Пластични резервоари за вода

Кармод е компания която предлага висококачествени пластмасови и полиетиленови резервоари, контейнери, артикули за съхранение, за строителна употреба, селскостопански и промишлени сегменти на югоизточния европейски пазар, произведени по технология за ротационно леене.

Качеството на нашите продукти, дълготрайност на употреба, качество и професионализъм

Кармод пластична фабрика е пионер в производството на полиетиленови продукти в Европа. В основа на силната си страна за развитие, със сътрудничество си с международни институти получиха грамоти и награди за 30 годишен опит в осигуряването на качествени продукти. С актуалността си оказва успешно влияние за продаваните продукти в 84 страни по целия свят.

Кармод предлага цялостно решение за потребителя. С общите продажби на системи като резервоари за вода, полиетиленови резервоари за вода, киселинни и химични резервоари, подземни резервоари които имат качество и са съвместими и бързо доставени на потребителя спестява време и пари.

Полиетиленови резервоари

Полиетиленови резервоари

Полиестерни резервоари

Заслони за телета

001

002

003

004

За Търговия На Едро Ще Се Раздават Дистрибуторство

info@karmodplastic.com

Всички контейнери са изработени от екологичен полиетилен (LLDPE), който е подходящ за питейна вода, която е 100% рециклируема. Танкове са направени в едно парче, 100% водоустойчива и много добре изработени статично. Дебелина на продуктите от 8 до 14 mm. Материалът е устойчив на всички агресивни влияния на околната среда и промените в околната температура (85 C, -65 C), които не влияят на характеристиките.

• Всички продукти са произведени с от стабилизиран линеен полиетилен с ултравиолетов стабилизатор, който отговаря на законите за хранене на Европейския съюз
• Безшевни и моно блокови тела
• Не задържат мухъл
• Подходящи за всякакви температурни условия
• Устойчив срещу удари
• Лесни за почистване

Нашите продукти са с гаранция срещу всякакви дефекти причинени от материала или по времето на производството за период от 12 м. след продажба на датата.

Размери на употреба

Вертикални : 50, 100, 200, 250, 300, 500, 750, 1000, 2000, 3000, 5000, 10 000, 15000, 20000, 25000 л.

Хоризонтални : 300, 500, 750, 1.000, 1500, 2.000, 3.000, 5.000 л.

Квадратни : 100, 200, 300, 500 л.

Предимства: За разлика от металните суровина резервоари, направени от поцинкованите или неръждаема стомана, полиетиленови резервоари имат висока износ устойчивост благодарение на своя състав, който не подлежи на окисляване. Устойчивост: производствения процес осигурява създаване на монолитна структура без шевове, съединения или други слаби места. Дебелината на пластмасовите ни резервоари и полиестерни водни резервоари е достатъчна, за да издържа предизвикателни външни въздействия. Резервоарите не се деформират и не се износват с течение на времето.

Освен това Кармод произвежда; резервоари за питейна вода, резервоари за туршии и саламури, системи за дъждовна вода c най ниски цени резервоари за вода

Изделия от стъклопласт цистерни Стъклопластът Много функционалност: пластмасовите резервоари позволяват на клиента при необходимост без особена трудност да правят нови отверстия. Малко тегло: пластмасовите резервоари са много по-леки от металните аналози, освен това те са значително по-удобни при транспортиране и монтаж. Хоризонтални резервоари за питейна вода. Направени са от полипропилен с висока плътност. Предлагат се в модели с обем от 50 до 25.000 литра. Оборудвани са с един месингов накрайник с външна резба.

За Търговия На Едро Ще Се Раздават Дистрибуторство

Get Offer Now
There are currently no items in your cart.