Depozita e ujit të tipit tub 1.000 litra

Modelet e rezervuarit vertikal të ujit të tipit 1.000 litra të tipit plastik dhe detajet e ruajtjes së ujit...
  • Pesha 30 kg
  • Gjerësia / Diametri 74 cm
  • Lartësia 253 cm
  • Trashësia 5 mm
  • Lidhje e Ndaljes¾ "
  • Mbulesa 32 cm
  • Kapaciteti 1.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.