Depozita e ujit 300 litra

Modelet vertikale të rezervuarit 300 litra dhe detajet e rezervuarit plastik të depozitimit të ujit
  • Pesha11 kg
  • Gjerësia / Diametri54 cm
  • Lartësia145 cm
  • Trashësia5 mm
  • Lidhje e Ndaljes½ "
  • Kapak32 cm
  • Kapaciteti300 Litra
  • Temperatura e Funksionimit -5°C +50°C
Informacion i Pergjithshem

Rezervuari Plastik Vertikal i Ujit 300 Litra

Si qëllim i përgjithshëm përdorimi, ato janë automjete që lejojnë që lëngjet ose ushqimet të ruhen dhe evakuohen dhe përdoren kur nevojitet. Këto magazina mund të përdoren në çdo fushë që ju mund të mendoni. Përdoret për përdorim individual, linja prodhimi të markave të mëdha ose për ruajtjen e lëndëve të para të industrive.

Specifikimet Teknike të Rezervuarit Vertikal të Ujit 300 Litra

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjedhje të përshtatshme për përdorim individual në shtëpi, rezervuarët me dizajn vertikal 300 litra do të jenë zgjidhja e duhur. Me strukturën e saj me gjatësi të hollë dhe vertikale, ju mund të ruani në zonën e dëshiruar. Produktet tona prodhohen në përputhje me nevojat e klientëve. Ju gjithashtu mund t'i vendosni ato krah për krah falë dizajnit të tij të drejtë.

Produktet tona të magazinës me përmasa të vogla prodhohen në përputhje me instalimin e llojeve të ndryshme të rubinetave. Falë prizës së bashkimit ½ inç në këto rezervuarë, është i përshtatshëm për lloje të ndryshme lidhjesh me rubinet. Ndërsa blini magazinën tonë, ju mund të blini rubineta nga specialistët tanë të shitjeve, si dhe dyqane të jashtme harduerike, dyqane materialesh ndërtimi për shtëpi, etj. Ju mund të blini rubineta në strukturën që dëshironi nga vendet dhe t'i lidhni lehtësisht me magazinat tona.

Vetitë e Lëndës së Parë të Rezervuarit Vertikal të Ujit 300 Litra

Polietileni ka përputhshmëri ndërkombëtare ushqimore si lëndë e parë. Falë kësaj veçorie, ju mund të ruani në mënyrë të sigurt lëngjet dhe ushqimet e pijshme në këto depozita. Përveç kësaj, kjo lëndë e parë është e stabilizuar në rrezet UV. Këto magazina të prodhuara në këtë mënyrë nuk marrin dritë UV brenda. Si rezultat, parandalohet formimi i algave, kërpudhave dhe parazitëve të tjerë në magazinë. Kështu, krijohet një mjedis më i shëndetshëm për përmbajtjen e ruajtur. Përveç kësaj, nuk shkakton ndryshime në shije dhe erë në lëngjet dhe ushqimet e ruajtura.

Produktet tona në kapacitete dhe modele të ndryshme nuk shkaktojnë aromë dhe formim algash në llojet e lëngjeve të ruajtura në to, falë përdorimit të lëndëve të para të cilësisë së parë sipas standardeve evropiane. Por për çdo rast rekomandojmë që depozita të zbrazen plotësisht dhe të pastrohen brenda 2-3 muajsh për sa i përket pastërtisë dhe higjienës. Përveç kësaj, këto tanke nuk kërkojnë ndonjë mirëmbajtje të veçantë. Mund të pastrohet lehtësisht me ujë nën presion.

Prodhimi i produkteve si një copë e vetme, domethënë si monobllok, siguron që ato të jenë më rezistente ndaj goditjeve. Nëse shikojmë veçoritë e produktit; pesha e tij është 11 kilogramë, lartësia e tij është 145 centimetra, trashësia e materialit është 5 milimetra dhe mbulesa është centimetra. Për më tepër, temperatura e funksionimit të kësaj magazine dhe të të gjitha depove të përgjithshme të plastikës është -5 gradë në temperaturën më të ftohtë dhe +50 gradë në atë më të nxehtë.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.