Si Mund të Zgjedh Rezervuarin më të Përshtatshëm të Ujit për Stilin Tim të Punës?
06 kor

Si Mund të Zgjedh Rezervuarin më të Përshtatshëm të Ujit për Stilin Tim të Punës?

Këto tanke janë përdorur kohët e fundit për shumë qëllime. Ajo gjen shumë përdorim si në vendin tonë ashtu edhe jashtë saj. Ndërsa modelet e rezervuarëve të ujit mund të përdoren pothuajse në çdo pjesë të shtëpive tona, ato përdoren gjithashtu shumë në vendet e punës dhe industritë. Një arsye tjetër pse këto tanke janë të njohura është se ato janë të gjithanshme.

Në përgjithësi, qëllimi i përdorimit të rezervuarëve është ruajtja e një përmbajtjeje ushqimore ose kimike, për ta mbrojtur atë nga faktorët e jashtëm, për të lejuar që përmbajtja të transportohet, më pas të evakuohet dhe të përdoret kur nevojitet. Tanket mund të përdoren për çdo qëllim. Por gjetja e depove të duhura për një punë ndonjëherë mund të jetë problem. Prandaj, para së gjithash, është e nevojshme të kuptohet se si prodhohen këto tanke dhe në përgjithësi, karakteristikat dhe epërsitë e tyre.

Si Prodhohen Rezervuarët e Ujit?

Mund të prodhohen magazina të përshtatshme për çdo nevojë dhe buxhet. Këto depozita prodhohen me tre lëndë të para të ndryshme: polietileni, poliestër dhe çelik inox. Depozitat e prodhuara nga lëndët e para si qeramika dhe hekuri janë mjaft joefikase dhe dëmtojnë përmbajtjen. Për këtë arsye, lëndët e para që janë të cilësisë së dobët ose që do të dëmtojnë magazinën nuk përdoren kurrë në prodhimin e rezervuarëve. Përveç kësaj, të gjitha tanket janë të garantuara kundër defekteve të prodhimit për dy vjet.

Tanket e prodhuara kanë disa veçori të përbashkëta si dhe disa avantazhe mes tyre. Më e rëndësishmja prej tyre është se të gjithë kanë rezistencë ndaj dritës ultravjollcë. Riparimet në magazinat tuaja, të cilat janë dëmtuar për shkak të përdorimit, mund të bëhen në ambientet tona.

Karakteristikat e Përgjithshme të Rezervuarëve të Ujit të Polietilenit

Në kundërshtim me besimin popullor, rezervuarët e polietilenit janë shumë të përshtatshëm për ruajtjen dhe ruajtjen e ushqimeve dhe përmbajtjeve të pijshme. Ndryshe nga të tjerët, këto tanke prodhohen si monobllok, pra në një copë. Fakti që prodhohet në këtë mënyrë sa lehtëson pastrimin dhe rrit qëndrueshmërinë e tij. Karakteristikat e tjera të rezervuarëve të polietilenit janë si më poshtë.

 • Prodhimi mund të bëhet në çdo ngjyrë të dëshiruar.
 • Ka rezistencë të lartë ndaj rrezeve ultravjollcë.
 • Është në kategorinë e tankeve me çmimin më ekonomik.
 • Këto depozita prodhohen në një copë me sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit.
 • Është jetëgjatë dhe e qëndrueshme.
 • Mund të pastrohet lehtësisht.
 • Ka jetëgjatësi më të gjatë pasi nuk ka ngjitëse apo ribatina.
 • Shumëllojshmëria e përmasave është midis 50 litra dhe 25,000 litra.
 • Temperatura e funksionimit është ndërmjet -5 gradë dhe +50 gradë.
 • Është prodhuar në përputhje me sistemet e menaxhimit mjedisor dhe shëndetit.
 • Mbulesat e rezervuarëve prodhohen nga polietileni me sistem vidhash për t'u përshtatur me ushqimin.
 • Mëngë bronzi përdoret për të plotësuar përputhshmërinë ushqimore në pjesën e mëngës.

Karakteristikat e Përgjithshme të Rezervuarëve të Ujit Poliestër

Rezervuarët poliestër janë rezervuarë me nivelin më të lartë të rezistencës kimike. Këto tanke formohen në thelb nga përzierja e rrëshirës poliestër me fibra qelqi. Ky material i marrë prodhohet duke përdorur ngjitës të veçantë për të prodhuar një rezervuar uji poliestër. Në rast të një situate që kërkon rezistencë të lartë kimike, gjatë prodhimit përdoren rrëshira vinilesteri izoftalike dhe epokside. Karakteristikat e tjera të rezervuarëve poliestër janë si më poshtë.

 • Mund të përshtatet me situatat që kërkojnë rezistencë të lartë kimike.
 • Ka avantazhin e montimit në vend.
 • Ka modelet e magazinës me volum më të madh.
 • Diversiteti i volumit është ndërmjet 200 litra dhe 100,000 litra.
 • Mund të prodhohet në çdo ngjyrë.
 • Mund të bëhet projektimi i veçantë i projektit.
 • Ka mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet.
 • Raporti i temperaturës së funksionimit është midis -5 gradë dhe +60 gradë.

Karakteristikat e Përgjithshme të Rezervuarëve të Ujit Inox

Këto magazina janë në kategorinë e magazinave më të forta. Arsyeja për këtë është se është izolues, i vështirë dhe i vështirë për t'u thyer dhe përkulur si lëndë e parë. Përveç këtyre, ato janë magazina mjaft të rënda. Por pothuajse çdo gjë mund të ruhet në të. Karakteristikat e tjera të rezervuarëve inox janë si më poshtë.

 • Këto depozita nuk ndryshken dhe gërryen kur punojnë në ujë.
 • Ka avantazhin e montimit në vend.
 • Mund të prodhohet në çdo madhësi të dëshiruar me projektim të veçantë.
 • Meqenëse çeliku është izolues, ai ka rezistencë ndaj ultravjollcës.
 • Temperatura e funksionimit është +80 gradë në magazinat më të larta. Ky raport është shumë afër pikës së vlimit.
 • Me rritjen e madhësisë, dizajnit të magazinës i është shtuar mbështetja e shkallëve.
 • Të gjitha dizajnet kanë këmbë të bëra prej çeliku inox.
 • Është në kategorinë e magazinave më të qëndrueshme.
 • Shumëllojshmëria e përmasave është midis 500 litra dhe 100,000.
 • Është shumë e lehtë për t'u pastruar.
 • Nuk ka pothuajse asnjë mirëmbajtje.
 • Është mjaft e lehtë të kategorizosh përmbajtjet pasi prodhohet në çdo gamë ngjyrash.

Falë këtyre veçorive, ju mund të gjeni lehtësisht magazinën më të afërt me stilin tuaj të punës. Nëse ende nuk mund të gjeni rezervuarin që është i përshtatshëm për mundësitë tuaja të punës, mund të na kontaktoni, të shpjegoni qëllimin tuaj të përdorimit dhe të merrni një rekomandim të përshtatshëm për rezervuarin. Nëse dëshironi të merrni informacion për produktet tona të tjera të ruajtjes, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.