Mënyrat për ta mbajtur rezervuarin tuaj të ujit të freskët gjatë verës

26 kor

Kohët e fundit, ne shohim produkte magazinimi kudo rreth nesh. Sepse modelet e rezervuarëve të ujit kanë përdorime të gjithanshme. Përdoret për shumë qëllime si në vendin tonë ashtu edhe jashtë saj. Meqenëse uji është i vlefshëm në vende të tilla si Afrika, ai përdoret për të mbrojtur ujin nga kushtet e jashtme mjedisore. Përdoret në vende të tjera të botës, përfshirë edhe vendin tonë, për ruajtjen e përmbajtjes që del nga linja e prodhimit dhe për ruajtjen e shumicës së lëndëve të para.

Në terma të përgjithshëm, kur e shikojmë për sa i përket përdorimit të synuar, ato janë mjete që lejojnë ruajtjen e një përmbajtjeje për ta mbrojtur atë nga kushtet e jashtme mjedisore, transportimin e saj dhe më pas evakuimin e saj kur është e nevojshme. Pra, cilat janë mënyrat për t'i mbajtur këto tanke të freskëta në vapën e verës, le t'i zbulojmë së bashku.

Mbajeni rezervuarin që përdorni në një zonë të mbyllur.

Kur ekspozoni një rezervuar në rrezet e diellit direkte, rezervuari dhe përmbajtja e ruajtur do të nxehen mjaft shpejt. Në vend të kësaj, mund ta mbyllni rezervuarin në një zonë të mbyllur në mënyrë që përmbajtja të qëndrojë disa gradë më e ftohtë. Ju mund të merrni më shumë efikasitet në këtë drejtim duke izoluar zonën e brendshme nëse është e mundur.

Cilat depo ftohen më shpejt?

Rezervuarët më të shpejtë të ftohjes dhe ngrohjes më të shpejtë janë ato prej çeliku inox. Si lëndë e parë, kur futet në një mjedis të ftohtë, ftohet shumë shpejt. Kjo është arsyeja pse këto tanke përdoren mjaft shumë në magazinimin e ftohtë. Këto tanke përdoren në mënyrë shumë efektive veçanërisht në industrinë farmaceutike.

A janë magazinat nëntokësore efektive në ftohje?

Tanket nëntokësore janë shumë më të ftohta se tanket mbi tokë. Ka shumë mendime të ndryshme për këto tanke, të cilat kapin një freski natyrale nën tokë, por magazinat më të përshtatshme për të mbajtur përmbajtjen të freskët janë depozita nëntokësore. Sepse nxehtësia mund të arrijë vetëm disa centimetra nën tokë. Meqenëse nuk mund të arrijnë më poshtë, këto tanke mund të qëndrojnë disa gradë të ftohtë.

A hyjnë rrezet e dëmshme të diellit në magazinë?

Një çështje tjetër që ndikon në temperaturën në magazinë janë rrezet e dëmshme ultraviolet. Rekomandohet që t'i mbroni këto tanke nga dielli sa më shumë që të jetë e mundur kur i blini. Kjo është e rëndësishme për jetëgjatësinë e magazinës suaj. Deponë që përdorni mund ta mbani më të freskët duke e mbrojtur sa më shumë nga rrezet e dëmshme.

A mund të përdoren magazinat në Bodrum?

Këto tanke zakonisht mbahen në zona të errëta. Me shumë pak përdorim, këto tanke mbahen jashtë. Këto tanke mund të përdoren në bodrume nëse nuk do të ketë ndërhyrje të jashtme në rezervuar. Nëse preferoni modele që janë më të larta se toka, do t'i mbroni edhe nga dëmtuesit që mund të bredhin në tokë.

Cilat janë veçoritë e rezervuarit të ujit?

Këto tanke prodhohen me tre lëndë të para të ndryshme. Ato lëndë të para janë polietileni, poliesteri, çelik inox. Ndërsa çdo depo ka avantazhet e veta, ajo gjithashtu ka veçori të përbashkëta. Për sa i përket metodës së prodhimit, modelet e rezervuarëve polietileni prodhohen në mënyrë monobllok, ndërsa rezervuarët e tjerë prodhohen duke kombinuar pjesët e marra nga lëndët e para të tyre me saldim dhe lidhje.

Ndërsa rezervuarët e polietilenit janë të përshtatshëm për përbërës të pijshëm dhe të ngrënshëm, rezervuarët e poliesterit shkëlqejnë në ruajtjen e kimikateve. Rezervuarët inox, nga ana tjetër, konsiderohen si produktet më të fuqishme të magazinimit. Arsyeja për këtë është se ka një lëndë të parë shumë të fortë dhe izoluese. Karakteristikat e tjera të përbashkëta të këtyre tankeve janë si më poshtë;

 • Ka izolim me rreze ultraviolet.
 • Është i gjithanshëm.
 • Garantuar kundër defekteve të prodhimit për dy vjet.
 • Transportohet lehtë.
 • Mund të prodhohet shumë shpejt.
 • Ka një shumëllojshmëri përmasash duke filluar nga 50 litra deri në 100 000 litra.
 • Mund të bëhet projektimi i veçantë i projektit.
 • Montimi në vend është i mundur.
 • Është prodhuar në përputhje me sistemet e menaxhimit mjedisor dhe shëndetësor.
 • Është prodhuar duke përdorur sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit.
 • Normat e temperaturës së funksionimit variojnë midis +50 gradë dhe +80 gradë.
 • Pastrimi dhe mirëmbajtja mund të bëhen mjaft thjesht.
 • Është jetëgjatë dhe e qëndrueshme.

Në këtë artikull, ne kemi shkruar se si të freskoni depon tuaj në vapën e verës. Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve për të gjetur rezervuarin e duhur për ju dhe për të gjetur përgjigje për pyetjet tuaja.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.