Depozita e ujit 15.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 15.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha300 kg
  • Gjerësia / Diametri275 cm
  • Lartësia275 cm
  • Trashësia11 mm
  • Lidhje e Ndaljes2 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti15.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit-5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 15 Ton

Sot, rezervuarët e ujit janë bërë shumë të njohur falë avantazheve dhe çmimeve të arsyeshme që u ofrohen përdoruesve të tyre. Gjithashtu mund të përdoret pothuajse në çdo fushë. Aq shumë sa që ndërsa përdoret në shtëpi dhe zona rurale për sa i përket përdorimit individual, përdoret në industri dhe bujqësi në fushën e përdorimit institucional. Nëse detajojmë qëllimet e përdorimit të përgjithshëm; Këto janë mjetet që lejojnë që një lëng ose ushqim të ruhet, ruhet dhe përdoret duke u evakuuar kur nevojitet.

Për shkak të vëllimit prej 15 tonësh që ofron për përdoruesit e tij, ai përdoret përgjithësisht në industri, por në fakt mund të përdoret edhe në shtëpi. Përdoret gjithashtu në sistemet e grumbullimit të shiut, të cilat përdoren gjerësisht në Evropë dhe në shumicën e zonave metropolitane. Kjo magazinë, e cila prodhohet duke përdorur sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit, nuk ka rrjedhje dhe ka jetëgjatësi. Duke qenë se ne i besojmë të gjitha produkteve tona, të gjitha magazinat tona janë nën garancinë e kompanisë sonë për dy vjet.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 15 Tonësh

Këto tanke janë prodhuar duke përdorur LLDPE, domethënë polietileni me densitet të ulët. Kjo lëndë e parë ka dy veti të rëndësishme.

Një nga këto karakteristika të rëndësishme është se këto magazina kanë funksion të stabilizimit UV. Prandaj, uji i prodhuar duke përdorur këtë lëndë të parë nuk thith rrezet e diellit në rezervuarë. Në këtë mënyrë, formimi i algave nuk shihet në magazinë.

Tipari i dytë i rëndësishëm i lëndës së parë polietileni është përputhshmëria e tij me ushqimin e pranuar ndërkombëtarisht.

Prandaj, ju mund t'i ruani lëngjet dhe ushqimet tuaja të pijshme në këto depozita me qetësi. Përveç kësaj, asnjë prodhim nuk bëhet nga lëndët e para të ricikluara ose duke përdorur ngjyrues në objektet tona. Prandaj, produktet tona janë nën garancinë e kompanisë sonë për problemet tuaja që dalin nga prodhimi. Mirëmbajtja dhe riparimi i dëmeve të shkaktuara nga përdorimi mund të bëhet nga ne.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 15 Tonësh

Këto magazina nuk janë vetëm për ushqim, por ju gjithashtu mund të ruani kimikatet ose përzierjet kimike në to. Ju mund të ruani shumë kimikate, nga detergjenti te magazinimi. Megjithatë, disa kimikate lëshojnë nxehtësi kur përzihen ose thjesht si kjo. Temperatura e funksionimit të këtyre depove, të cilat prodhohen me lëndë të parë polietileni, është midis +50 gradë në më të nxehtin dhe -5 gradë në më të ftohtin.

Kur shikojmë veçoritë teknike të këtyre magazinës; Ai peshon 400 kilogramë, është 320 centimetra i lartë dhe trashësia e materialit është 12 milimetra. Kapaku është 44 centimetra në diametër dhe ka një mëngë 1 inç. Përveç kësaj, ky model mund të montohet në modelin që dëshironi, si dhe një mëngë bronzi të kategorisë ushqimore.

Këto magazina prodhohen në dy ngjyra të ndryshme, të bardhë dhe blu, në përputhje me standardet e prodhimit. Megjithatë, në përputhje me dëshirat e klientëve tanë, prodhimi mund të bëhet në çdo ngjyrë të dëshiruar. Për pyetje të tjera që mund të keni, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.