Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës

Ne prodhojmë rezervuarë shëllirë dhe depozita turshi për të ruajtur produkte të tilla si ullinj, qershi, lakër dhe speca turshi.

Kompania jonë prodhon depo me kapacitete të ndryshme për ruajtjen e ushqimit. Ne vazhdojmë risitë tona me gamën tonë të produkteve të ruajtjes së turshive, të cilat e mbajnë sigurinë ushqimore në nivelin më të lartë, veçanërisht për proceset e turshive dhe shëllirës. Kompania jonë, e cila kryen studime AR-GE me inxhinierët e saj me përvojë në këtë fushë, vazhdon fazën e prodhimit me mjeshtrat më të suksesshëm të Turqisë në fushën e prodhimit. Grupi ynë i produkteve për ruajtjen e turshive, i cili prodhohet me përdorimin e lëndëve të para të kualifikuara dhe të klasit të parë LLDPE, është prodhuar për të ofruar zgjidhje për çdo nevojë tuajën. Falë veçorive dhe strukturës fleksibël, ofron zgjidhje për pritshmëritë e tyre, ndërkohë që kontribuon në ruajtjen e ushqimit me përdorimin e tij të shëndetshëm.

magazina e ruajtjes se turshive dhe shellires
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina e shëllirë 500 litra
Magazina e shëllirë 500 litra
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina e shëllirë 1.000 litra
Magazina e shëllirë 1.000 litra
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina e shëllirë 1.500 litra
Magazina e shëllirë 1.500 litra
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina e shëllirë 2.000 litra
Magazina e shëllirë 2.000 litra
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina turshi 10.000 litra
Magazina turshi 10.000 litra
10.000 litra
Magazina e ruajtjes së turshive dhe shëllirës
Magazina turshi 10.000 litra (Kapak i Gjerë)
Magazina turshi 10.000 litra (Kapak i Gjerë)
10.000 Litra

Depozitat e turshive prodhohen vertikalisht. Është i disponueshëm në modelet tona të rezervuarit vertikal të ujit nga polietileni, të cilët kanë të njëjtën strukturë vertikale. Megjithatë, këto depozita janë përgjithësisht të përshtatshme për t'u përdorur si depozita uji. Ne nuk rekomandojmë procesin e mbajtjes së ushqimeve të ngurta të rënda. Nëse do të vendoset ushqim i fortë, të gjitha llojet e turshive, ullinjve, gjetheve, specave etj. Nëse do të kryhet përgatitja e materialeve dhe proceset e shëllirës, duhet të preferohen magazinat e turshive ose magazinat e shëllirës të prodhuara posaçërisht për këtë proces.

Çmimet e Ruajtjes së Turshive

Ne kombinojmë cilësi superiore me çmime të përballueshme. Ne ofrojmë zgjidhje e çmimeve të magazinës së turshive për çdo buxhet. Magazinat tona, të cilat ofrojnë zgjidhje për buxhete dhe nevoja të ndryshme, preferohen shpesh nga prodhuesit që bëjnë punë bujqësore në fshat. Ajo merr magazinat tona jo vetëm në zonat industriale, por edhe në individë që prodhojnë turshi dhe shëllirë individualisht. Klientët tanë që ruajnë ushqime të vogla preferojnë veçanërisht një nga përmasat e ruajtjes së turshive me kapacitete 500 litra, 1000 litra ose 1500 litra dhe të përshtatshme për zonën ku do të vendoset. Për këtë arsye, ne duhet të bëjmë çmimet e produkteve tona në përputhje me të gjitha segmentet.

Depot e turshive me një tonazh të lartë si 10000 litra preferohen në vendet ku mund të akomodohen tonazhe të mëdha ushqimore individualisht në fshat, në mjedise fabrikash apo në objekte industriale. Pastë domate, turshi, ushqim i përgatitur etj. Kompanitë shitëse përdorin shpesh magazinat tona si dhe fabrikat.

Modelet e rezervuarëve të shëllirës me tonazh të lartë preferohen gjithashtu për përdorime individuale. Veçanërisht për proceset e shëllirës së ullirit, bëhen blerje intensive nga brenda Egjeut. Në Aydin, provinca kryesore e Turqisë në prodhimin e ullirit, një numër i madh i proceseve të vendosjes së shëllirës së ullirit kryhen individualisht. Shumë klientë në Aydın preferojnë cilësinë e Karmod Plastic dhe shpesh preferojnë ato më idealet për nevojat e tyre midis kapaciteteve dhe madhësive të ndryshme të rezervuarëve të turshive.

Produktet tona, të cilat janë shumë të kërkuara falë cilësisë së tyre në të gjitha zonat e Turqisë, janë arsyeja e preferencës me çmimet e magazinës së turshive. Kompania jonë, e cila përpiqet të shesë produktet më cilësore me çmimet më të volitshme, pasqyron kuptimin e cilësisë në çmimet e saj.

Modelet e Ruajtjes së Turshive

Magazinat tona, të cilat prodhohen posaçërisht për mbajtjen e ushqimeve të lëngëta dhe të ngurta, prodhohen me 6 kapacitete të ndryshme. Ne kemi modele me gojë të hapur dhe të mbyllur në përmasa të ndryshme të ndërmjetme nga 500 litra deri në 10 ton. Magazinat tona, të cilat lejojnë instalimin e turshive nga ushqime të ndryshme të ngurta, janë të përshtatshme për t'u përdorur si ruajtje shëllirë ulliri me modelet e tyre me gojë të hapur.

Depot e turshive kanë një sipërfaqe mjaft të madhe. Modelet e prodhuara si cilindrike dhe vertikale janë të lehta për t'u hapur dhe mbyllur grepat e kapakut. Përveç kësaj, po ndërtohet një depo e lëndës së parë të polietilenit LLDPE. Lënda e parë strukturore e stabilizuar me rreze UV është e vetmja lëndë e parë me ngjyrë të kuqe ushqimore për përpunimin e ushqimit. Karakteristikat e ndryshme të dizajnit, efekti i përdorimit të produktit, dyqani ofron rezultatin më të mirë të mundshëm.

Modelet e rezervuarëve të turshive prodhohen me grykë të hapur, me kapacitete 500 litra, 1000 litra, 1500 litra dhe 2000 litra. Falë strukturës së tij cilindrike të grykës, prodhohet në prodhim me kapak të veçantë për këto modele. Disponohet në 2 modele të ndryshme me grykë të vogla dhe të mëdha, kapak plastik të vidhosur në depozita me kapacitet 10000 litra. Në këtë mënyrë, ju mund të kryeni lehtësisht operacionet tuaja të ruajtjes me tonazh të lartë.

Depot e turshive në përgjithësi përdoren për ruajtjen e ushqimit. Përveç këtyre depove, ju mund të gjeni zgjidhje për nevojat tuaja me modele magazine silosh konike që ju lejojnë të akomodoni lloje të ndryshme lëngjesh dhe që mund t'i përdorni edhe për ruajtjen e ushqimit të ngurtë ose të lëngshëm. Ju mund të zgjidhni një nga modelet tona të ruajtjes së silove me këmbë hekuri në përputhje me zonën tuaj të përdorimit, ose mund të zgjidhni midis modeleve të ruajtjes së turshive.

Karakteristikat e Ruajtjes së Turshive

Modelet tona të ruajtjes së turshive preferohen shpesh në zonat e përdorimit individual ose industrial. Këto produkte janë magazinat më ideale që mund t'i përdorni për turshi ose në proceset e formimit të shëllirës. Depozitat e turshive me cilësi më të mirë, të cilat mund t'i përdorni me qetësi në zonën ku do të bëni turshi ose shëllirë, janë përshtatur me rishikime të ndryshme sipas zonave të përdorimit të tyre.

Magazinat e prodhuara si standard prodhohen si UV të stabilizuara me përdorimin e lëndës së parë polietileni. Për shkak të strukturës së tij, nuk është i ekspozuar ndaj papastërtisë, erës dhe mbajtjes së algave. Kontribuon në qëndrueshmërinë afatgjatë të ushqimit të lëngshëm ose të ngurtë të futur në të dhe ofron cilësi superiore së bashku me vëllimet e tij të ndryshme të brendshme.

Mbajtja e turshive dhe kontejnerët me shëllirë të prodhuara nga Karmod Plastic preferohen shpesh për të krijuar shije të shijshme dhe shije unike. Ju mund të ekzaminoni modelet e rezervuarëve të turshive dhe të kërkoni një kuotë çmimi në faqen tonë të internetit për të marrë informacion në lidhje me magazinat e qëndrueshme të turshive, të cilat përdoren për të ruajtur në mënyrë të shëndetshme substancat që përmbajnë dhe për t'i lejuar ato të përdoren për shumë vite.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.