Depozita e ujit 20.000 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 20.000 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha400 kg
  • Gjerësia / Diametri290 cm
  • Lartësia320 cm
  • Trashësia12 mm
  • Lidhje e Ndaljes1 "
  • Kapak44 cm
  • Kapaciteti20.000 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 20 Tonë

Këto tanke kanë tërhequr shumë vëmendjen me çmimet e tyre të përballueshme dhe dobinë këto ditë. Kur shikojmë qëllimet e përgjithshme të përdorimit, shohim se këto depozita janë mjete që sigurojnë ruajtjen, ruajtjen dhe evakuimin e një lëngu ose një ushqimi në rast nevoje. Preferohet shumë si për përdorim industrial ashtu edhe për shtëpi pasi transportohet lehtë.

Këto magazina, të cilat ofrojnë 20 ton volum magazine për përdoruesit e tyre, prodhohen në objektet tona moderne të prodhimit. Përveç kësaj, ne kurrë nuk përdorim skrap të ricikluar ose lëndë të para ose ngjyrues të ricikluar me cilësi të ulët. Në këtë mënyrë, këto magazina janë më të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Duke qenë se ne i besojmë të gjitha magazinat tona, ne jemi nën garancinë tonë dyvjeçare kundër defekteve të prodhimit.

Specifikimet e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit prej 20 Tonësh

Këto magazina përdoren pothuajse kudo që shohim rreth nesh. Këto tanke njihen si plastika polietileni në popull, por emri në gjuhën kimike është polietileni linear me densitet të ulët. Këto magazina, të cilat prodhohen duke përdorur lëndë të parë polietileni, kanë dy veçori të rëndësishme.

Një nga veçoritë e rëndësishme të kësaj lënde të parë është përputhshmëria e saj me ushqimin, gjë që pranohet nga organizatat ndërkombëtare të ushqimit. Gjithashtu, si rezultat i hulumtimeve të kryera nga Ministria e Shëndetësisë, është konstatuar se nuk ka asnjë dëm për shëndetin. Kur e shikojmë në këtë drejtim, ju mund të ruani ushqime dhe lëngje të pijshme me qetësi në këto magazina.

Një tipar tjetër i rëndësishëm i kësaj lënde të parë është se është i stabilizuar nga rrezet ultraviolet. Këto magazina, të cilat kanë rezistencë të lartë ndaj ultravjollcës, nuk marrin rrezet e diellit. Në këtë mënyrë, algat dhe parazitët e derivateve nuk mund të formohen në këto depozita dhe krijohet një mjedis më steril për ushqimin tuaj.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 20 Tonë

Këto magazina, të cilat prodhohen me sistemet e prodhimit të teknologjisë më të fundit, prodhohen në monobllok. Në një gjuhë më të thjeshtë, prodhohet në një copë. Këto tanke, të cilat prodhohen në një copë, nuk rrjedhin, sepse prodhohen pa asnjë ngjitje apo ribatinim. Kjo gjithashtu lehtëson pastrimin e këtyre rezervuarëve. Përveç kësaj, falë dizajnit të fytit, mund ta pastroni lehtësisht me ujë nën presion. Nëse këto rezervuarë pastrohen rregullisht, nuk do të ketë erë të keqe dhe papastërti në to.

Këto magazina prodhohen në një mënyrë që respekton mjedisin dhe natyrën, në përputhje me certifikatat e shumta që kemi marrë. Nëse fokusohemi në detajet teknike, këto tanke peshojnë 400 kilogramë, lartësia 320 centimetra, gjerësia 290 centimetra dhe trashësia e materialit 12 milimetra. Përdoret një mëngë me madhësi 1 inç, e cila është prej materiali bronzi, i cili është i përshtatshëm edhe për ruajtjen e ushqimit. Temperaturat e funksionimit të këtyre depove mund të funksionojnë midis -5 gradëve më të ftohta dhe +50 gradëve më të nxehta.

Së fundi, këto tanke prodhohen në dy opsione të ndryshme ngjyrash në standardet e prodhimit. Këto ngjyra janë blu dhe e bardha. Megjithatë, nëse klientët tanë dëshirojnë, ato mund të prodhohen me çdo ngjyrë tjetër përveç këtyre ngjyrave. Për këtë dhe pyetje të tjera që mund të keni për të gjitha produktet tona, mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve dhe të merrni informacion.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.