Depozita e ujit 200 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 200 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha8 kg
  • Gjerësia / Diametri 52 cm
  • Lartësia108 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti200 Litra
  • Temperatura e Funksionimit-5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 200 Litra

Ajo është e pranishme pothuajse në çdo pjesë të jetës sonë sot. Siguron shkarkimin e lëngut ose ushqimit në kohë nevoje pas ruajtjes, në qëllimin e përgjithshëm të përdorimit.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 200 Litra

Rezervuarët me dizajn vertikal 200 litra janë prodhuar nga lënda e parë polietileni. Shkurtesa e tij në kimi është LLDPE. Shkurtesa e tij turke do të thotë polietileni linear me densitet të ulët. Përveç kësaj, kjo lëndë e parë është e stabilizuar në rrezet UV. Këto magazina, të cilat prodhohen nga lëndë e parë polietileni e stabilizuar me rreze ultraviolete, nuk marrin rrezet UV nga dielli në magazinë. Kështu, nuk ka myshk, kërpudha dhe myk në magazinë.

Përveç kësaj, polietileni, i cili është lënda e parë e këtyre magazinës, ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore. Ato janë depo të miratuara nga FDA për mbajtjen e ujit të pijshëm dhe ushqimit të shëndetshëm.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 200 Litra

Modelet aktuale në faqen tonë të internetit ofrohen në opsionet blu dhe të bardhë. Megjithatë, prodhimet tona bëhen duke përdorur lëndë të para natyrale ose lëndë të para me ngjyra, duke marrë parasysh nevojat e klientit. Ne mund të prodhojmë 200 litra produkte të dizajnuara plastike në çdo ngjyrë që dëshironi, si e zezë, e verdhë, jeshile, portokalli, blu.

Ne e përdorim atë në të gjitha fushat e jetës sonë, qoftë fikse apo portative. Arsyet e preferencës sonë për ruajtje zbulohen sipas llojit të lëngut dhe vendit të përdorimit duke e mbajtur atë në të.

Nga ana tjetër, këto depozita mund të përdoren edhe në sistemet e grumbullimit të ujërave të shiut. Përdoret kryesisht në sistemet e grumbullimit të ujit të shiut në shtëpi. Kjo sepse nevoja është e kufizuar. Në përgjithësi, qëllimi i instalimit të këtyre sistemeve në shtëpi është pastrimi i tarracës ose ujitja e bimëve.

Sistemi i grumbullimit të shiut mund të instalohet mjaft thjeshtë. Do të jetë e mjaftueshme që tubat e shkarkimit të lidhura me çati të drejtohen në hyrje të rezervuarit. Falë strukturës së tij vertikale, ai mund të përshtatet me sisteme të tilla. Nëse vendosni një filtër në pjesën ku ndodhet mbulesa, materialet e huaja në çati nuk do të hyjnë në magazinën tuaj.

Meqenëse rezervuarët e tyre prej 200 litrash janë të përshtatshëm për ushqim, ato përdoren shpesh në zgjidhjet e ujit të pijshëm dhe të ruajtjes së ujit të pastër, veçanërisht të prodhuara duke pasur parasysh përdoruesit shtëpiak. Prodhohet pa përdorur asnjë material që do të dëmtojë shëndetin e njeriut gjatë fazës së prodhimit. Ju gjithashtu mund të merrni informacion më të detajuar në lidhje me pamjen e produktit duke shikuar videon rreth produktit në faqen tonë të internetit.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.