Rezervoare Apa Plastic

Rezervorul KARMOD de tip CV este un sistem destinat stocarii lichidelor avand rolul unui dispozitiv tampon, in cadrul instalatiilor de alimentare cu apa si a instalatiilor industriale.

Va oferim cisterne pentru stocarea apei potabile si a celei de ploaie. KARMOD frecvent utilizat este agricultura,in livezi si centre agricole,dar si in industrie sau gospodarii private!

Rezervoarele KARMOD sunt unitati de colectare si stocare a apei sau pentru stocarea lichidelor alimentare, proiectate si confectionate astfel incat sa corespunda oricaror exigente : ele pot fi atat supraterane cat si ingropate cu capacitate variind de la 100 litri pana la 25.000 litri.

CAPACITATE: 100 , 300, 500, 1000 , 2000, 3000 , 5000 , 10000 , 15000 , 20000 , 25000 LITRI

Rezervoare Din Polietilena

Rezervoare Din Polietilena

Rezervoare Din Poliester

Vițel Colibă

001

002

003

004

Reprezentant De Vanzari Vor Fi Distribuite

info@karmodplastic.com

Destinat stocarii fluidelor avand si aplicabilitatea unui dispozitiv tampon, in cadrul instalatiilor de alimentare cu apa si a instalatiilor industriale. Sistemul este alcatuit din rezervoare de forma cilindrica, rectangulara, conica sau ovala, si kiturile necesare montarii conductelor de alimentare si de evacuare. Rezervoarele sunt fabricate monobloc, din polietilena lineara de joasa densitate (LLDPE) sau copolimeri de etilena, prin aplicarea procedeului denumit "rotomolding" si sunt proiectate pentru instalare supra si subterana, la o presiune atmosferica si temperaturi ale fluidului cuprinse in intervalul de 5 si 65 grade Celsius.

Structura solida, rezistenta la socuri. Rezervoarele Elbi pot rezista la schimbarile de temperatura

-50 ° la +60 ° C; materialele plastice utilizate permit ca produsul sa fie usor,

la indemana si usor de instalat;

Rezervoarele Karmod de suprafata de tip CV sunt fabricare monobloc din polietilena si sunt proiectate intr-o forma specifica pentru a putea fi manipulate usor. Ele sunt preechipate cu orificii pentru racordurile de alimentare cu apa.

Date tehnice:

Rezervoarele KARMOD sunt mai ieftine decat cele din metal sau fibra de sticla si sunt garantate 20 ani in conditii de utilzare corespunzatoare.(rezervoarele plasto sunt garantate 20 de ani impotriva coroziunii sau perforatiei).

Daca sunt instalate in conformitate cu standardele de instalare recomandate de producator, acestea sunt asigurate impotriva formarii de alge de orice fel. Garantia este valabila timp de 2 ani impotriva defectelor de fabricatie.

Reprezentant De Vanzari Vor Fi Distribuite

Get Offer Now
There are currently no items in your cart.