Rezervuari plastik i ujit nëntokësor

Modelet plastike të rezervuarëve të ujit nëntokësor të prodhuara nga Karmod janë shumë të qëndrueshme falë strukturës së tyre të trupit jo të plasaritur dhe të qëndrueshme.

Depozitat e ujit të vendosura nën tokë mund të përdoren jo vetëm për nevojat e ruajtjes së ujit, por edhe për shumë qëllime. Depozita e ujit nëntokësor të polietilenit përdoret kryesisht për ujë të pijshëm dhe për ruajtjen e ujit të përdorimit të përgjithshëm. Depot nëntokësore në përgjithësi janë të varrosura nën tokë. Prandaj, duhet të ketë forcë dhe qëndrueshmëri të lartë. Disa përdorues të tankeve nuk duan ta mbajnë rezervuarin e lëngut mbi tokë. Arsyeja është se depoja e ekspozuar është e ekspozuar ndaj rrezeve të diellit ose ndikimeve. Për këtë arsye, ata preferojnë përdorimin e rezervuarëve të ujit nëntokësor dhe gjejnë një zgjidhje për nevojën e ruajtjes nëntokësore.

Modelet e rezervuarit të ujit nëntokësor polietileni dhe rezervuarëve nëntokësorë prodhohen për të ruajtur nevoja të ndryshme të lëngjeve si ujë, mbeturina, naftë, karburant, gropë septike, gropë septike ose për të ofruar zgjidhje për përdorime të ndryshme. Magazinat që mund të groposen nën tokë, të cilat kanë vlera të larta fortësie, ofrojnë përparësi në shumë aspekte. Këto depozita, të cilat bëjnë diferencën veçanërisht për sa i përket forcës së lartë, dallohen edhe me çmimet e rezervuarëve të ujit nëntokësor. Këto magazina, të cilat ofrojnë hapësirë dhe avantazhe çmimesh, janë magazinat më të preferuara kohët e fundit.

underground water tanks
Rezervuari plastik i ujit nëntokësor
Depozita e ujit nëntokësor 2.000 litra
Depozita e ujit nëntokësor 2.000 litra
Rezervuari plastik i ujit nëntokësor
Depozita e ujit nëntokësor 5.000 litra
Depozita e ujit nëntokësor 5.000 litra
Rezervuari plastik i ujit nëntokësor
Depozita septike nëntokësore 5.000 litra
Depozita septike nëntokësore 5.000 litra
Galeria e Fotografive

Rezervuari i ujit nga polietileni ndryshe nga grupet e tjera të produkteve, rezervuari i ujit nëntokësor ofron komoditet të madh për sa i përket avantazhit të hapësirës. Magazinat tona, të cilat janë të groposura nën tokë duke iu përmbajtur specifikimeve të groposjes së magazinës të përcaktuar nga Karmod Plastic, ofrojnë komoditet të madh pasi nuk zënë asnjë zonë mbi tokë. Meqenëse toka mbi tokë do të jetë një zonë normale e sheshtë, këto zona mund të përdoren për nevoja të ndryshme.

Çmimet e rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit

Çmimet e rezervuarëve të ujit nëntokësor bëjnë diferencën, si dhe avantazhin e hapësirës dhe përdorimit. Magazina nëntokësore është e favorshme në të gjitha aspektet. Lehtësia e përdorimit, pastrimi i rezervuarit, ruajtja e lëngut për shkak të transmetimit të ulët të dritës dhe shumë çështje të tjera e bëjnë rezervuarin superior. Për më tepër, çmimet e rezervuarëve të ujit nëntokësor të polietilenit janë mjaft të përballueshme në krahasim me homologët e tyre në sektor.

Depot nëntokësore prodhohen nga dy materiale të ndryshme. Një prej tyre janë rezervuarët nëntokësorë të poliesterit, të cilët ne i quajmë lëndë të parë tekstil me fije qelqi. Meqenëse këto depo janë tërësisht të punuara me dorë dhe përdoren më shumë lëndë të para për të rritur forcën nëntokësore, ato janë më të larta në çmim. Megjithatë, meqenëse rezervuari i ujit nëntokësor polietileni prodhohet tërësisht me lëndë të parë LLDP, ai është më i arsyeshëm në çmim. Për këtë arsye, nëse jeni duke kërkuar për një lloj rezervuari që mund të futet nën tokë, çmimet e rezervuarëve të ujit nëntokësor polietileni të ofruara nga Karmod Plastic ofrojnë privilegje për ju.

Modelet e rezervuarëve nëntokësorë të polietilenit

Ne kemi modele magazinimi nëntokësore të prodhuara nga dy materiale të ndryshme. Njëra prej tyre janë magazinat nëntokësore të poliesterit të prodhuara me lëndë të parë tekstil me fije qelqi dhe tjetra janë magazinat e prodhuara me lëndë të parë polietileni LLDP. Modelet e rezervuarëve të ujit nëntokësor polietileni prodhohen në 2 tonazhe të ndryshme. Ne prodhojmë modele të rezervuarëve nëntokësorë 2 ton dhe modele të rezervuarëve nëntokësorë 5 tonësh duke përdorur lëndë të parë polietileni.

Avantazhi më i madh i rezervuarëve të polietilenit është se ato janë më të përballueshme për sa i përket çmimeve të rezervuarëve të ujit nëntokësor. Modelet e rezervuarëve të ujit nëntokësor të polietilenit, të cilat përbëhen nga një trup monoblloku me një pjesë, sigurojnë rezistencë shtesë ndaj rrjedhjeve. Meqenëse nuk ka zonë bashkimi ose saldimi, nuk ndodhin probleme të tilla si plasaritja dhe thyerja që lindin nga nyjet.

Rezervuari i ujit ne prodhojmë tanke mbi tokë në modele të ndryshme. Depozitat që do të përdoren si mbi tokë prodhohen me raporte të ndryshme të lëndëve të para në krahasim me magazinat nëntokësore. Për këtë arsye, nuk ka modele nëntokësore të rezervuarëve polietileni të të gjitha madhësive. Megjithatë, si Karmod Plastic, ne prodhojmë modele të ruajtjes nëntokësore të përshtatshme për projektet tuaja të veçanta me modelet tona të veçanta të kallëpeve, shërbimet e R&D dhe P&D. Nëse nuk mund të gjeni tonazhin që dëshironi midis modeleve të rezervuarëve nëntokësorë polietileni, ne mund të prodhojmë në përmasat që dëshironi. Nëse dëshironi të keni 3 tanke nëntokësore ose 300 tanke nëntokësore të prodhuara në përmasat që dëshironi, mund të na kontaktoni menjëherë. Nëse keni një kallëp të veçantë që e keni prodhuar në një vend tjetër, ne e bëjmë atë në copa në fabrikën tuaj me prodhim me kontratë.

Karakteristikat e rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit

Lënda e parë polietileni përdoret në prodhimin e shumë depove. Një nga këto rezervuarë të prodhuar janë modelet e rezervuarëve të ujit të tokës nga polietileni në grupet tona të produkteve. Magazinat tona, të cilat prodhohen me lëndë të parë lineare LLDPE me densitet të ulët, janë prodhuar për të përballuar kushtet e vështira të nëntokës. Struktura e trupit të magazinave tona, të cilat prodhohen me lëndë të para të cilësisë së parë të klasit botëror, është prandaj shumë e fortë. Në të gjitha cisternat e polietilenit që ne prodhojmë si depo uji nëntokësor, përdoren këto lëndë të para, të cilat i kemi sjellë enkas nga Evropa.

Karakteristikat e rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit ka shumë përparësi. Këto magazina, të cilat mund të qëndrojnë për shumë vite nën tokë, janë forcuar posaçërisht kundër problemeve të tilla si thyerja dhe plasaritja. Struktura e trupit të tij dhe trashësia e murit janë shumë më tepër se një rezervuar normal polietileni. Mund ta kuptoni më mirë se sa e fortë është magazina duke parë videon e makinerisë së ekskavatorit 30 tonësh që kalon mbi depon tonë nëntokësore prej 5 tonësh polietileni në faqen tonë në Youtube. Ju gjithashtu mund të mësoni për modelet e rezervuarëve të ujit nëntokësor polietileni me video të tjera.

Është e dobishme për ruajtjen afatgjatë të ujit ose lëngjeve të tjera në rezervuarin e ujit nëntokësor. Meqenëse rrezet e diellit nuk kontaktojnë drejtpërdrejt rezervuarin, formimi i algave dhe baktereve nuk do të jetë në rezervuarin e polietilenit. Plotësisht U.V. Magazinat e stabilizuara sigurojnë gjithashtu mbrojtje të plotë nga rrezet e diellit pasi ato janë të groposura nën tokë.

Rreth rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit

Të gjitha llojet e nevojave për ruajtjen e ujit ose lëngjeve kombinohen në një rezervuar të vetëm. Veçanërisht modeli ynë i magazinimit nëntokësor prej 5 tonësh polietileni është shumë i fortë me strukturën e tij të trupit. Duke marrë parasysh karakteristikat e rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit, bëhet më e qartë se sa i fortë është rezervuari.

Kur zgjidhni një rezervuar midis modeleve të rezervuarëve të ujit nëntokësor polietileni, manuali i instalimit dhe përdorimi duhet të ekzaminohet përpara se të filloni instalimin. Fazat e varrimit nën tokë duhet të zbatohen në rregull dhe si duhet. Problemet lindin në magazinë, e cila vendoset nën tokë pa ndjekur udhëzimet. Para instalimit, vendi ku do të groposet magazina, përputhshmëria e tokës dhe strukturës së tokës, betoni i derdhur dhe niveluar siç duhet, niveli i ujit nëntokësor që mund të ndodhë dhe niveli i kullimit të tokës, raportet maksimale të peshës në toka kur rezervuari është plotësisht i varrosur dhe i mbuluar duhet të analizohet mirë. Nëse nuk keni njohuri të plotë për këto çështje, mund të gjeni shpejt zgjidhje për nevojat tuaja duke marrë mbështetje nga konsulentët tanë ekspertë të shitjeve dhe inxhinierët.

Karburanti jo ujor, ujërat e zeza, mbetjet septike, rezervuari ushqimor, rezervuari i acidit, rezervuari kimik etj. Llojet e magazinimit nëntokësor të polietilenit mund të përdoren për shumë nevoja. Është një zgjidhje për nevojat tuaja për ruajtjen e lëngjeve në përputhje me çdo sektor dhe fushë. Çmimet e rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit mund të merrni shpejt informacion për produktet tona, të cilat ofrojnë edhe avantazhe për sa i përket çmimeve të rezervuarit të ujit nëntokësor të polietilenit, duke plotësuar formularët tanë të kontaktit.

Aktualisht nuk ka asnjë artikull në shportën tuaj.