Depozita e ujit 750 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 750 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha21 kg
  • Gjerësia / Diametri77 cm
  • Lartësia185 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti750 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 750 Litra

Sot përdoret pothuajse në çdo pjesë të jetës sonë. Ndërsa përdoret në shtëpi për përdorim individual, përdoret në industri për përdorim institucional. Kur shikojmë qëllimin e përdorimit në përgjithësi, ato janë mjete që lejojnë që një lëng ose ushqim të ruhet dhe të përdoret duke evakuuar kur është e nevojshme.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 750 Litra

Nëse shikojmë veçoritë e këtyre tankeve; Ai peshon 21 kilogramë, është 185 centimetra i lartë dhe ka një trashësi materiali 5 milimetra. Temperatura e funksionimit të këtij modeli, i cili ka një mbulesë prej 32 centimetrash, është midis -5 gradë, më e ftohta dhe +50 gradë, më e nxehta. Nëse dëshironi të ruani përmbajtje më të nxehtë, mund të ekzaminoni rezervuarët e bërë nga fletë çeliku papërshkueshëm nga ndryshkja. Këto tanke prodhohen si monobllok, pra si një copë e vetme. Në këtë rast, pjesa e brendshme e rezervuarit është e rrëshqitshme dhe nuk mban papastërti. Në këtë mënyrë, ju mund ta pastroni lehtësisht. Ky model magazine, i cili nuk kërkon kujdes dhe pastrim të veçantë, nuk mban erë, nuk mbledh papastërti dhe alga kur pastrohet dhe mirëmbahet rregullisht.

Përveç kësaj, produktet tona prodhohen pa asnjë lidhje, pa thumba, falë sistemeve tona të prodhimit më të fundit. Është gjithashtu shumë i përshtatshëm për markat që e përdorin për ruajtjen dhe transportin e lëndëve të para. Ju mund të grumbulloni disa tanke vertikale krah për krah.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 750 Litra

Këto tanke prodhohen nga lëndë e parë polietileni. Kjo lëndë e parë ka veçori të stabilizimit UV. Magazinat tona, të cilat prodhohen duke përdorur këtë lëndë të parë, nuk kalojnë rrezet e diellit në magazinë. Si rezultat, në këto magazina nuk shihen formacione parazitësh si algat dhe kërpudhat. Situata të tilla si aroma e keqe dhe përkeqësimi i shijes së ushqimeve të ruajtura nuk vërehen.

Për më tepër, polietileni ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore si lëndë e parë. Kjo do të thotë që ju mund të ruani lëngjet tuaja të pijshme dhe ushqimet e ngrënshme në këto depo me qetësi. Përshtatshmëria e tij për ushqim është miratuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Kompania jonë garanton produktet tona kundër defekteve të prodhimit dhe riparimeve dhe mirëmbajtjes së depove të dëmtuara nga përdorimi. Përveç këtyre, ne prodhojmë këto magazina model në ngjyrat e bardha dhe blu. Megjithatë, ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të shitjes për të pasur prodhim në çdo ngjyrë të ndryshme që dëshironi.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.