Depozita e ujit 50 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 50 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha 4 kg
  • Gjerësia / Diametri 37 cm
  • Lartësia 54 cm
  • Trashësia 4 mm
  • Lidhje e Ndaljes ½ "
  • Kapak 12 cm
  • Kapaciteti50 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Depozita Vertikale e Ujit Plastike 50 Litra

Rezervuari plastik 50 litra me dizajn vertikal, më i vogli në kategorinë e tij, është një magazinë ku mund të plotësoni pothuajse të gjitha nevojat tuaja të vogla për ruajtje. Në këtë drejtim, është një nga rezervuarët më të përshtatshëm për lëngjet tuaja që duhet të ndahen në shkallë të vogla dhe të ruhen.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 50 litra

Meqenëse rezervuari vertikal prej 50 litrash është i vogël në përmasa, ai ofron lehtësinë e transportit nga një vend në tjetrin shumë lehtë. Në përgjithësi, të gjithë rezervuarët e plastikës janë në gjendje të zbrazët, dhe meqenëse janë mjaft të lehta, është e lehtë të lëvizësh nga një vend në tjetrin. Nëse dëshironi të kuptoni më mirë madhësinë e këtij modeli, ekziston një video në lidhje me modelin në faqen tonë të internetit. Kjo video mund të japë informacion më realist për dimensionet e modelit tonë.

Ndërsa pesha e modelit tonë të rezervuarit 50 litra është 4 kilogramë, gjerësia është 37 centimetra, lartësia është 54 centimetra, trashësia e materialit është 4 milimetra, kapaku është 12 centimetra. Në përgjithësi, diapazoni i temperaturës së funksionimit të rezervuarëve plastikë është -5 gradë në mjedisin më të ftohtë dhe +50 gradë në mjedisin më të nxehtë.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 50 Litra

Temperatura e mjedisit të punës është e rëndësishme për lëngun që do të ruhet. Për shembull, disa kimikate ose përzierje kimike krijojnë një temperaturë ose gaz brenda vetes. Kur niveli i nxehtësisë ose i gazit të lëshuar nga materiali kimik kalon 50 gradë, ai fillon të dëmtojë rezervuarin. Nëse dëshironi të ruani një substancë të tillë kimike, mund të ekzaminoni rezervuarët tanë prej çeliku inoks. Rezervuarët tanë prej çeliku inox mund të punojnë deri në +80 gradë.

Një çështje tjetër e rëndësishme është cilësia e lëndës së parë të këtij modeli. Ky model është prodhuar nga polietileni linear me densitet të ulët. Kjo lëndë e parë ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore. Kjo do të thotë që ju mund të ruani ushqimin në këto depozita me qetësi. Ju mund të ruani ushqime ose lëngje normale, si dhe ushqime acidike si turshitë. Përveç kësaj, lënda e parë e përdorur është e stabilizuar në rrezet UV. Në këtë mënyrë, algat dhe kërpudhat që janë derivate nuk formohen në magazinë. Kështu, ky model ofron një kohë më të gjatë përdorimi.

Galeria e Fotografive
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.