Depozita e ujit 10.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 10.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha180 kg
  • Gjerësia / Diametri245 cm
  • Lartësia240 cm
  • Trashësia10 mm
  • Lidhje e Ndaljes1"
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti10.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 10 Tonë

Këto magazina përdoren pothuajse në çdo zonë që shohim rreth nesh sot. Ajo ka shumë përparësi për përdoruesit e saj. Aq shumë që përdoret në transportin e lëndëve të para sepse transportohet lehtë në industri. Sepse, për të lehtësuar transportin e këtyre magazinës përreth, mund të vendosen aparate. Në qëllimin e përdorimit në shtëpi, është e lehtë të vendoset krah për krah për shkak të dizajnit të saj vertikal dhe preferohet sepse nuk zë shumë hapësirë.

Në objektet tona moderne të prodhimit, ne kurrë nuk përdorim lëndë të para të ricikluara nga skrap ose ngjyrues që dëmtojnë magazinë. Këto magazina, të cilat prodhohen me lëndë të parë cilësore, janë më jetëgjatë dhe më të qëndrueshme. Në këtë mënyrë, të gjitha produktet tona janë të cilësisë së lartë dhe janë nën garancinë e kompanisë sonë për dy vjet kundër defekteve të prodhimit. Përveç kësaj, magazinat që përdorni aktualisht mund të riparohen edhe në ambientet tona të prodhimit, të cilat janë konsumuar ose dëmtuar për shkak të përdorimit.

Specifikimet e Lëndës së parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 10 Tonësh

Këto depo prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni, pra plastikë, siç njihet në gjuhën e folur. Emri i këtyre rezervuarëve në gjuhën e kimisë është polietileni linear me densitet të ulët. Depot e prodhuara duke përdorur këtë lëndë të parë kanë shumë përparësi që u ofrohen përdoruesve të tyre. Në këtë kontekst, polietileni ka dy karakteristika të rëndësishme.

E para nga këto karakteristika të rëndësishme është përputhshmëria e polietilenit me ushqimin e pranuar ndërkombëtarisht. Do të thotë pajtueshmëri me ushqimin, ju mund të ruani ushqime dhe lëngje të pijshme me qetësi në rezervuarët e prodhuar duke përdorur këtë lëndë të parë.

Një tipar i rëndësishëm i kësaj lënde të parë është rezistenca e lartë ndaj ultravjollcës. Në këtë mënyrë, rrezet e diellit nuk depërtojnë në këto tanke. Kështu, algat, kërpudhat dhe parazitët e derivateve nuk mund të formohen në depozita dhe krijohet një mjedis më i shëndetshëm për ruajtjen e ushqimit.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 10 Tonësh

Këto tanke prodhohen pothuajse për çdo nevojë. Kur e shikojmë në këtë drejtim, magazinat e prodhuara me polietileni prodhohen në mënyrë monobllok. Me fjalë të tjera, prodhohet në një copë. Meqenëse prodhohen në një copë, këto depozita nuk rrjedhin sepse janë të qetë dhe pa thumba. Në këtë mënyrë, ajo është më e qëndrueshme dhe sipërfaqja e jashtme është e lëmuar. Rezervuarët e prodhuar në këtë mënyrë pastrohen shumë lehtë. Nëse i pastroni këto rezervuarë rregullisht, formimi i erës së keqe dhe papastërtia nuk do të shihen në to.

Po të shikojmë detajet teknike të këtyre magazinës; Shohim se pesha e tij është 180 kilogramë, lartësia e tij është 240 centimetra dhe trashësia e materialit është 10 milimetra. Në pjesën e mëngës, përdoret një mëngë bronzi për të siguruar që ajo të jetë plotësisht e përshtatshme për ushqim. Madhësia e saj është gjithashtu 1 inç. Raportet e temperaturës së funksionimit janë midis -5 gradë, më e ftohta dhe +50 gradë, më e nxehta. Përveç kësaj, pjesa e mbulesës prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni për sa i përket përshtatshmërisë së tij për ushqim.

Përveç të gjitha këtyre, këto tanke prodhohen në dy opsione ngjyrash blu dhe të bardha sipas standardit të prodhimit. Megjithatë, në përputhje me dëshirat e klientëve tanë, prodhimi mund të bëhet në çdo ngjyrë tjetër përveç këtyre ngjyrave. Për pyetje të tjera në lidhje me këto tanke, mund të merrni informacion nga përfaqësuesit tanë ekspertë të klientëve.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.