Pse të Zgjidhni një Rezervuar Uji një Copë?

04 sht

Magazinat janë bërë shumë të njohura vitet e fundit pasi janë përdorur për shumë qëllime. Arsyeja kryesore për këtë popullaritet janë çmimet atraktive të magazinës dhe avantazhet që ofron për përdoruesit e saj. Përveç kësaj, rezervuari i ujit përdoret gjerësisht si në industri ashtu edhe në përdorim individual. Përdoret në sistemet e grumbullimit të ujërave të shiut në zona të veçanta ose në proceset e turshive dhe shëllirë, dhe në industri për ruajtjen dhe transportimin e shumë përmbajtjeve.

Çfarë do të thotë magazinë një copë? Një pjesë e vetme është në fakt një formë prodhimi. Kjo metodë e prodhimit është bërë duke përdorur polietileni. Prodhimi është prodhimi i polietilenit të derdhur në kallëpe me anë të ftohjes. Emri i kësaj metode prodhimi është prodhimi monobllok. Ka shumë arsye për të zgjedhur këto depo. Disa nga këto arsye janë si më poshtë;

  • Më e qëndrueshme dhe afatgjatë
  • I përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit pasi prodhohet nga polietileni
  • Diversiteti i projektimit
  • Shumëllojshmëri përmasash

Çfarë Lloj Lënde e Parë është Polietileni?

Ndërsa emri i shkurtuar i polietilenit në gjuhën e kimisë është LLDPE, ky emër qëndron për polietileni linear me densitet të ulët. Depot e prodhuara me këtë lëndë të parë janë mjaft të qëndrueshme. Për shkak se nuk ka lidhje ose thumba për shkak të metodave të prodhimit, ajo ka një strukturë monolit. Trashësia e materialit rritet me rritjen e madhësisë.

Polietileni është një lëndë e parë e stabilizuar me rrezet ultraviolet. Prandaj, ata nuk marrin rreze të dëmshme në magazinat e prodhuara duke përdorur këtë lëndë të parë. Kështu krijohet një ambient më steril në magazinë. Falë kësaj veçorie të lëndës së parë, formimi i algave nuk vërehet në magazinë.

Një avantazh tjetër i këtyre tankeve që prodhohen në një copë është se lehtëson pastrimin. Pasi të prodhohen këto tanke, ato kanë një sipërfaqe të lëmuar. Në këtë mënyrë, mbetjet nga përmbajtja e ruajtur nuk ngjiten në sipërfaqen e rezervuarit. Me ndihmën e një furçe, rezervuari mund të pastrohet lehtësisht plotësisht.

Avantazhi më i madh i polietilenit është se është i përshtatshëm për ushqim. Edhe ky konformitet është në nivel ndërkombëtar. Falë kësaj përputhshmërie, shumë produkte në kontakt me ushqimin prodhohen duke përdorur polietileni. Për këtë arsye, produktet ushqimore mund të ruhen automatikisht në këto depo.

Cilat janë Ndryshimet e Depove të Polietilenit nga Magazinat e Tjera?

Të gjitha produktet e ruajtjes kanë avantazhet e tyre. Avantazhi i rezervuarëve të polietilenit është se ato janë të përshtatshme për ruajtjen e ushqimit, si dhe janë të lehta në krahasim me rezervuarët e tjerë. Është i lehtë si dhe i qëndrueshëm. Magazinat me çmimin më ekonomik në krahasim me magazinat e tjera janë edhe magazinat e polietilenit. Kur shikojmë rezervuarët e poliesterit, shohim se ato janë shumë të përshtatshme për ruajtjen e kimikateve. Për shkak të kësaj përshtatshmërie, shumë marka që prodhojnë në fushën industriale përdorin tanke poliesteri.

Rezervuarët e prodhuar duke përdorur çelik inox janë në kategorinë e magazinimit më të fortë. Arsyeja më e madhe për të qenë magazina më e fortë është forca e çelikut. Kjo qëndrueshmëri reflektohet edhe në raportin e temperaturës së funksionimit të magazinës. Temperatura e funksionimit është gjithashtu +80 gradë. Në këtë mënyrë, ju mund të mbani përmbajtjen tuaj të nxehtë në këto depo.

Për shkak të metodave të prodhimit të rezervuarëve inox dhe poliestër, ekziston një opsion montimi në vend dhe prodhimi mund të bëhet në tonazhe të mëdha. Megjithatë, ky nuk është rasti në modelet e rezervuarëve të ujit nga polietileni. Përveç kësaj, të gjitha produktet e magazinimit kanë një garanci dyvjeçare. Kjo garanci mbulon defektet e prodhimit. Është gjithashtu e mundur të riparoni rezervuarët e dëmtuar që keni përdorur tashmë. Ju mund të telefononi përfaqësuesit tanë të klientëve për informacion dhe kuotat e çmimeve.

Merr Ofertën Tani
Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.