Plasticni Rezervoari Za Vodu

PLASTIČNI PVC REZERVOARI, BAČVE, SPREMNICI ZA VODU İ CİSTERNE

Preduzeće Karmod Kompazit osnovano je 1986, preizvodi svake vrste cisterne od polietilena ili polyestera. Spremnici za vodu od polietilena imaju višenamjensku funkciju. Proizvode se u više oblika i zapremina. Bačve od plastike prizvodese se od polietilena u plavoj boji i atestirane za skladištenje pitke vode, u praksi se koriste za sve oblike skladištenja vode i drugih tekućina te goriva. Čepovi i poklopci su velikog promjera za lakšu manipulaciju, čvrste su izvedbe pravokutnog, valjkastog ili bačvastog oblika. Prilagođeni su za spajanje na vodovod ili drugi oblik distribucije tekućine iz spremnika. Najviše se koriste za skladištenje vode za navodnjavanje poljoprivrednih zemljišta, mala težina spremnika omogućuje mu lakši transport. Otporni su na vanjske klimatske uvjete sunce,sol,hlad tako dalje…

Horizontalni Plasticni Rezervoari

Vertikalni Plasticni Rezervoari

Poljester Tenkova

Skloništa Za Telad

001

002

003

004

info@karmodplastic.com

Karmod Kompozit Zeli Da Osnovi Zastupniştva U Bosni İ Hersegovini, Srbiji, Hrvatskoj İ U Crnojgori.

Za Sve Proizvode Karmod Kompozita

Cisterne Za Vodu
Horizontalni Plasticni Rezervoari Cisterne
Plasticni Rezervoari Za Vodu
Rezervoari Za Kišnicu
Rezervoari Za Naftu
Vertikalni Plasticni Rezervoari Za Vodu
Rezervari Za Svake Vrste Kiseline
Plasticni Rezervoari Za Vodu Cijena
Polietilena Visoke Gustine
Spremnici Rezervoari
Spremnik Za Vodu Cijena
Spremnik Za Vodu
Staticni Spremnici Cisterne
Tankovi Za Vodu
Osobine sirovine od PEHD (polietilena visoke gustine) imaju veliku prednost u odnosu na metalne, betonske i ostale rezervoare.

Rezervoari CP serije su izrađeni od polietilena (LLDPE), laki su za transport, otporni na ekstrmne temperaturne razlike (-50°C do +60°C), monolitne stukture, pogodni su za skladištenje vode, hemikalija, nafte itd.

Mogu se postavljati u zemlji i nad zemljom prema potrebe. Prednosti u odnosu na metalne rezervoara su duži vek trajanja, otpornost na koroziju, cena, laka montaža i transport. Prilikom montaže obratiti pažnji da rezervoar nije blizu izvora toplote, da je postavljen u apsolutno horizontalnom položaju, kao i na vrhu zaptivka u odnosu na tečnost koja se skladišti. Prilikom montaže obezbedite dovoljno slobodnog prostora oko rezervoara radi lakšeg održavanja.

Septičke jame

Plastične septičke jame su horizontalni plastični rezervoari koji se ukopavaju u zemlju.Preizvocenisu su od PEHD i prilagođeni su svojoj nameni gde u potpunosti mogu da zamene klasične septičke jame. Poseduju revizioni otvor koji im omogućava pristup do kanalizacionog voda, njegovu kontrolu, čišćenje i održavanje. Zbog mogućnosti spajanja elemenata na licu mesta, lakog transporta i montaže, otvara se mogućnost postavljanjace vovoda.

Plastične septičke jame su odlično rešenje za odlaganje otpadnih voda kako u domaćinstvima tako i u vikend naseljima. Septičke jame mogu biti protočne i neprotočne a njihova prednost je u tome što su. :

Zbog svojih osobina koje ih čine superiornim u odnosu na druge materijale načli su primenu za:

- skladistenje vode, stočne hrane,
- zrnastih i praškastih proizvoda,
- raznih hemikalija i kiselina.
- skladištenje nafte i goriva
- otporni su na UV zračenje tako da mogu biti na otvorenom prostoru
- postojani su na temperaturi od -30°C do +60°C

Sakupljanje kišnice u podzemne spremnike za vodu Karmod Kompozit Zeli Da Osnovi Zastupniştva U Bosni İ Hersegovini, Srbiji, Hrvatskoj İ U Crnojgori.

Za Sve Proizvode Karmod Kompozita

Get Offer Now
There are currently no items in your cart.