Depozita e ruajtjes së ujit 1.500 litra

Modele 1.500 litra plastikë të rezervuarëve horizontalë të ujit dhe detaje të rezervuarit të depozitimit të ujit
  • Pesha45 kg
  • Gjerësia / Diametri106 cm
  • Lartësia119 cm
  • Gjatësia182 mm
  • Trashësia6 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti1.500 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.