistencë të lartë UV. Në këtë mënyrë rrezet e dëmshme nuk hyjnë në magazinë. Kështu, krijohet një mjedis më i shëndetshëm.

Rezervuarët poliestër, nga ana tjetër, kanë rezistencë të lartë kimike, kështu që ju mund të ruani shumë kimikate në këto depozita. Nga ana tjetër, rezervuarët prej çeliku inox, nga ana tjetër, nuk shqetësohen për temperaturën e përmbajtjes që ruani, falë temperaturave të funksionimit afër pikës së vlimit. Rezervuarët inox mund të punojnë deri në +80 gradë. Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje më të përballueshme për pronën tuaj, ajo magazinë është padyshim magazina polietileni.

Me këtë artikull ju kemi dhënë informacione për magazinat që mund të përdorni në pronën tuaj. Këto depo, natyrisht, ka më shumë informacion sesa mund të japim këtu. Kjo është arsyeja pse ju mund të gjeni magazinën më të përshtatshme për ju duke kontaktuar përfaqësuesit tanë të klientëve për pyetjet tuaja të tjera.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.