Çmimet e magazinës silo plastike

Me modelet e ruajtjes së silosit të plastikës në formë konike të poshtme dhe me këmbë hekuri, mund të ruani lehtësisht ushqime të ngurta të lëngshme ose të vogla.

Rezervuarët e ujit prodhohen në modele të ndryshme. Këto produkte mund të renditen vertikalisht, horizontalisht dhe prizmatikisht. Megjithatë, modele të ndryshme të depove prodhohen posaçërisht për nevoja të ndryshme. Një nga këto magazina janë produktet e njohura si modele magazine silosh, të cilat ngrihen nga toka me strukturën e tyre me këmbë hekuri dhe bazamenti i poshtëm është në një strukturë konike.

Magazina e silosit ka një zonë shumë të gjerë përdorimi, ajo blihet nga klientët tanë çdo ditë e më shumë. Ofron një gamë të gjerë përdorimesh nga ruajtja e lëngjeve deri te ruajtja e produkteve ushqimore të ngurta me përmasa të vogla. Falë veçorive të ruajtjes së silosit, është i përshtatshëm për përdorim në sektorë të ndryshëm.

Magazinat prodhohen në kapacitete dhe madhësi të ndryshme. Secila prej tyre ka një strukturë konike. Falë strukturës së tij konike, është e lehtë të mbushni ushqim të lëngshëm ose të ngurtë në rezervuar. Në të njëjtën mënyrë, shkarkimi i produktit brenda mund të bëhet në mënyrë të thjeshtë. Falë magazinës së silosit të plastikës, ju mund të ruani produktet që dëshironi thjesht dhe shpejt.

magazines silo plastike
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 1.000 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 1.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 1.000 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 1.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 1.500 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 1.500 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 1.500 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 1.500 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 2.000 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të mbyllur 2.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 2.000 Litra
Magazinimi i silosit me gojë të hapur 2.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazina Silo 3.000 Litra
Magazina Silo 3.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazina Silo 5.000 Litra
Magazina Silo 5.000 Litra
Çmimet e magazinës silo plastike
Magazina Silo 10.000 Litra
Magazina Silo 10.000 Litra
10.000 Litra

Çmimet e Magazinës Silo

Falë strukturës së trupit konik dhe kafazit mbrojtës prej hekuri, prodhohen produkte që ofrojnë përdorim të sigurt në kapacitete të ndryshme. Ekzistojnë modele të ndryshme nga kapaciteti 1 ton deri në kapacitet 20 ton në përputhje me zonën e përdorimit dhe vendndodhjen e magazinës. Magazinat tona, të cilat jua bëjnë më të lehtë punën në cilindo sektor që i përdorni, janë bërë të përshtatshme për zgjidhjen më të sigurt të përdorimit pas zhvillimeve të ndryshme nga departamentet tona të AR-GE dhe UR-GE.

Magazinat me një hapësirë të gjerë përdorimi u ofrohen klientëve tanë me çmimet më të volitshme si dhe të sigurta. Kur krahasohen çmimet e magazinës së silove, do të shihni se produktet më të mira në këtë sektor janë magazinat e silove të prodhuara nga Karmod Plastic. Në kuadër të këtyre produkteve, çdo magazinë ka një çmim të caktuar. Faktori më i rëndësishëm që përcakton çmimet është lënda e parë e prodhimit dhe materialet e përdorura. Përveç rezervuarëve të silosit plastik, ekzistojnë modele të rezervuarëve të silove të prodhuara duke përdorur lëndë të parë poliester dhe fletë kromi inox. Vetitë e lëndëve të para dhe materialeve të përdorura në prodhim merren parasysh gjatë përcaktimit të çmimeve të magazinës së silosit.

Magazinat tona, të prodhuara me kujdes nga ekipi ynë i ekspertëve, janë të përshtatshme për nevojat tuaja dhe nuk sforcojnë buxhetin tuaj. Nëse jeni duke kërkuar për depo me këmbë jo hekuri në përputhje me nevojat tuaja rezervuari vertikal i ujit nga polietileni ju gjithashtu mund të rishikoni produktet tona. Ju mund të merrni informacion të detajuar për produktet tona, cilësia e të cilave është e regjistruar me standarde evropiane dhe certifikata të ndryshme. Ju mund të krijoni shpejt një porosi me konsulentët tanë të shitjeve dhe të merrni lehtësisht cilësi superiore.

Modelet e Magazinës së Silove

Qëllimi kryesor i magazinës është ruajtja e produkteve të ndryshme të lëngshme dhe të ngurta. Qëllimi kryesor është të mbrohen produktet që do të ruhen dhe të sigurohet ripërdorimi i tyre i lehtë. Ndërsa plotësohen të gjitha këto nevoja, përdorimi i sigurt është një përparësi. Modelet e magazinës prodhohen me kënde vertikale, horizontale dhe prizmatike. Një depo standarde prodhohet duke përdorur lëndë të parë polietileni, lëndë të parë poliester dhe fletë kromi. Depozita konike prodhohen në 3 modele të ndryshme dhe në kapacitete të ndryshme. Depozita konike kanë kapacitete nga 1 ton deri në 20 ton. Ju mund t'i keni lehtësisht produktet tona duke bërë zgjedhjen më të përshtatshme sipas zonës tuaj të përdorimit dhe nevojave të ruajtjes. Këto tanke prodhohen edhe me gojë të hapur dhe me gojë të mbyllur. Në këtë mënyrë ju mund të zgjidhni modelin e dëshiruar sipas nevojave tuaja.

Produktet e magazinës konike kanë një gamë të gjerë përdorimesh, nga ruajtja e thjeshtë e ujit deri te ruajtja e kimikateve industriale. Modelet e magazinës së silove Falë kësaj, ruhen të gjitha llojet e produkteve. Produktet tona mund të përdoren lehtësisht me kapacitetet e tyre në litra të ndryshëm. Depot konike me këmbë hekuri, të prodhuara veçanërisht me lëndë të parë polietileni LLDPE, janë miqësore me natyrën dhe nuk dëmtojnë mjedisin. Falë faktit se lënda e parë polietileni që ne përdorim është e certifikuar ushqimore, ajo ofron përdorim të sigurt kundër shëndetit të njeriut.

Zonat e Përdorimit të Magazinës Silo

Rezervuarët prodhohen në përputhje me ruajtjen e ujit si standard. Megjithatë, me strukturën e tij 100% të forcueshme, është bërë i përshtatshëm për ruajtjen e të gjitha llojeve të lëngjeve dhe kimikateve. Meqenëse modelet e magazinimit të silosit prodhohen duke përdorur lëndë të parë LLDPE, ato mund të forcohen në përputhje me llojin e lëngut që do të vendoset dhe mund të përdoren në të gjitha zonat e dëshiruara.

Këto magazina preferohen shpesh, veçanërisht në zonat bujqësore. Falë strukturës së tij, përdoret për të pritur ushqime të ndryshme të ngurta dhe të lëngshme. Ka një gamë të gjerë përdorimesh nga vermikomposti tek ruajtja e ujit, nga ruajtja e acideve kimike te ruajtja e pesticideve, nga ruajtja e lëngjeve të frutave deri tek ruajtja e ushqimeve të ngurta me përmasa të vogla. Falë përdorimit të tij funksional, është një nga magazinat tona më ideale. Falë strukturës së tyre rezistente ndaj korrozionit dhe goditjes, këto magazina kanë prioritet sigurinë në zonat e përdorimit.

Nëse nuk ka probleme të tilla si korrozioni ose goditje në zonën tuaj të përdorimit dhe dyshemeja ku do të vendoset rezervuari përbëhet nga një zonë e sheshtë rezervuari horizontal i ujit nga polietileni Ne ju rekomandojmë gjithashtu të rishikoni opsionet tona. Kontakti i trupit me tokën parandalohet nga struktura me këmbë plastike e këtyre rezervuarëve. Ndryshe nga modelet silo, rreth tij nuk ka kafaz mbrojtës hekuri. Rezervuarët horizontalë prodhohen në një strukturë trupore tërësisht plastike dhe gjithashtu në një strukturë trupore një-pjesë monobllok me këmbë plastike.

Karakteristikat e Magazinës së Silosit

Rezervuarët silo plastikë të prodhimit Karmod ofrojnë përdorim për shumë vite. Duke marrë parasysh veçoritë e ruajtjes së silosit, përparësia më e rëndësishme e tij është se prodhohet me lëndë të parë LLDPE të cilësisë së parë që e kemi sjellë enkas nga Evropa, e cila ka standarde botërore. Përveç kësaj, ndryshe nga rezervuarët standardë të ujit, ka një kafaz mbrojtës hekuri që rrethon trupin e tij të jashtëm. Në këtë mënyrë, ai siguron një nivel të lartë mbrojtjeje nga ndikimet e jashtme. Përveç kësaj, falë këmbëve të hekurta, kontakti i magazinës me tokën ndërpritet. Në këtë mënyrë, ajo ka fituar një mbrojtje shtesë ndaj ndikimeve që mund të vijnë nga mjedisi në mjedisin e saj.

Modelet e tankeve me një trup të poshtëm konik prodhohen gjithashtu duke përdorur këmbë inox. Falë këmbëve inox, struktura e jashtme e trupit është më e qëndrueshme. Këto tanke kanë madhësi standarde të mbulesës, përveç strukturës së trupit. Ndërrimi i kapakut është shumë i lehtë në raste të tilla si plasaritje dhe thyerje. Mund të përdoret duke bashkangjitur një zorrë ose valvul në prizë dhe në folenë e shkarkimit në fund. Depozita konike me fole daljeje në dimensionet që dëshironi mund të prodhohen lehtësisht.

Karakteristikat e ruajtjes së silosit Duke pasur parasysh këtë, produktet në modelin plastik kanë përmasa standarde. Megjithatë, modelet e ruajtjes së silosit të prodhuara duke përdorur lëndë të parë poliestër ose fletë kromi mund të prodhohen me dimensione të veçanta. Për këtë arsye, nëse keni projekte dhe dimensione të veçanta, duhet të preferoni produkte të modelit poliestër ose inox. Çmimet e ruajtjes së silosit Kur merren parasysh, magazinat më me kosto efektive dallohen si magazinat silo plastike. Për këtë arsye, ju duhet të bëni zgjedhjen e duhur sipas zonave të përdorimit dhe nevojave të ruajtjes së produkteve që do të blini. Nëse nuk mund të vendosni për depon për të blerë, mund të telefononi ekipin tonë të ekspertëve të shitjeve për të shpjeguar në detaje nevojat tuaja të ruajtjes dhe për të marrë ndihmë nga ekspertët tanë në zgjedhjen e produktit më të përshtatshëm.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.