Depozita drejtkëndore e ujit 100 litra

Modelet e rezervuarit drejtkëndor 100 litrash dhe detajet e rezervuarit plastik të ujit
  • Pesha6 kg
  • Gjerësia / Diametri49 cm
  • Lartësia47 cm
  • Gjatësia72 mm
  • Trashësia3 mm
  • Lidhjen e daljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti100 Lita
  • Temperatura e funksionimit-5°C +50°C
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.