Depozita e ujit 25.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 25.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha500 kg
  • Gjerësia / Diametri310 cm
  • Lartësia355 cm
  • Trashësia12 mm
  • Lidhje e Ndaljes2 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti25.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 25 Ton

Këto magazina mund të përdoren pothuajse kudo dhe në çdo zonë rreth nesh. Kur shikojmë qëllimin e përgjithshëm të përdorimit të këtyre depove, të cilat ofrojnë shumë përparësi për përdoruesin, shohim se ato janë mjete që mundësojnë ruajtjen e një lëngu apo ushqimi, pastaj ruajtjen e përmbajtjes së ruajtur dhe evakuimin e saj kur nevojitet. Falë projektimit të këtyre depove, është e mundur të lehtësohet transporti i tyre me anë të aparatit të ngjitur në mjedisin e tyre.

Gjatë prodhimit të këtyre magazinave, të cilat prodhohen në ambientet tona moderne dhe moderne të prodhimit, nuk përdoren asnjëherë lëndë të para të cilësisë së dobët apo kimikate që dëmtojnë magazinën. Këto magazina janë më të qëndrueshme dhe më rezistente ndaj ndikimeve pasi prodhohen me lëndë të para cilësore. Përveç kësaj, produktet tona janë nën garancinë e kompanisë sonë për dy vjet kundër defekteve të prodhimit. Gjithashtu, dëmtimet e shkaktuara nga ndikimet në sipërfaqen e magazinës që keni përdorur mund të riparohen në ambientet tona të prodhimit.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 25 Tonë

Këto magazina, të cilat ofrojnë një vëllim total prej 25 tonësh për përdoruesit e tyre, prodhohen duke përdorur lëndë të parë lineare polietileni me densitet të ulët, me fjalë të tjera plastike. Kjo lëndë e parë ka shumë përparësi për prodhuesin dhe përdoruesin. Nëse marrim parasysh këto avantazhe, polietileni ka dy karakteristika të rëndësishme.

E para nga këto avantazhe është se kjo lëndë e parë është e përshtatshme për ushqim, gjë që është pranuar nga organizatat ndërkombëtare të ushqimit. Gjithashtu, sipas rezultateve të hulumtimeve dhe mostrave të marra nga Ministria e Shëndetësisë, është dokumentuar se nuk ka dëm për shëndetin. Prandaj, ju mund të ruani ushqimin me qetësi në magazinat e prodhuara duke përdorur këtë lëndë të parë.

Një avantazh tjetër i rëndësishëm i kësaj lënde të parë është se është i stabilizuar në rrezet UV. Prandaj, rezervuarët e prodhuar duke përdorur këtë lëndë të parë gjithashtu kanë rezistencë të lartë ultravjollcë. Kjo do të thotë që rrezet e diellit nuk hyjnë në këto depozita dhe parazitët si algat nuk mund të ndodhin në tanke. Kjo krijon një mjedis për ruajtjen e lëngjeve të pijshme dhe ushqimit.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 25 Ton

Këto tanke përdoren pothuajse në çdo fushë. Përdoret për qëllime të tilla si ruajtja e kimikateve, pesticideve dhe ushqimit. Kur shikojmë prodhimin e këtyre magazinave, shohim se ato prodhohen në formë monobllok, pra në formë monolit. Këto tanke të prodhuara në këtë mënyrë nuk rrjedhin pasi prodhohen pa asnjë lidhje dhe thumba. Është gjithashtu shumë e lehtë për t'u pastruar pasi sipërfaqja e saj e jashtme rezistente ndaj goditjeve është e lëmuar. Nuk ka erë të keqe ose sediment në rezervuarët që pastrohen rregullisht.

Po të shikojmë detajet teknike të këtyre magazinës; Shohim se pesha e tij është 500 kilogramë, lartësia e tij është 355 centimetra, gjerësia është 310 centimetra dhe trashësia e materialit është 12 milimetra. Në pjesën e mëngës, mëngët dhe kapaku prej bronzi 2 inç janë prodhuar dhe përdorur nga lënda e parë polietileni për të siguruar përputhshmëri të plotë me ushqimin. Temperatura e funksionimit, nga ana tjetër, funksionon midis -5 gradë më të ftohtë dhe +50 gradë më të nxehtë.

Sidoqoftë, këto tanke prodhohen me dy opsione ngjyrash sipas standardit të prodhimit. Këto ngjyra janë blu dhe e bardha. Megjithatë, nëse klientët tanë dëshirojnë, ato mund të prodhohen në çdo ngjyrë duke shkuar përtej këtyre ngjyrave. Ju mund të merrni informacion nga përfaqësuesit tanë ekspertë të klientëve për çdo pyetje tjetër që mund të keni në lidhje me këto depo dhe modelet tona të tjera.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.