Depozita e ujit 100 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 100 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha 6 kg
  • Gjerësia / Diametri 43 cm
  • Lartësia 79 cm
  • Trashësia 4 mm
  • Lidhje e Ndaljes ½ '
  • Kapak 12 cm
  • Kapaciteti100 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Depozita Vertikale e Ujit Plastik 100 Litra

Për sa i përket qëllimeve të përdorimit të përgjithshëm, ato janë automjete që lejojnë që lëngjet dhe ushqimet të ruhen dhe evakuohen kur nevojitet. Këto tanke prodhohen në dy kategori të ndryshme ngjyrash. Këto dy opsione të ndryshme ngjyrash përbëhen nga e bardha dhe bluja. Këto tanke, të cilat prodhohen në lloje të ndryshme ngjyrash, lejojnë kategorizimin e lëngjeve të ruajtura në dy lloje të ndryshme.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 100 Litra

Me strukturën e tij vertikale dhe dimensionet kompakte, ju mund të përdorni rezervuarin tonë vertikal plastik 100 litra për nevojat tuaja të ndryshme të ruajtjes së lëngjeve. Përveç kësaj, në sajë të strukturës vertikale, nëse vendoset siç duhet, lejon që të vendoset krah për krah dhe njëra mbi tjetrën. Këto depozita mund të përdoren si rezervuar karburanti, rezervuar acidi, rezervuar detergjenti, depo transporti, depo produktesh kimike etj. Magazinat tona preferohen për ruajtjen dhe transportin e produkteve. Produktet tona; Ai ofron avantazhin e përdorimit me strukturën e tij të personalizueshme për shtëpitë tuaja, karvanët, varkat dhe jahtet, vendet e punës.

100 Litra Plastikë Vertikale të Rezervuarit të Ujit Vetitë e Lëndës së Parë

Polietileni është i stabilizuar në rrezet UV. Këto magazina të prodhuara nga kjo lëndë e parë janë në kategorinë e magazinave të stabilizuara me rreze UV. Këto depo nuk marrin rrezet UV nga dielli. Parandalon formimin e algave dhe kërpudhave në magazinë pasi nuk e marrin brenda. Për më tepër, lënda e parë polietileni ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore. Kur e shikojmë në këtë drejtim, ju mund të ruani lëngje të pijshme dhe ushqime me qetësi në këto rezervuarë me një dizajn vertikal prej 100 litrash plastike.

Me arkitekturën e saj fleksibël të prodhimit dhe strukturën afatgjatë, magazinat tona mund të prodhohen me karakteristika të ndryshme posaçërisht për nevojat tuaja të ruajtjes së lëngjeve. Përshtatet sipas nevojave tuaja me strukturën e tij të forcueshme, aftësinë për të shtuar madhësi të ndryshme të mëngëve të hyrjes dhe daljes dhe strukturën e trupit që mund të prodhohet deri në 3 shtresa.

Ku Përdoret Rezervuari Vertikal i Ujit 100 Litra?

Depozitat tona vertikale plastike prej 100 litrash kanë veçoritë ideale të përdorimit për karvanët dhe jahtet tuaja me strukturën e tyre të lehtë për t'u mbajtur. Këto produkte magazine, të cilat ofrojnë një zgjidhje të lartë të ruajtjes së lëngjeve në vende të ngushta dhe të vogla përdorimi, mund të përdoren si magazina të pastra ose magazina mbeturinash.

Si njerëzim, varësia jonë nga uji po rritet dita-ditës dhe si rezultat i këtij angazhimi lindin nevoja për ruajtje. Për përdoruesit shtëpiak, karvanët, automjetet detare dhe bizneset e vogla, rezervuarët tanë me dizajn vertikal prej 100 litrash mund të jenë zgjidhja.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.