Cilat janë materialet e përdorura në ndërtimin e rezervuarit të ujit?
06 kor

Cilat janë materialet e përdorura në ndërtimin e rezervuarit të ujit?

Depozitat janë produkte që grumbullojnë ujë në mënyrë që ta përdorin atë lehtësisht në çdo kohë dhe të lehtësojnë ripërdorimin e tij. Përgjithësisht prodhohen në modele të ndryshme si plastike, poliester, inox, betonarme, galvanizuar dhe çeliku. Si kompani prodhojmë modele plastike, poliester dhe inox. Ne jemi marka lider në Turqi me prodhimin e rezervuarëve të magazinimit.

Me përvojën dhe njohuritë që kemi fituar që nga viti 1986, ne prodhojmë magazina në 3 grupe kryesore. Magazinat e prodhuara nga lëndë të para dhe lëndë të ndryshme kanë disa procese të veçanta gjatë procesit të prodhimit.

Si Prodhohen Rezervuarët e Ujit?

Magazinat përdoren për ruajtjen e lëngjeve për qëllime të ndryshme. Megjithatë, duke qenë se magazinat prodhohen nga lëndë të para dhe materiale të ndryshme, ato kanë karakteristika superiore ndaj njëra-tjetrës. Karakteristikat superiore të secilës magazinë të prodhuar ndryshojnë sipas dizajnit dhe lëndës së parë. Por të gjithë kanë aspekte të përbashkëta që janë të ngjashme me njëra-tjetrën.

Tipari më i rëndësishëm i përbashkët i të gjitha depove që prodhojmë është se ato ofrojnë mbrojtje të lartë ndaj rrezeve ultravjollcë. U.V. Falë qëndrueshmërisë së tij, parandalohet prodhimi i algave dhe baktereve në lëngun brenda rezervuarit. Një tipar tjetër i përbashkët është përdorimi i prodhimit dhe pajisjeve moderne. Si kompani, ne gjithmonë përpiqemi të çojmë më tej të kuptuarit tonë për prodhimin duke ruajtur aktualitetin tonë.

Për të kuptuar më mirë cilësinë e depove tona dhe se cili lëng mund të ruhet në to, është e nevojshme të mësoni metodat e prodhimit. Le t'i shqyrtojmë të gjitha me radhë.

Si Bëhet Prodhimi i Rezervuarëve Plastikë të Ujit?

Këto depozita prodhohen me lëndë të parë LLDPE. Njihet gjithashtu si lëndë e parë polietileni. Ekzistojnë variacione të ndryshme të lëndës së parë të përdorur në prodhim, të cilat shiten në Azi, Evropë, Amerikë dhe Afrikë. Prodhimi magazinues i cilësisë më të lartë bëhet me lëndë të parë të standardeve evropiane. Si kompani prodhojmë me lëndë të parë LLDPE të cilësisë së parë që e kemi sjellë enkas nga Evropa. Sidomos në prodhimin e magazinave me ngjyra, ne nuk e ngjyrosim lëndën e parë natyrale të bardhë me kimikate të ndryshme dhe e përfundojmë procesin tonë të prodhimit me përdorimin e lëndëve të para me ngjyra origjinale për çdo magazinë me ngjyrë që do të prodhohet.

Një pikë tjetër që duhet marrë parasysh gjatë prodhimit të një magazine duke përdorur lëndë të parë polietileni janë kallëpet e përdorura dhe cilësia e personelit të trajnuar që është ekspert në fushën e tyre. Në prodhimet e bëra me teknologjinë e kallëpeve rrotulluese, duhet pasur kujdes që kallëpet e magazinës të jenë cilësore, të lëmuara, rezistente ndaj temperaturave të larta dhe në mënyrë që të mos shkaktojnë probleme si bllokimi në procesin e heqjes së magazinës. Përveç kësaj, personeli që menaxhon procesin e prodhimit duhet të jetë me përvojë dhe ekspert në fushën e tyre. Si kompani, ne i kushtojmë vëmendje të gjitha këtyre çështjeve. Në këtë mënyrë, ne ju kemi shërbyer me krenari si prodhuesi më i preferuar i rezervuarëve plastikë të ujit në Turqi që nga viti 1986.

Depozita e ujit, procesi i prodhimit të të cilit përfundon me përdorimin e teknologjisë së kallëpeve rrotulluese dhe lëndëve të para cilësore, merr formën përfundimtare duke kaluar nëpër procese të ndryshme. Magazinat, të cilat çmontohen nga kallëpet, fillimisht i nënshtrohen një kontrolli të përgjithshëm. Plasaritje, dërrmim, grisje etj në magazinë. Defektet shqyrtohen në detaje. Nëse magazina nuk ka një problem të shkaktuar nga prodhimi, zbatohet një proces i përgjithshëm pastrimi dhe lëmimi i jashtëm. Pasi të përfundojnë të gjitha këto procese, montohen prizat e mëngës në të cilat mund të lidhet aparati i rezervuarit si rubineti ose tubi i shkarkimit. Të gjitha proceset përfundojnë duke ngjitur kapakët e rezervuarëve, të cilët janë gati për t'u futur në stok, në përputhje me diametrin e kapakut të sipërm.

Depozita e Ujit Poliestër është Prodhuar me Përpikëri nga Mjeshtrit Tanë

Ndryshe nga modelet plastike, këto tanke prodhohen me dorë. Gatimi nuk bëhet në makinë me asnjë kallëp. Këto tanke prodhohen duke përdorur rrëshira poliesteri dhe përforcim me fibra qelqi. Janë magazinat më të dobishme ku mund të grumbullohen të gjitha llojet e lëngjeve me strukturën e saj që mund të forcohet duke e përforcuar shtresë pas shtrese. Falë kësaj veçorie, shpesh preferohet për përdorim nëntokësor. Lidhet duke përdorur ngjitës të veçantë dhe materiale përforcuese. Përveç kësaj, ajo ka një strukturë trupore të rezistuar ndaj rrjedhjeve falë ngjitësve specialë dhe fibrës së qelqit të përdorur.

Meqenëse magazinat tona janë tërësisht të punuara me dorë, personalizimi i tyre është më i favorshëm se magazinat e bëra me lëndë të parë polietileni. Zonat e mbulimit, pikat e lidhjes, zonat e shkallëve, këmbët dhe të gjitha materialet e tjera shtesë mund të personalizohen sipas dëshirës. Rezervuari i ujit nga poliesteri ofron një avantazh të rëndësishëm ndaj rezervuarëve prej betoni ose metali falë strukturës së tij të trupit që nuk lejon gërryerjen dhe prishjen. Në këtë mënyrë, siguron që uji ose lëngu që përmbahet në të të ruhet për periudha të gjata kohore.

Prodhimi i Rezervuarëve të Ujit të Pandryshkshëm Ofron Avantazhe të Rëndësishme

Një nga alternativat e zgjidhjeve të ndryshme në zonën e magazinimit janë magazinat tona të prodhuara me fletë kromi inox. Këto tanke janë prodhuar duke përdorur çelik inox AISI 304 dhe AISI 316. Blloqet e llamarinës të marra si kallëpe kthehen në magazina duke kryer procese të ndryshme përkuljeje, prerjeje dhe saldimi. Meqenëse magazinat tona prodhohen tërësisht nga puna e zejtarëve tanë, ato kanë një arkitekturë fleksibël dizajni si magazinat e prodhuara me lëndë të parë tekstil me fije qelqi.

Fleta e kromit inox mund të përkulet, pritet dhe zihet në format e dëshiruara. Në këtë mënyrë, magazinat tona janë të përshtatshme për t'u prodhuar në kapacitete dhe madhësi të ndryshme. Ai gjithashtu lejon personalizimin e të gjithë komponentëve shtesë sipas kërkesave të klientit. Të gjitha veçoritë si p.sh. foletë e lidhjes, zonat e mbulimit, madhësia, kapaciteti, ndarja e shkallëve, treguesi i nivelit dhe trashësia e murit mund të ndryshohen.

Meqenëse rezervuarët tanë kanë një strukturë që nuk oksidohet dhe nuk mban baktere, ato mund të ruajnë lëngun në to për shumë vite. Avantazhi më i madh është prodhimi duke përdorur fletë kromi inox me një strukturë trupore të lëmuar dhe higjienike.

Ne Gjithmonë Përpiqemi të Arrijmë më të Mirën Gjatë Prodhimit të Rezervuarëve të Ujit

Ne qëndrojmë gjithmonë pranë klientëve tanë me modelet tona të magazinës që kemi shitur më shumë se 150,000 njësi që nga viti 1986. Si kompani, ne gjithmonë mbajmë kënaqësinë e klientit në krye. Për këtë arsye, ne i prodhojmë magazinat tona me punën intensive të departamenteve tona R&D dhe P&D, përveç materialeve tona cilësore të përdorura në prodhimin e magazinës. Ne projektojmë, testojmë dhe prezantojmë për kënaqësinë e klientëve tanë deri në detajet më të vogla.

Në këtë artikull, ne u përpoqëm të shpjegojmë se cila magazinë ka çfarë karakteristikash, ndërkohë që bëni preferencën tuaj të magazinës. Nëse dëshironi të merrni informacion më të detajuar për magazinë që kërkoni, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve duke përdorur informacionin në faqen e kontaktit dhe të bëni çdo pyetje që keni në mendje, deri në detajet e fundit.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.