Çfarë duhet t'i kushtojmë vëmendje kur blejmë një rezervuar uji
06 kor

Çfarë duhet t'i kushtojmë vëmendje kur blejmë një rezervuar uji

Depozitat janë produkte të prodhuara për të ruajtur lëngjet sipas përdorimit dhe vendndodhjes së tyre të synuar. Siguron ruajtjen afatgjatë të ujit dhe materialit të lëngshëm në të dhe na lejon ta përdorim atë duke e evakuuar në çdo kohë. Tanket janë një produkt që shpëton jetën në kohë thatësire dhe mungesë uji. Nëse disa veçori nuk merren parasysh gjatë blerjes së magazinës, kjo sjell më shumë dëm sesa dobi.

Ka prodhues të ndryshëm deposh në vendin tonë dhe në botë. Në përputhje me rrethanat, këto magazina, të cilat përdoren gjerësisht në shtëpi apo vende pune, kanë modele dhe alternativa të ndryshme. Si kompani, në këtë përmbajtje, ne do t'ju japim informacione të ndryshme se çfarë duhet të keni parasysh kur merrni parasysh ose blini një rezervuar uji, dhe cilën rrugë duhet të ndiqni gjatë procesit.

Depozita e Ujit duhet të Zgjidhet Sipas Qëllimit të Përdorimit

Uji është një burim i domosdoshëm për vazhdimin e jetës në Tokë. Ne e konsumojmë në mënyrë aktive ujin si ujë të pijshëm dhe ujë të përdorimit të përgjithshëm në shtëpitë tona. Prandaj, kur zgjedhim një rezervuar uji, duhet t'i kushtojmë vëmendje qëllimit për të cilin do të përdoret. Magazinat e prodhuara nga kompania jonë prodhohen duke përdorur materiale plastike, poliester dhe inox. Magazinat kanë qëllime dhe zona përdorimi në përputhje me materialet që prodhohen. Për këtë arsye, karakteristikat e produkteve kanë një rëndësi të madhe në përzgjedhjen e magazinës.

Nëse qëllimi juaj është të ruani ujin e pijshëm, rezervuari i ujit polietileni i prodhuar duke përdorur lëndë të parë polietileni është zgjidhja e duhur me ergonominë e tij të përdorimit dhe çmimet ekonomike. Prodhohet në modele të ndryshme si prizmatik vertikal, horizontal dhe këndor me kapacitet deri në 25 ton. Në të njëjtën kohë, është i disponueshëm në magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur fletë kromi inox për ruajtjen e ujit të pijshëm. Depot e kromit të prodhuara me kapacitet deri në 100 tonë janë më të kushtueshme për sa i përket çmimit sesa magazinat e prodhuara me lëndë të parë polietileni. Për këtë arsye, qendrat tregtare, fabrikat, stadiumet, banesat masive etj. Preferohet në vendet ku popullsia njerëzore është e populluar dendur, si p.sh Me fjalë të tjera, magazinat e polietilenit shpesh preferohen për përdorime individuale, dhe magazinat inox shpesh preferohen në zonat me popullsi të dendur njerëzore.

Rezervuarët me tekstil me fije qelqi që ne prodhojmë duke përdorur lëndë të parë poliestër janë ideale për mbajtjen e ujit të përdorimit të përgjithshëm. Rezervuarët me tekstil me fije qelqi prodhohen me një kapacitet deri në 100 tonë dhe lejojnë ruajtjen e ujit me përdorim intensiv.

Si kompani, ne përdorim lëndë të para dhe lëndë që nuk përmbajnë lëndë kancerogjene në magazinat që prodhojmë. Në të njëjtën kohë, ne parandalojmë që magazina të mbajë baktere me materiale me veti antibakteriale. Nëse do të blini një magazinë, duhet të bëni zgjedhjen e duhur sipas qëllimit të përdorimit dhe t'i kushtoni vëmendje karakteristikave të përgjithshme të magazinës.

Madhësitë e Përshtatshme të Magazinës duhet të Merren Sipas Vendit të Përdorimit.

Në sektorin tonë, magazinat prodhohen në modele silosh vertikale, horizontale, prizmatike këndore dhe me këmbë hekuri. Karakteristikat, kapacitetet dhe dimensionet e çdo magazine ndryshojnë. Për këtë arsye, përmasat e zonës ku do të vendoset magazina kanë një rëndësi të madhe në preferencat tuaja. Për shembull, kemi magazina me kapacitet të vogël me lartësi 54 cm dhe gjerësi 37 cm. Prodhohet gjithashtu në magazina me lartësi 450 cm dhe gjerësi 290 cm të përshtatshme për ruajtjen e lëngjeve me tonazh të lartë. Gjatë kërkimit dhe blerjes së magazinës, duhet të zgjidhni patjetër produktet që janë të përshtatshme për përmasat e zonës që do të përdorni.

Produktet që merren pa i kushtuar vëmendje përmasave të përshtatshme të magazinës për vendin e përdorimit zakonisht shkaktojnë probleme në vendosjen e magazinës në zonën e vendbanimit ose sjellin probleme të ndryshme gjatë përdorimit të saj. Në raste të tilla kthehen dhe zëvendësohen magazinat dhe merren magazinat me dimensionet e duhura. Megjithatë, në raste të tilla, klientët që janë të ekspozuar ndaj kostove të transportit pësojnë kosto të panevojshme ekonomike. Për këtë arsye, dimensionet e produkteve kanë një rëndësi të madhe në përzgjedhjen e magazinës tuaj.

Lënda e Parë e Përdorur në Prodhimin e Rezervuarit të Ujit duhet të jetë e Cilësisë së Lartë

Në prodhimin e depove përdoren lëndë të para dhe materiale të ndryshme. Sidomos në magazinat plastike të prodhuara duke përdorur lëndë të parë polietileni, lëndët e para janë shumë të rëndësishme. Lëndët e para të ndryshme prodhohen në Evropë, Azi dhe Afrikë. Si kompani prodhojmë lëndë të parë polietileni LLDPE të cilësisë së parë që e kemi sjellë enkas nga Evropa. Ne i kushtojmë vëmendje faktit që lënda e parë polietileni që përdorim në prodhim nuk është e dëmshme për shëndetin e njeriut. Lënda e parë që ne përdorim është e përshtatshme për ushqimin e njohur si "food grade". Me avantazhin e të qenit të përshtatshëm për ushqim, rezervuarët tanë janë të përshtatshëm për të mbajtur ujë të pijshëm ose ushqim të lëngshëm.

Në magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur lëndë të parë poliestër ose fletë kromi inox, ne prodhojmë me produktet që blejmë nga furnitorë të rëndësishëm të Evropës dhe Turqisë. Në këtë mënyrë të gjitha magazinat që prodhojmë janë konform standardeve botërore. Ne vërtetojmë cilësinë e depove tona me certifikatat tona nga organet kryesore të çertifikimit të Turqisë dhe ofrojmë rezervuarë të shëndetshëm magazinimi sipas dëshirës tuaj.

Ju Duhet t'i Kushtoni Vëmendje Ngjyrës së Rezervuarit

Sidomos në preferencat e magazinës plastike, ngjyra e magazinës ka një rëndësi të madhe. Duke qenë se prodhimi bëhet me lëndë të parë polietileni, shtresa e jashtme e magazinës përbëhet nga materiali plastik. Për këtë arsye, nëse magazinat do të mbahen në një zonë të mbyllur, duhet të preferohet ngjyra e bardhë. Nëse magazina është në diell, U.V. Nëse do të vendoset në një zonë të ekspozuar ndaj dritës së diellit, duhet të preferohen magazinat me ngjyrë blu.

Ngjyra e jashtme e magazinës është blu, e cila do të parandalojë që rrezet e diellit të hyjnë në magazinë në masë të madhe. Në këtë mënyrë, koha e mbajtjes së algave të ujit ose lëngjeve në rezervuar do të zgjasë më shumë sesa në rezervuarët e bardhë. Përveç kësaj, lëngu jo alge do të parandalohet të prodhojë baktere. Për këtë arsye, është shumë e rëndësishme që ju të zgjidhni ngjyrën e magazinës në përputhje me zonën e përdorimit.

Ngjyra nuk ka rëndësi në magazinat e prodhuara në poliestër dhe çelik inox. Për shkak të lëndëve të para dhe materialeve të përdorura, magazinat prodhohen në një strukturë rezistente ndaj dritës së diellit.

Si të Pastroni dhe Mirëmbani Magazinat?

Nëse rezervuarët që përmbajnë ujë dhe lëng do të përdoren vetëm për grumbullim, kjo shkakton formimin e sedimentit në fund të rezervuarit me kalimin e kohës. Nëse rezervuarët janë në qarkullim të vazhdueshëm të lëngjeve, probleme të tilla nuk do të ndodhin në një kohë të shkurtër. Megjithatë, probleme të tilla shpesh ndodhin në operacionet afatgjata të ruajtjes së ujit dhe lëngjeve.

Duhet të pastrohet sapo të vërehet se ka alga, formim sedimentesh dhe akumulim papastërtie në rezervuar. Në përgjithësi, ne rekomandojmë pastrimin në 3-4 muaj për të mbrojtur shëndetin e njeriut dhe cilësinë e lëngut në rezervuar. Pasi të jenë zbrazur plotësisht rezervuarët, ato duhet të lahen plotësisht me ndihmën e ujit nën presion dhe uji i larjes duhet të zbrazet plotësisht nga rezervuari. Pas një periudhe të caktuar kohore, magazina do të bëhet sërish e përshtatshme për përdorim. Përveç kësaj, pjesa e brendshme e magazinës duhet të dezinfektohet në kohë të caktuara. Në këtë mënyrë do të parandalohet formimi i baktereve.

Garancia dhe Zëvendësimi i Tankeve është një Konsideratë e Rëndësishme

Të gjitha magazinat e prodhuara nga kompania jonë kanë garanci. Magazinat e prodhuara janë nën garanci ndaj çdo gabimi që mund të ndodhë gjatë prodhimit. Kur blini një produkt, patjetër duhet t'i kushtoni vëmendje faktit që ai është nën garancinë e kompanisë. Si kompani, ne jemi gjithmonë me klientët tanë. Si një etikë biznesi, ne ofrojmë mbështetje edhe në problemet e magazinës që lidhen me përdoruesit pas vitesh. Ne i drejtojmë klientët tanë në çdo problem dhe ndërhyjmë menjëherë me ekipin tonë të ekspertëve kur është e nevojshme.

Cilat Magazina duhet të Merren për Zonat me Hyrje të Ngushta?

Meqenëse produktet plastike prodhohen me teknologjinë e formimit me rrotullim, ato prodhohen në një strukturë të vetme trupore të njohur si monoblock. Nuk ka burime dhe bashkime shtesë. Për këtë arsye, ju mund të mos gjeni madhësinë e dëshiruar të magazinës në grupin tonë të produkteve plastike për zona të ngushta hyrjeje. Megjithatë, me zgjidhjet e departamenteve tona AR-GE dhe UR-GE, ne mundësojmë instalimin e rezervuarëve të ujit në çdo zonë.

Ne ofrojmë zgjidhje për zonat e ngushta të hyrjes me shërbimin tonë të magazinës së instalimit në vend në modele poliestër dhe inox. Për shembull; Ju keni një hapësirë dhe dera e hyrjes është e ngushtë, por hapësira e brendshme është e gjerë. Nëse dëshironi të keni një magazinë 50 ton ose 100 tonë të instaluar në këtë zonë, magazinat nuk do të mund të hyjnë një copë nga zona e hyrjes. Megjithatë, ne ofrojmë mundësinë e instalimit në vend në përzgjedhjen e rezervuarëve tuaj në modele poliestër ose inox. Të gjitha pjesët e magazinës përgatiten sipas përmasave të zonës së hyrjes në vendin e instalimit dhe në këtë mënyrë transportohen në vendin e instalimit. Magazinat montohen në vend dhe kthehen në një pjesë nga ekipi ynë i ekspertëve. Me fjalë të tjera, në vend që të kombinohet magazina në mjedisin e fabrikës dhe të bëhet një copë, ky proces kryhet në zonën e përdorimit.

Ne u përpoqëm të shpjegojmë çështjet kryesore që duhet të merren parasysh gjatë proceseve të përzgjedhjes së magazinës suaj. Sidoqoftë, ka disa pika që duhen marrë parasysh kur blini një depo. Si kompani, ne jemi gjithmonë me ju dhe ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja në detaje me ekipin tonë të ekspertëve.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.