Depozita e ujit të tipit tub 500 litra

Modelet e rezervuarit vertikal të ujit të tipit 500 L të tipit plastik dhe detajet e ruajtjes së ujit...
  • Pesha 15 kg
  • Gjerësia / Diametri 60 cm
  • Lartësia 186 cm
  • Trashësia 5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti 500 litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.