Depozita e ujit 500 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 500 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha15 kg
  • Gjerësia / Diametri77 cm
  • Lartësia126 cm
  • Trashësia 5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti500 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Depozita Vertikale e Ujit 500 Litra

Depozitat e ujit përdoren pothuajse kudo që mund të mendojmë sot. Ato janë mjete që lejojnë ruajtjen dhe përdorimin e një lëngu ose ushqimi duke e evakuuar atë kur nevojitet, në përputhje me qëllimet e përdorimit të përgjithshëm.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 500 Litra

Rezervuari vertikal i ujit prej 500 litrash është prodhuar nga lënda e parë polietileni. Shkurtesa e tij në shkencën kimike është LLDPE. Shkurtesa turke është polietileni linear me densitet të ulët. Kjo lëndë e parë është e stabilizuar në rrezet UV. Ka rezistencë të lartë ndaj rrezeve ultraviolet (UV). Për më tepër, lënda e parë polietileni ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore. Prodhimi kryhet në ambientet tona moderne moderne me polietileni linear të stabilizuar me rreze ultraviolet, i përshtatshëm për ushqim. Ai ofron mundësinë për të ruajtur lëngjet dhe ushqimet tuaja të pijshme në këto depo.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 500 Litra

Për më tepër, këto tanke prodhohen si monobllok, domethënë në një copë. Kjo e bën atë më rezistent ndaj ndikimeve të jashtme. Përveç kësaj, prodhohet nga një copë, duke e bërë të lehtë pastrimin. Mund ta pastroni lehtësisht me ujë nën presion. Nëse pastrohet dhe mirëmbahet rregullisht, rezervuari vertikal i ujit prej 500 litrash nuk mban erë, nuk mban papastërti dhe algat.

Modeli i rezervuarit vertikal të ujit prej 500 litrash mund të lidhet midis më shumë se një rezervuari. Është e mundur të përdorni sa më shumë magazina së bashku sa të doni. Në këtë magazinë transportohen shumë lëndë të para. Në këtë mënyrë këto magazina kanë avantazhin e transportit të lehtë. Produktet tona janë nën garancinë tonë kundër defekteve të prodhimit. Riparimi dhe mirëmbajtja e depove tuaja të dëmtuara për shkak të përdorimit mund të bëhet nga kompania jonë.

Nëse shikojmë veçoritë e rezervuarit vertikal të ujit prej 500 litrash; Pesha e tij është 15 kilogramë, lartësia e tij është 126 centimetra dhe trashësia e materialit është 5 milimetra. Kapaku është 32 centimetra. Për më tepër, temperatura e funksionimit për të gjitha produktet plastike është midis -5 gradë, më e ftohta dhe +50 gradë, më e nxehta. Gjithashtu, ky model ka një mëngë ½ inç. Përveç kësaj, të gjitha modelet e dëshiruara të rubinetave i janë bashkangjitur këtij modeli.

Ne ofrojmë prodhim në opsione të ndryshme ngjyrash si të bardhë, blu dhe dyfish (brenda blu - jashtë e bardhë). Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të shitjes për të pasur prodhim në ngjyra të ndryshme që dëshironi. Depozitat e ujit në ngjyra të ndryshme ju lejojnë të kategorizoni lëngjet ose ushqimet që përmbajnë.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.