Depozita e ujit 3.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 3.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha65 kg
  • Gjerësia / Diametri145 cm
  • Lartësia197 cm
  • Trashësia7 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti3.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 3 Ton

Sot përdoret pothuajse kudo. Po kështu, ato përdoren si në fushën individuale ashtu edhe në atë të korporatës. Duke qenë se çmimi i këtyre rezervuarëve është shumë i përballueshëm, ato mund të përdoren në çdo mënyrë të dëshiruar, nga magazinimi i lëndëve të para në industri, në sistemet e grumbullimit të shiut, tek përdorimi i brendshëm.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 3 Tonësh

Nëse e konsiderojmë këtë model për sa i përket prodhimit, ai prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni. Polietileni njihet gjerësisht si plastikë. Prodhohet duke përdorur polietileni linear me densitet të ulët me çmime shumë të arsyeshme. Arsyeja pse polietileni përdoret si lëndë e parë është se është i përshtatshëm për ushqim në nivel ndërkombëtar.

Ndërsa këto depozita, të cilat prodhohen duke përdorur këtë lëndë të parë, tërheqin vëmendjen me çmimet e tyre, ushqimet dhe lëngjet e pijshme mund të ruhen me qetësi. Një tjetër informacion për sa i përket lëndëve të para është se këto magazina janë të stabilizuara me rreze ultraviolet. Prandaj, rrezet ultravjollcë nuk mund të depërtojnë në këto magazina, të cilat prodhohen duke përdorur këtë lëndë të parë. Në këtë mënyrë, si çmimi është i përballueshëm, ashtu edhe nuk ka në asnjë mënyrë formimin e algave dhe kërpudhave në magazinë. Në këtë rast, krijon një mjedis më të shëndetshëm për ushqimin dhe lëngjet tuaja.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 3 Tonësh

Le të vazhdojmë të shpjegojmë fazat e prodhimit të këtyre tankeve. Këto tanke prodhohen si monobllok, pra në një copë, duke përdorur sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit. Në këtë rast, duke qenë se çmimet janë të rëndësishme, pasi nuk ka çarje gjatë prodhimit, ai nuk rrjedh. Një përfitim tjetër i prodhimit të një monoblloku është se ofron pastrim të lehtë. Falë qafës së kapakut dhe diametrit të kapakut, mund të pastroni lehtësisht pjesën e brendshme të rezervuarit. Përveç kësaj, nëse këto rezervuarë pastrohen rregullisht, nuk do të ketë erë të keqe ose papastërti në to.

Nëse shikojmë veçoritë teknike të këtyre tankeve; Pesha e tij është 65 kilogramë, lartësia e tij është 197 centimetra dhe trashësia e materialit është 7 milimetra. Temperatura e funksionimit të këtij modeli, i cili ka një diametër mbulesë prej 44 centimetra, mund të rritet nga -5 gradë në më të ftohtin dhe +50 gradë në më të nxehtin.

Absolutisht asnjë prodhim nuk bëhet duke përdorur lëndë të para të ricikluara ose ngjyrues në objektet tona. Përveç kësaj, ky çmim është i përballueshëm dhe prodhohet në ngjyrat blu dhe të bardhë në standardin e prodhimit. Megjithatë, prodhimi mund të bëhet në çdo gamë ngjyrash të dëshiruar për klientët tanë.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.