Depozita e ruajtjes së ujit 1.000 litra

Modele 1.000 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha30 kg
  • Gjerësia / Diametri95 cm
  • Lartësia112 cm
  • Gjatësia148 mm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti1.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.