Ku Duhet të Vendosni Rezervuarin e Ujit të Ftohtë në Pronën Tuaj?

05 sht

Kur vjen vera, të gjithë duam të pimë pije të ftohta, apo jo? Por a do të dëshironit të pini ujë të ftohtë? Në kushte normale, mund ta ftohim ujin duke e futur në një enë dhe më pas duke e futur në frigorifer.

Uji i ftohur nga frigoriferi kërkon shumë kohë. Por me rezervuarin e ujit, ju mund ta ftohni me lehtësi ujin që ruani. Ju duhet ende një ftohës për ftohje si në frigorifer. Shembulli i frigoriferit është një procedurë e thjeshtuar për ftohjen e çdo përmbajtjeje, jo vetëm të ujit.

Këto tanke mund të përdoren pothuajse për çdo qëllim. Ruajtja e ujit në depozita ndonjëherë bëhet me sisteme grumbullimi të shiut dhe nganjëherë drejtpërdrejt në përdorimin e ujit burimor në momentin e ndërprerjes së ujit. Ndonjëherë ruhet për përdorim në raste urgjente si zjarri. Në përgjithësi, uji në depozita përdoret për ujitje të bimëve ose për qëllime pastrimi. Nëse këto ujëra do të përdoren për pije, ato duhet të filtrohen duke përdorur filtra me rrjetë të imët.

Nëse duam të mbajmë një përmbajtje jo të ftohtë, por të freskët, duhet ta mbajmë magazinë brenda. Përmbajtja në magazinë në këmbë në zonën e mbyllur do të ruhet në temperaturën e dhomës. Mund të përdoret gjithashtu në tanke nëntokësore. Në rezervuarët nëntokësorë, fillimisht bëhet izolimi i tokës dhe më pas izolimi i lëndës së parë. Në këtë mënyrë, përmbajtja e ruajtur në këto magazina mund të mbahet disa gradë më e freskët.

Cilat Janë Tiparet e Rezervuarëve të Ujit?

Pasi të mësojmë se si t'i mbajmë të freskëta magazinat tona, në të cilat ruajmë ujin ose ndonjë përmbajtje tjetër, do të ishte mirë t'i hidhnim një vështrim të gjerë veçorive të magazinës. Këto depozita prodhohen me tre lëndë të para të ndryshme: polietileni, poliestër dhe çelik inox. Këto lëndë të para janë zgjedhur në kuadër të studimeve tona të mëparshme ÜR-GE, pasi ato nuk shkaktojnë asnjë dëm në përmbajtjen e ruajtur. Përveç kësaj, të gjitha produktet tona të magazinimit kanë një garanci dyvjeçare kundër defekteve të prodhimit. Gjithashtu, magazinat tuaja të dëmtuara për shkak të përdorimit riparohen në objektet tona të prodhimit.

Rezervuarët e Ujit nga Polietileni

Janë magazinat më të përdorura për qëllime të ruajtjes së ushqimit. Shumë përdorues preferojnë këto tanke sepse janë të përshtatshme për ushqim. Ekzistojnë gjithashtu modele të rezervuarëve të ujit nëntokësor polietileni. Rezervuarët e polietilenit prodhohen në një copë duke derdhur polietileni në kallëpet e krijuara brenda fushës së dizajnit të magazinës. Ky lloj prodhimi quhet prodhim me një copë. Karakteristikat e tjera të rezervuarëve të polietilenit janë si më poshtë;

 • Prodhimi mund të bëhet në çdo ngjyrë.
 • Rrezet e dëmshme nuk mund të hyjnë në magazinë.
 • Ka përputhshmëri ushqimore në nivel ndërkombëtar.
 • Magazina me çmimin më të përballueshëm.
 • Është jetëgjatë dhe e qëndrueshme.
 • Pastrimi dhe mirëmbajtja mund të bëhet shumë lehtë.
 • Prodhohet pa ngjitës ose ribatina.
 • Ka një shumëllojshmëri përmasash nga 50 litra deri në 25,000 litra.
 • Raporti i temperaturës së punës është ndërmjet -5 dhe +50 gradë.
 • Është prodhuar në përputhje me sistemet e menaxhimit mjedisor dhe shëndetësor.

Rezervuarët e Ujit Poliestër

Rezervuari i ujit poliestër ka shumë përdorim në industri për shkak të rezistencës së tij të lartë kimike, prodhohet duke përdorur rrëshirë poliester dhe fibra xhami. Nëse do të ketë një ruajtje të përmbajtjes me rezistencë të lartë kimike, këto depozita prodhohen duke përdorur rrëshirë vinilesteri me bazë izoftalike dhe epokside. Karakteristikat e tjera të rezervuarëve poliestër janë si më poshtë;

 • Ka rezistencë të lartë kimike.
 • Ka avantazhin e montimit në vend.
 • Mund të prodhohen magazina me tonazh të madh.
 • Shumëllojshmëria e vëllimit është midis 200 litra dhe 100,000 litra.
 • Mund të prodhohet në shumë ngjyra.
 • Ka mbrojtje ndaj rrezeve ultraviolet.
 • Temperatura e funksionimit është ndërmjet -5 dhe +60 gradë.
 • Mund të transportohet lehtësisht.

Rezervuarët e Ujit Inox

Rezervuarët inox janë në kategorinë e rezervuarëve më të fortë. Është shumë e vështirë të shpohet ose të dëmtohet çeliku inox edhe me një faktor të jashtëm. Përveç kësaj, ata kanë raportet më të larta të temperaturës së funksionimit. Është prodhuar nga çeliku me një përzierje të kromit dhe nikelit. Karakteristikat e tjera të magazinës janë si më poshtë;

 • Nuk gërryhet dhe nuk ndryshket.
 • Ka veçori të montimit në vend.
 • Mund të prodhohet në çdo madhësi të dëshiruar.
 • Për shkak të strukturës së lëndës së parë, nuk merr rreze të dëmshme në magazinë.
 • Temperatura e funksionimit është +80 gradë.
 • Ka një mbështetje shkallësh në dizajnet e tyre.
 • Ka këmbë inox.
 • Ka një shumëllojshmëri përmasash nga 500 litra deri në 100,000 litra.
 • Është shumë e lehtë për t'u pastruar.
 • Mund të prodhohet në çdo ngjyrë të dëshiruar.

Kështu, ne kemi diskutuar me ju çështjen se ku mund ta poziciononi rezervuarin tuaj për të pirë ujë të ftohtë në pronën tuaj. Nëse dëshironi ta mbani përmbajtjen tuaj të freskët, mund të ndiqni udhëzimet e mësipërme. Nëse dëshironi të keni një nga magazinat plot avantazhe, mund të telefononi përfaqësuesit tanë të klientëve.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.