Depozita e Hidroksidit të Natriumit Poliestër

Me rezervuarët e magazinimit kimike, ju mund të ruani lehtësisht hidroksid, acid hipoklorit ose kimike të ndryshme.

Hidroksidi i natriumit, i njohur si acidi kaustik, është një nga kimikatet e domosdoshme të industrisë, nga ushqimi te mjekësia, nga pastrimi te energjia, nga nxjerrja e mineralit të aluminit deri te pastrimi i ujit. Ruajtja e hidroksidit të natriumit, i cili ka një rëndësi kaq të madhe për industrinë, është një nga çështjet më të rëndësishme. Nëse acidi kaustik nuk mund të ruhet në një mjedis të shëndetshëm në zona të veçanta, ai humbet përdorimin e tij në industri në një masë të madhe. Për këtë arsye, Karmod prodhon tanke të hidroksidit të natriumit poliestër me ekspertizën e saj në rezervuarët e magazinimit dhe ia ofron industrisë.

polyester sodium hypochlorite tank

Hidroksidi i Natriumit Kërkon Ruajtje të Sigurt

Acidi kaustik duhet të ruhet në ambalazhe të mbyllura në mënyrë që të mos humbasë funksionin e tij. Rezervuarët prej çeliku të pandryshkshëm dhe rezervuarët plastikë, veçanërisht rezervuarët e magazinimit poliestër, përdoren për ruajtje. Vetitë e magazinimit të hidroksidit të natriumit që do të përdoren për ruajtje duhet të njihen mirë dhe të hetohen. Në këtë mënyrë, mund të prodhohen modelet më cilësore të rezervuarëve të hidroksidit të natriumit.

Ndër modelet e magazinës që ne prodhojmë, magazinat poliester dallohen me sistemin e tyre të ruajtjes së sigurt, jetëgjatësinë e gjatë dhe çmimet e favorshme të rezervuarit të hidroksidit të natriumit. Për këtë arsye, rezervuarët poliestër janë modelet më të preferuara në ruajtjen e acidit kaustik. Rezervuari poliestër mban hidroksidin e natriumit larg lagështirës dhe e mban atë të thatë. Ai lehtëson ajrosjen më të mirë të nevojshme nga kimikati. Siguron që kontakti me substanca të tjera dhe uji të jetë plotësisht i ndërprerë. Ai e ndërpret lehtësisht kontaktin e tij me aliazhin, metalin, bakrin, plumbin, zinkun dhe substanca të ngjashme, të cilat shpesh gjenden në zonat e prodhimit që nuk duhet të vijnë në kontakt me objektin e tij të ruajtjes së sigurt. Vlen të theksohet dëmi i mundshëm që hidroksidi i natriumit mund t'u shkaktojë metaleve të tjera për shkak të efektit të tij gërryes në metale.

Rezervuari i hidroksidit të natriumit poliestër prodhohet duke mbështetur poliestrin e lëndës së parë kryesore me përforcime me fibra qelqi. Këto tanke speciale poliesteri mbështeten me shtresa shtesë në prodhim për përdorimin e acidit kaustik. Rezervuari poliestër eliminon rrezikun e shpimit me rezistencën e tij të lartë ndaj goditjes dhe eliminon plotësisht mundësinë e kontaktit të hidroksidit të natriumit me ujin. Mbron acidin kaustik nga kontakti i nxehtë me mbrojtjen nga dielli UV.

Rezervuarët poliestër përdoren gjithashtu për të ruajtur hipokloritin e kalciumit, hipokloritin e natriumit të lëngshëm dhe kimikatet dikloroisosinute së bashku me hidroksidin e natriumit. Gjatë përcaktimit të vetive të ruajtjes së hidroksidit të natriumit, u morën në konsideratë kimikatet që përmendëm. Rezervuari i hidroksidit të natriumit me poliestër të përforcuar me rrëshirë me fibër qelqi është forcuar me vetëdijen për mbrojtjen më të mirë të materialit që do të vendoset. Ofron zgjidhjen më të mirë të ruajtjes duke mbrojtur hidroksidin e natriumit që do të mbajë nga metalet e rënda, faktorët termikë, drita dhe ndotja. Ju mund të lehtësoni proceset tuaja të ruajtjes së acidit duke zgjedhur rezervuarin me dimensionet që dëshironi midis modeleve të rezervuarit të hidroksidit të natriumit.

Në Cilët Linje Biznesi Përdoret Hidroksidi i Natriumit Poliestër?

Me dimensionet e rezervuarit të hidroksidit të natriumit që dëshironi, mund të prodhoni rezervuarë të përshtatshëm për çdo zonë. Ju mund të siguroni përdorim të sigurt me magazinat tona ku mund të strehoni kimikate të ndryshme. Ne kemi zgjidhje magazinimi të përshtatshme për çdo sektor me modelet e rezervuarëve të hidroksidit të natriumit. Le t'i shqyrtojmë së bashku.

Zonat e prodhimit farmaceutik, objektet moderne mjekësore, prodhimi i energjisë, impiantet e trajtimit të ujit, sektori i prodhimit të ushqimit, objektet e prodhimit të drurit, objektet e prodhimit të letrës, ndërmarrjet e minierave të aluminit dhe shumë objekte të prodhimit industrial kanë nevojë për hidroksid natriumi. Për këtë arsye, Karmod mbështet shumë objekte prodhimi që dallohen në industri me një rezervuar hidroksid natriumi poliestër. Duke bashkuar objektet industriale me rezervuarët e sigurt të magazinimit poliestër, ai u jep atyre një kontribut të madh në kursimin e buxhetit të tyre. Me njohuritë e tij mbi rezervuarët e lëngjeve kimike, Karmod e bën punën tuaj më të lehtë duke projektuar dhe prodhuar veçori të rezervuarëve.

Një nga biznesat ku preferencat e rezervuarit të hidroksidit poliestër përdoren më shpesh janë objektet që prodhojnë produkte pastrimi dhe dezinfektimi. Acidi kaustik përdoret në prodhimin e detergjenteve të ndryshëm, veçanërisht sapunit, të cilin e përdorim shpesh në shtëpitë tona dhe në pastrimin industrial. Në të njëjtën kohë, kjo substancë është një kimikat që lejon pastrimin e lehtë të naftës dhe papastërtive organike në tubacione. Përdoret gjithashtu në pastrimin e linjave të kanalizimeve, lavamanëve dhe sistemeve të impianteve të trajtimit.

Ndër objektet që përdorin magazinimin e acidit kaustik janë objektet e prodhimit farmaceutik. Në këtë sektor, hidroksidi i natriumit preferohet në prodhimin e produkteve farmaceutike që përdoren për diagnostikim dhe trajtime për mbrojtjen e njerëzve nga sëmundjet së bashku me prodhimin e barnave.

Në sektorin e energjisë përdoret acidi kaustik, i cili është një kimikat i nevojshëm veçanërisht në prodhimin e qelizave të karburantit. Sot, hidroksidi i natriumit nevojitet në prodhimin e rrëshirave të ekspozimit për turbinat e erës, i cili është një faktor i rëndësishëm në prodhimin e energjisë alternative. Për këtë arsye objektet energjetike janë ndër sektorët që kanë nevojë për përdorimin e depozitave të hidroksidit të natriumit.

Hidroksidi i natriumit është ndër kimikatet e domosdoshme të impianteve të trajtimit të ujit. Acidi kaustik përdoret për të hequr metalet e rënda në ujë dhe për të kontrolluar aciditetin në ujë. Acidi kaustik është gjithashtu një dezinfektues i mirë i ujit. E bën jashtëzakonisht të lehtë pastrimin e pajisjeve të trajtimit të ujit. Qendra e qytetit përdor intensivisht rezervuarët e hidroksidit të natriumit në rrjetet e shpërndarjes së ujit dhe objektet e pushimit dhe trajtimit të ujit.

Acidi kaustik përdoret në industrinë ushqimore, veçanërisht në procesin e kurimit të produkteve ushqimore të ngjashme me ullirin. Përsëri, acidi kaustik ndihmon në qërimin e lehtë të lëkurave të frutave dhe perimeve si domatet dhe patatet në fazën e konservimit. Ndihmon në parandalimin e formacioneve të padëshiruara si bakteret dhe mykun në ushqim. Nga ullinjtë te çokollata, nga përpunimi i kakaos deri te prodhimi i pijeve joalkoolike dhe akullores, përdoret acidi kaustik. Pothuajse e gjithë industria ushqimore, nga prodhimi i qumështit, përdor rezervuarët e magazinimit të hidroksidit të natriumit poliestër për të lehtësuar prodhimin e tij.

Shumë objekte të tilla si objektet e prodhimit të drurit dhe letrës, objektet e nxjerrjes dhe përpunimit të mineralit të aluminit, zbardhja e tekstilit dhe përpunimi i pëlhurave të pambukut kanë mundësinë të ruajnë në mënyrë të sigurt hidroksidet e natriumit duke përdorur rezervuarët e magazinimit poliestër.

Çështja më e Rëndësishme është Karakteristikat e Rezervuarit të Ruajtjes së Hidroksidit të Natriumit

Për ruajtjen e sigurt të acidit kaustik, i cili përdoret shpesh në industrinë e prodhimit dhe ushqimit, duhet të hetohen mirë vetitë e ruajtjes së hidroksidit të natriumit. Përveç kësaj, ju duhet të zgjidhni depozita të sigurta të ruajtjes me cilësi të lartë në kërkimin tuaj të rezervuarit kimik fiberglas. Siç e dini, kimikatet janë substanca të rrezikshme. Ka veti të larta depërtuese dhe gërryese. Për këtë arsye është e nevojshme të ruhen me kujdes kimikatet që kanë veti gërryese në magazinën ku ndodhen.

Nëse acidi kaustik, hidroksidi, lëngjet kimike dhe acidet do të vendosen në rezervuar, duhet të bëni një kërkim të mirë. Modelet e rezervuarëve të hidroksidit të natriumit që ne prodhojmë me një strukturë trupore të sigurt janë bërë një produkt shumë popullor dhe i besuar. Ne bëjmë një ndryshim në sektorin tonë me çmimet ekonomike të rezervuarëve të hidroksidit të natriumit.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.