Depozita e ujit 8.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 8.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha160 kg
  • Gjerësia / Diametri208 cm
  • Lartësia268 cm
  • Trashësia9 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 ½ "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti8.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 8 Tonë

Këto tanke kanë tërhequr shumë vëmendje vitet e fundit me çmimet e tyre të përballueshme dhe shumëllojshmërinë e produkteve. Aq sa, falë avantazheve që ofron për përdoruesit e tij, përdoret në raste të tilla si ruajtja e lëndëve të para në industri për sa i përket përdorimit institucional. Përveç kësaj, duke qenë se është i lehtë për t'u transportuar, lehtëson transportin e lëngjeve dhe ushqimeve të prodhuara nga një vend në tjetrin.

Ne kurrë nuk përdorim lëndë të para me cilësi të dobët ose substanca që dëmtojnë magazinën, si ngjyrues, në objektet tona të prodhimit. Kur kjo situatë kombinohet me përvojën tonë që nga viti 1986, këto magazina bëhen mjaft të qëndrueshme. Këto magazina janë të garantuara nga kompania jonë për 2 vjet kundër defekteve në prodhim. Përveç këtyre, ne mund të riparojmë deformimet e depove tuaja për shkak të përdorimit.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 8 Tonësh

Edhe pse të njohur gjerësisht si plastikë, këto tanke prodhohen duke përdorur polietileni linear me densitet të ulët. Kjo lëndë e parë është në përputhje me rregulloret ndërkombëtare të ushqimit.

Sigurisht, nuk mbaron me kaq. Përveç kësaj, kjo lëndë e parë është e stabilizuar në rrezet UV. Në këtë mënyrë, ju mund të ruani ushqimin tuaj me qetësi në këto magazina, të cilat prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni. Për më tepër, meqenëse rrezet ultravjollcë nuk hyjnë në këto tanke, formimi i algave nuk vërehet.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 8 Tonësh

Ky model nuk përfundon me numërimin e veçorive të magazinës. Po kështu, veçoria më e rëndësishme e këtyre tankeve është se ato prodhohen në formë monoblloku, pra pa asnjë ngjitje apo thumba. Në këtë mënyrë, ato nuk rrjedhin në asnjë mënyrë gjatë përdorimit.

Meqenëse prodhohet në formë monoblloku, sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme janë të lëmuara. Kjo gjithashtu lehtëson pastrimin e rezervuarit. Një komponent tjetër që lehtëson pastrimin është qafa e kapakut. Diametri i qafës së kapakut është projektuar për të lehtësuar pastrimin.

Nëse fokusohemi në veçoritë teknike të këtyre magazinës; pesha 160 kilogramë, lartësia 268 centimetra. Trashësia e materialit është 9 milimetra dhe diametri i kapakut është 44 centimetra. Si mëngë, është ½ inç në madhësi dhe përdoret një mëngë bronzi inox e përshtatshme për ushqim.

Disa kimikate lëshojnë nxehtësi. Meqenëse disa ushqime janë gatuar, ato futen në magazinë në formë të nxehtë. Këtu hyn në lojë temperatura e funksionimit. Temperatura e funksionimit të kësaj magazine është midis -5 gradë, më e ftohta dhe +50 gradë, më e nxehta. Këto tanke prodhohen në dy opsione ngjyrash, blu dhe të bardhë, në standardin e prodhimit. Megjithatë, këto magazina prodhohen në çdo gamë ngjyrash të dëshiruar.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.